Apocalips Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Hm... sigur e dinc auza ca m-am obisnuit? Ca eu ascult muzica la casti destul de des si sunt casti profesionale... auzul e mai ascutit si fac distinctie intre anumite zgomote. E ca si la cei care fac goblen. ( intr-un timp cand pe mamamea o mai duceau ochii venea la mine cu doua nuante de verde si ma intreba care sa o foloseasca. MIe mi se pareau la fel dar cica una era mai deschisa.. ) Poate ar fi mai bine sa ma rog de vecinu de la 1 care tot matiz are si sa-i spun sa ma plimbe 1 tura roata blocului sa aud cum face motorul la el... Link to comment
tolin Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Ca eu ascult muzica la casti destul de des si sunt casti profesionale... auzul e mai ascutit si fac distinctie intre anumite zgomote. Asculti si in timpul mersului, la volan ? Link to comment
Apocalips Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Nu mei ). Dar noaptea imi pun castile ca sa nu ii trezesc pe ai mei. Ca tatamiu se enerveaza daca ii bubuie bassu in parchet si ma linisteste scotand sigurantele Link to comment
tolin Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 (edited) Scuze mei, dar ai fost putin confuz. In rest, stai linistit, "asa fac toate". Edited December 5, 2005 by tolin_afc Link to comment
alx Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 1. in prima zi nu ai auzit motorul ca erai prea incantat de buburuza. intotdeauna prima zi este ziua in care merge masina cel mai bine din toata viata ei. 2. motorul de matiz cam trepideaza, asa e el, la fel ca cel de tico, e in 3 cilindri 3. daca asculti muzica in casti, auzul tau este nu mai fin ci mai putin fin deaorece ascultarea muzicii in casti diminueaza acuitatea auditiva printr-un volum prea mare pentru urechea umana, indiferent cat de tare sau incet o asculti. Link to comment
Apocalips Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Hm... cred ca nu ai inteles ce am vrut sa spun in legatura cu auzul... De exemplu intr-o melodie o persoana poate spune ca se aud 3 sunete diferite pe cand eu aud 4. NU aud 4 pentru ca asa vreau ci pentru ca reusesc sa le deosebesc. Si azi matizache nu a mai scos sunetul ala (Si cum masinuta e noua, a trebuit sa-i cumpar trusa,triunghiuri si instinctor => 1.100.000 ) A si azi am avut parte de prima mea frana de "urgenta". Cand am pus frana deja ma si asteptam sa fuga spatele ca la dacie si sa ma intorc ca la raliu. Neaaaaa, nu s-a mischat de loc in lateral Link to comment
Tommy Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 hai recunoaste.. ai scoala de muzica! care? la dacie fugea pentru ca virai si aveai legat repartitorul sunetul motoarelor mici e mult mai ascutit decat al celor de capacitate mare, probabil de asta aveai impresia de care spuneai mai sus Link to comment
Apocalips Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 (edited) Nu am nici o scoala de muzica ... Am facut liceu cu profil de info si in generala era sa raman corigent la muzica... Si inca o "aventura"... PARCARILE... asa de greu ma obisnuiesc sa parchez masina, nu sunt obisnuit cu dimensiunile, cu vizibilitatea destul de slaba, cu geamurile care se aburesc repede ( ca e masina bine inchisa fata de dacie ), cu oglinda aia mica... sper sa invat sa manevrez cat mai repede buburuza ca in locuri in care inghesuiam dacia nu reusesc sa parchez matizul Edited December 12, 2005 by Apocalips Link to comment
tolin Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 (edited) Cred ca esti singurul in situatia asta, am retineri sa te cred, la o masina atat de manevrabila. Edited December 12, 2005 by tolin_afc Link to comment
Apocalips Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Nu e vorba de manevrabilitate ci de vizibilitate si orientare in spatiu... La dacie aveam o oglinda mai lata si 1 an si ceva m-am obisnuit cu ea, chiar o foloseam foarte des. Si unde am facut vre-o 5 manevre pana am parcat buburuza era in tuneric, bordura, si un gard de unde incepea gradina si putin spatiu. Si cum mai am si abtibildele alea pe luneta si exact botul masinii din spate nu se vede nu prea am vrut sa ma risc sa vad cat de bine apreciez distanta...da maine le dau jos ca totusi e mai importanta siguranta mea decat reclama. Link to comment
tolin Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Regleaza-ti oglinzile laterale, in dreapta sa vezi bordura, in spate te uiti pe oglinda din stanga, numai din ele parchezi la fix. Cu Matiz ai nevoie de spatiu putin. Link to comment
Apocalips Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Problema rezolvata. Dat jos abtibilde luneta sa ma pot chiora cum trebuie, masurat ochiometric masina si locul de parcare, scos masina din parcare si incercat 4-5 parcari laterale cu spatele. Am avut ceva emotii S"> la primele 2 parcari pentru ca imi mure motoru cand urcam bordura... Ma dau jos din masina si ete ca acolo nu era cimentat si era bordura dreapta ( 90 grade versus roata matiz ) . Pana la urma mi-a iesit cu trebuie si cand m-am dat jos si am vazut cat loc a mai ramas... direct la ce ai zis tu m-am gandit "Cu Matiz ai nevoie de spatiu putin." Link to comment
john Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 (edited) Dupa ce ca nu ti-ai achizitionat Matizul cel N O U ci l-ai primit cadou mai esti si offtopic. Mai bine iti postezi aventurile in categoria Masina mea sau in alta parte. Edited December 12, 2005 by akaionut Link to comment
brusli Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 o cunostinta vrea matiz nou. dar nu mai gaseste decit chele sau full. a sunat si la craiova...si acelasi raspuns...chel/full...cu comanda...astepti... chiar asa o fi? Link to comment
JMu Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 (edited) brusli, asa mi s-a spus si mie, doar cheala (si majoritatea - daca nu toate - albe!). Ontopic, aseara mi-am luat in sfarsit si eu buburuza de la dealer. E Klasse, alba. Deocamdata nu am mare lucru de spus, ca nu am facut nici 20 de KM cu ea... da' vine el weekendul! Plec sa imi mai pun benzina, ca nu prea aveam la mine bani aseara si aia mi-au dat-o cu rezervorul doar umed! Drive safe! Edit: Adaugat si o poza. (scuzati calitatea, nu am momentan decat pocnitoarea de telefon cu pretentii de aparat foto!) Edited December 16, 2005 by JMu Link to comment
Apocalips Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 S-o stapanesti sanatos . Acuma poti modifica rubrica "auto" unde ai scris "In curand (sper) Matiz E Klasse". Ma mir cum de te-ai abtinut sa faci numa 20 km . Eu in prima zi am facut aproape 100 Link to comment
dreamlike Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Am gasit acest comunicat pe www.bloombiz.ro. Il redau in intregime. 17 Dec 2005, 06:23 Un comunicat al Daewoo Automobile Romania (DWAR) anunta ca in aceste zile se vor semna noi contracte, pe 5 ani, de comercializare si service cu cei 75 de dealeri. Mai mult, fabrica intentioneaza sa introduca motorizarea Euro IV inca de anul viitor, desi legea prevede introducerea acesteia din 2007. „Normele Euro III au devenit obligatorii din acest an, dar noi am inceput sa punem motoare pe modelele care respecta aceste norme de poluare inca din martie 2004“, ne-a declarat directorul de Relatii Publice, Valeriu Garlea. Declaratiile celor de la Daewoo Craiova vin in conditiile in care fabrica mai poate produce automobile sub marca Daewoo pana la inceputul lunii ianuarie, dupa ce General Motors a prelungit acordul de licenta care expira in luna octombrie, potrivit ministrului Economiei si Comertului, Codrut Seres. „Nu stiu de unde provine aceasta declaratie sau daca este adevarata, dar cred ca sunt interese ca sa se induca neincredere in randul cumparatorilor, iar vanzarile noastre sa scada“, ne-a declarat Valeriu Garlea. Mai mult Garlea sustine ca fabrica are piese si componente pentru a realiza productie pana in aprilie. In primele 11 luni ale acestui an, Daewoo Craiova a vandut 18.946 masini, fata de 27.043 unitati comercializate anul trecut. Societatea Daewoo Automobile Romania a anuntat ca, in acest an, va realiza o productie record de 31.000 de unitati. In aceste conditii este greu de crezut ca Daewoo Craiova va reusi sa creasca productia de autoturisme cu 20%, asa cum prevede planul de afaceri pe anul viitor. Fabrica craioveana isi mai propune sa dubleze, in 2006, productia de motoare si cutii de viteze, o buna parte din aceasta fiind exportata spre unitati ale GM Daewoo. Dincolo de aceste neconcordante intre declaratiie oficialiilor Daewoo Craiova si cei ai Ministerului Economiei, o alta situatie este nelamurita: cea a nationalizarii fabricii in vederea vanzarii ei ulterioare. Ministrul Codrut Seres a anuntat incheierea in aceasta saptamana a contractului pentru preluarea de catre stat a actiunilor detinute de partea sud-coreeana la capitalul societatii Daewoo Automobile Romania. Seful lichidatorului fostei companii Daewoo Coreea ar fi trebuit sa vina, miercuri sau joi, la Bucuresti pentru a incheia contractul. Ministerul Economiei ne-a comunicat ca acest lucru nu s-a intamplat inca, dar semnarea va avea loc saptamana viitoare, la o data neprecizata. Link to comment
aoprea Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Deja am inceput sa numar orele pana cand voi avea Matizul meu (E Klase alba) si pot sa spun ca este o asteptare chinuitoare ... mai putin de 20 de ore ... dar ce mai conteaza astea dupa mai bine de 1 luna jumatate de peripetii pentru obtinerea creditului, defapt pentru jumatate de masina ca restul aveam ... Dar in sfarsit s-a terminat si sper sa dorm in seara asta cat de cat ... Link to comment
strumfuadi Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 prima masina o astepti ca pe o minune, asa este. in prima saptamana ma uitam pe geam la fecare 10 minute sa admir "micul porsche". dupa vreo 2 luni nu ma mai uitam nici daca suna vreo alarma pe jos.. sa o stapanesti sanatos, in avans, asa! Link to comment
Apocalips Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 (edited) Poate l-ai ofticat pe om cu remarca aceea cu geamul. daca are geam in spatele blocului? S-o stapanesti sanatos cat mai mult timp si cu cat mai putine reparatii Edited January 19, 2006 by Apocalips Link to comment
strumfuadi Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Poate l-ai ofticat pe om cu remarca aceea cu geamul. daca are geam in spatele blocului? 1. o parcheaza in spate si sta cu stress 2. o parcheaza in fata si a scapat de stress nu o mai vede si nici nu o mai aude si sta relaxat (ca la animale, daca le pui o patura pe ochi si nu mai vad ce se intampla stau calme. e psihologica treaba ) Link to comment
aoprea Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 uraaa ... am Matizache ... intr-adevar ... e alta viata cu trecerea de la rabla de dacie Link to comment
Tommy Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 (edited) alta e psihologica.. pina cand se mai poate cumpara Matiz? sau se mai poate? off-topic: dar nubira? din ce scrie pe http://www.acb.ro/ se pare ca se vinde in continuare Edited January 21, 2006 by Tommy Link to comment
liliana Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Pt. cei care doresc sa-si cumpere Matiz, am aflat ca maine soseste un lot nou in Bucuresti. Lotul cuprinde si alte modele decat albe si chele. Link to comment
Recommended Posts