Jump to content

Intalnirile De Joi Seara, Alternativele.

Recommended Posts

Daca nu ma insel Alternativa 1, Pizzeria, se afla dupa cum am colorat eu "cu creoane colorate" pe poza. Daca aleea de la Palatul Copiilor e goala puteti inspecta vizual chiar in trecere parcarea din fatza alternativei 1. In caz ca nu e absolut nici o masina D-U dintre cele obisnuite ale intalnirilor puteti trage concluzia ca nu acolo este lumea.

post-865-1109353056_thumb.jpg

In caz ca nu e absolut nici o masina D-U dintre cele obisnuite ale intalnirilor puteti trage concluzia ca nu acolo este lumea.

Bine, mai simplu ar fi un telefon la un obisnuit al intalnirilor.

asa sa astepte cei fara logica. eu am lucrat foarte simplu cand am fost prima oara la bucuresti la intalnire: un telefon la Gabi la Iasi: vreau niste numere de telefon etc: mi-a dat numerele cerute, sun la un numar, inchis, sun la alt numar al altui membru ce nu se afla la intalnire, dar care mi-a furnizat un numar al unui membru ce se afla la intalnire si apoi drumul propriuzis prin bucuresti cautand locul de intalnire. apoi imi suna mie telefonul ca pe unde umblu si nu mai ajung. bine ca am ajuns pana la urma dupa ce am supus restul membrilor la un frig crancen, dar nu m-au criticat :thumbl: . scuze.

cei cu care am vorbit atunci se stiu, nu dau detalii.

sau mai puneti pe lista si benzinariile lukoil in din intersectie :dizzy: si sa verificati daca nu e vreun membru nestiutor pe acolo; asta daca nu mai este nimeni la locul de intalnire.

Edited by laurentziu83
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...