sebian Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 是我 تأتي مع فيوليت ...adica vin si eu cu Vio Link to comment
sebian Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 Ce karting taticu'? Uite aici http://www.pilotagepassion.fr/srub_3-Accueil.html 200 de euroi si te dai 7 ture cu un Viper GT3 pe circuitul de la Paris Beltoise Link to comment
mike.omega Posted May 8, 2009 Author Share Posted May 8, 2009 In seara asta l-am reperat pe Vanator in timp ce se uita gales intr-o spalatorie, dupa dovlecelul pe 4 roti. Am claxonat dar degeaba, n-a miscat nici macar cotul... Sa inteleg ca maine il vedem sorbind din frappe? Link to comment
paul_marines Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 Sa inteleg ca maine il vedem sorbind din frappe? Ar cam trebui sa-mi reamintesc macar cum arata, daca gustul s-a dizolvat de mult. Link to comment
free_spirit Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 Si io !!Neaparat !! La fumatori !! Link to comment
Immortal Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 Eventual la terasa, de-o fi cald... Link to comment
dreamlike Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 Bag de seama ca Vanatorul nostru i-a facut pozei fiestei din fata lui sa nu care cumva sa se ridice proprietarul cu pretentii cum ca l-ar fi lovit dovlecelul naravas. Prevazator dom'le ca de obicei, ce mai ... poate se arata si la fata astazi ca tare ni dor de el ... Link to comment
paul_marines Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 Bag de seama ca Vanatorul nostru i-a facut pozei fiestei ...cum ca l-ar fi lovit dovlecelul naravas. Daca il lovea Dovlecelul arata cam asa. Spre incantarea mea am reusit sa ajung si sa salut pe toti cei prezenti intr-u degustarea a 2 frappe-uri. Hmm ce dor mi-a fost de ele si de atmosfera intalnirilor de odinioara. Pentru amatorii de Cruze un anunt de ultima ora, apare saptamana urmatoare si in Constanta. Abia astept un drive test Link to comment
mike.omega Posted May 10, 2009 Author Share Posted May 10, 2009 A fost o intalnire ce merita o cronica insa eu unul n-am inspiratie nici macar sa-mi fac proiectele Pe scurt am fost gasca mare, cum n-am mai fost la Crazy de multicel, am stat afara pe terasa si a fost al naibii de bine si de frumos PS: au uitat sa puna zahar in frappe-uri Link to comment
free_spirit Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 Salutare !! Da, nene Sebiane, ai dreptate !! Fapt pentru care nu-mi ramane decat sa ma conformez. Respect !! P.S "Tanti" cu ochelari de soare nu era cu noi, da' i-a placut Immortalului si de asta apare aici. Link to comment
mike.omega Posted May 11, 2009 Author Share Posted May 11, 2009 (edited) Pai da, cand ti-am facut poza era vorba de Cruze si tu: Sa-mi iau Cruze, sa nu-mi iau Cruze?! Sa-mi iau Cruze, sa nu-mi iau Cruze?! Edited May 11, 2009 by mike.omega Link to comment
paul_marines Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 Ai dreptate Mike, o adevarata dilema. Link to comment
MCojo Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 Pai bine bre DIDI si daca lu' Immortalu' nu-i place de mine asta inseamna ca nu trebe sa apar in poze??!! Link to comment
sebian Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Hunteru' nu era deloc in apele lui, si nici macar ale marii, sambata seara @Vanator: scuze ca n-am putut sa raman mai mult la intalnire...promit sa ma revansez Link to comment
free_spirit Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Pai bine bre DIDI si daca lu' Immortalu' nu-i place de mine asta inseamna ca nu trebe sa apar in poze??!! Da, pozele "e"facute cu aparatu' meu !! Da, eu le-am postat !!! Dar, NU,nu eu am facut pozele si deci daca nu apari in poze, nu-i vina mea. Cearta-l pe Yann sau pe Mike, ca ei au manevrat. Si de ce nu, pe Imortalu'. Link to comment
ing3r Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Immortale...nu ai gusturi proaste deloc! Link to comment
Immortal Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Wai, zoomu vede ce ochiu nu poate... )"> Link to comment
sebian Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Ai observat dintii cariati ai divei? Link to comment
Recommended Posts