Jump to content

Intalnire Dwc Ct

Recommended Posts

In seara asta l-am reperat pe Vanator in timp ce se uita gales intr-o spalatorie, dupa dovlecelul pe 4 roti. Am claxonat dar degeaba, n-a miscat nici macar cotul... Sa inteleg ca maine il vedem sorbind din frappe? :)

Bag de seama ca Vanatorul nostru i-a facut pozei fiestei din fata lui sa nu care cumva sa se ridice proprietarul cu pretentii cum ca l-ar fi lovit dovlecelul naravas. Prevazator dom'le ca de obicei, ce mai ... poate se arata si la fata astazi ca tare ni dor de el ... [-O<

Bag de seama ca Vanatorul nostru i-a facut pozei fiestei ...cum ca l-ar fi lovit dovlecelul naravas.

Daca il lovea Dovlecelul arata cam asa. Spre incantarea mea am reusit sa ajung si sa salut pe toti cei prezenti intr-u degustarea a 2 frappe-uri. Hmm ce dor mi-a fost de ele si de atmosfera intalnirilor de odinioara.

Pentru amatorii de Cruze un anunt de ultima ora, apare saptamana urmatoare si in Constanta. Abia astept un drive test :lavolan:

post-2099-1241894986_thumb.jpg

A fost o intalnire ce merita o cronica insa eu unul n-am inspiratie nici macar sa-mi fac proiectele :D

Pe scurt am fost gasca mare, cum n-am mai fost la Crazy de multicel, am stat afara pe terasa si a fost al naibii de bine si de frumos :)

PS: au uitat sa puna zahar in frappe-uri :P

Salutare !!

Da, nene Sebiane, ai dreptate !!

Fapt pentru care nu-mi ramane decat sa ma conformez. :D

Respect !!

P.S "Tanti" cu ochelari de soare nu era cu noi, da' i-a placut Immortalului si de asta apare aici. :D

post-5843-1242063245_thumb.jpg

post-5843-1242063259_thumb.jpg

post-5843-1242063273_thumb.jpg

post-5843-1242063300_thumb.jpg

post-5843-1242063327_thumb.jpg

post-5843-1242063367_thumb.jpg

Pai bine bre DIDI si daca lu' Immortalu' nu-i place de mine asta inseamna ca nu trebe sa apar in poze??!! X(

Da, pozele "e"facute cu aparatu' meu !! Da, eu le-am postat !!! Dar, NU,nu eu am facut pozele si deci daca nu apari in poze, nu-i vina mea. Cearta-l pe Yann sau pe Mike, ca ei au manevrat. Si de ce nu, pe Imortalu'. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...