Jump to content

Maine E Joi!

Recommended Posts

Şi bătea ceasul de 21 şi şaişpeee... Sună telefonu’... Răspund... şi viaţa mea nu a mai fost la fel de liniştită. Era Ileana, care din două vorbe m-a făcut să mă îmbrac (lucru foarte curios, de altfel, pentru că eu credeam că abilităţile ei comunicative te fac să te dezbraci).

Menţiune specială: când să urc panta la Polivalentă, două faruri m-au ţintuit în spaţiu şi timp, precum o molie în colivia unui neon de luminat în public: NFS-ul îl ducea pe Shenck la Antipa, la conservare, ca să dovedească lumii întregi că da, Shenck există! Ne-am salutat extrem de voios şi am schimbat cîteva sunete de bucurie: “Băăă-băăă!”.

Pe la 10 fără ceva, la bariera de la Daimon am făcut front comun cu Pantera (Haaa! Pe tine te ştiu, eşti cu motoru’ lu’ Vaxxi :D !), Vaxxi (Bă, la mulţi ani, bă!), Brainiac (Să trăieşti, tătuţule!), NFS (Ho-ho-ho!), Wolfman (Şi faşi, breee, ghinii te-am cunoscut!), VFX (cred), BogdanG (Aloha, Ciucurică!), Ami (Ţoc-ţoc!) şi Ileana (Maaamiii, ce bine arăţi!). Pe când ne pregăteam s-o luăm din loc către mese mai pline de ceaiuri şi piţe, numa’ ce-mi apare o bucată aurie la plete şi trup, tocuri, geantă la asorteu şi zâmbet nocturn. Ne pregăteam să ne extaziem, da’ a dat-o unu’ din tribune: „Aaa, e Blonda lu’ Ami!”. Ne-am calmat (he-he!) şi ne uitam cum Hitmanu’ execută ture cu maşineta în căutarea unui loc de parcare. După a treia tură ne-am plictisit şi am purces către interior.

La masa rezervată nouă (una retrasă, lungă şi cu o mulţime de resturi farfurioase şi ceşcoase pe ea) ne-am aşezat în ordinea venirii. Şi au început subiectele...

Bogdănel-Ciucurel: „Bă, v-am zis-o p-aia cu Maniaku şi Muculente (Muc, pentru ăi mai noi)?”. În urma răspunsului negativ citit pe privirile noastre s-a pus pe povestit. „Bă, era Muc cel Mic pe trotineta lui, aia de-i zice motor, şi cum stătea el în trafic, numa’ ce-l loveşte supriza: Maniaku, în iuniformă de organ circulator (poliţai de intersecţie), îşi concentra suta şi ceva de kile asupra unui volan dintr-un SantaFeu. Şi începe Muc să ţopăie pe trotinetă şi să-i sară ăluia pe lângă oglindă: Bă, bă, Maniakule, bă, sunt io, bă! Maniaku, vigilante cum e din pricina serviciului, îşi suflă chipiu’ mai pe ceafă, aşa, şi când vede arătarea ce se zdrelea pe lângă geamul lui, îşi cuplează releul legii: Trage pe dreapta, trage pe dreapta! Ăla micu’, din sărituri, mai băga pe la geam: De c...e, m...ă, Mani...akule, ce-a...m făc...ut (pauzele au apărut datorită efectului Doppler)? Maniaku, nimic, cu legea-n chipiu, a oprit, a oprit şi Muc, undeva pe cheiurile Dâmboviţei. Abia după ce i s-au răcit sistemele, Maniaku şi-a dat seama că „infractorul liliput” este unu’ de-al nost’, din parcare. Vezi, bă, Mucule, de ce e bine să ai DaewooClub pe vizeta la cască? Asta cu „vizeta” a fost pentru BogdanG, că el confundă uşa de la bloc cu casca de motocilclistă, he-he!

După faza asta s-a trecut la lucruri mai practice şi cineva, dacă nu cumva Brainiacu’, ne-a povestit cum stă treaba cu frecatu’ la chinezi, zicându-ne cum un orezar a reuşit, prin concentrare şi forţe qii, să şi-o frece vreo 10 ore jumate, după care s-a oprit că-l durea mâna. Ileana s-a uitat la el pe sub sprâncene şi l-a ameninţat că pentru ea asta reprezenta preludiul. Executat ăluia, normal...

Întrucât o dădusem pe poziţii şi alte lucruri casnice, Panteruţa, între două pupăceli aplicate sugestiv lui Vaxxilian (bă, da’ greu te prinzi, să dea boala!) dăduse-ntr-o foame atât de acerbă, că i se deteriora realitatea din faţa ochilor cu gene lungi, lungi, de motociclistă cu vizeta (sic!) ridicată. „Bă, mi-e o foame de te văd triplu”, i-a şoptit ea între două bătăi de gene lungilungi lui Vaxxi. Minunatul nostru admin, cel de care depinde buna funcţionare a unui forum auto, unul de moto şi a două bloguri de mare succes, a răspuns ardeleneşte, spre deliciul nostru: „Vezi să te ţină sentimentul ăsta până ajungem în pat”. După care, iar dăi cu pupăceli. Cred şi eu, după atâta pupat, cum să nu ţi se facă foame?

I-am abandonat momentan pe iubăreţi şi l-am sunat pe Zalmoxis. La mine n-a vrut să răspundă. Nici la Ileana. „Bă, să ştii că ăsta îşi face siesta cu o tanti care văzuse cvadruplu înainte să-şi potolească foamea”, a remarcat Ileana şi ne-am întors cu atenţia din nou către cuplul de pupăcioşi. Acuma, după ce, cu mare greutate, Pantera a renunţat la 2 felii de piţa pentru mai triplul nostru admin, acestuia din urmă i se făcuse de masaj sau scărpinat. Ceea ce fosta olteancă în devenire (că nu prea am înţeles bine de ce sorginte e), Pantera adică, s-a apucat să mi ţi-l frăgezească pe Vaxxilian la membre cu o furculiţă. Şi îl lucra bine că scotea ăsta nişte sunete de ziceai că-şi prinsese mâna la cureaua de la compresorul de Expero. Ulterior, aveam să aflu că operaţiunea asta se numea „preludiu”. Hmmm... Eu aveam senzaţia că joacă un episod din Familia Adams.

Ăstimp, Ileana se făcea că nu observă şi se scăpase cu totul în piţa Brainiacului care o dăduse pe bancuri. Eh, acuma ştii, măi, Brainiace, de ce ţi-era foame chiar dacă (credeai tu) mâncaseşi o piţa!

Că tot am ajuns la acest subiect, hai să vă provoc la un exerciţiu de imaginaţie cu un banc meseriaş zis de Brainiac. Cică era unu’ sărac, care vroia şi el să facă o tanti, da’ n-avea decât 30 de mii (vechi) în buzunare, da’ hormonu’ de milioane. Şi se duce la un bordel. Şi întreabă matroana care-i scoru’. „200 de mii ora, 150 juma’ de oră şi 100 la scurt”, zice aia. „De 30 de mii aveţi ceva?” În urma răspunsului negativ, nenea săracu’ se duce la alt bordel. Acolo, scoruri mai mici: 150 ora, 100 jumatea şi 50 scurtu’. Pleacă la alt bordel şi primeşte următoru’ răspuns: „100 de mii ora, 50 jumatea şi 30 pinguinul”. „Pinguinu’, excelent!”, face ăsta fericit şi se duce într-o cameră cu una. Îşi dă ăsta pantalonii-n vine, s-aşează pe pat şi s-apucă aia să-i cânte-n microfon. Când să se termine băiatu’, aia se ridică şi pleacă. La care ăsta se ridică cu pantalonii în vine şi se duce după ea: „Şi pe mine cui mă laşi?”. He? V-aţi imaginat? Oricum, Brainiacu’ mima frumos mersu’ pinguinic cu pantalonii în vine, he-he!

După ce mi-am revenit din râs mi-am aruncat frugal ochii pe partea cealaltă a mesei, l-am prins pe Vaxxi că-i rodea Panterei un deget (de la mână, da?). Observând că l-am vizionat cu degetu-n gură, aproape că l-a scuipat şi a dat-o-n preferinţe culinare: „Mie-mi plac roşiile cu muştar!”. Păi, măi, Vaxxilian, nu ştiu ce gust avei tu în gură la momentul ăla, dar nouă, ăstora mai normali, ne plac roşii, la preludiu, da’ cu ceva frişcă pe deasupra, bre!

BogdanG părea că nu este în sferele noastre de discuţii, deoarece s-a trezit că e fan televiziunea aia roz, Euphoria, şi al serialului de mare succes „Neveste disperate”. Ha? Bă, da’ ce hormoni de creştere mâncaţi voi? De damă? Nu am apucat să-mi termin gândul, că de cealaltă parte a mesei intervine Brainiacu’, că lui îi place de una bună din serialul amintit, „o paraşută care şi-o trăgea cu grădinarul”, am încheiat citatul. Şi l-a tot chestionat pe Bogdănelul Rozaliu referitor la numele gagicii, da’ ăstuia îi plăcea acţiunea filmului, nu femelele din el. Ulterior, Brainiacu’ şi-a amintit că era vorba de Eva Longoria, fapt la care BogdanG a scos un fum scurt pe narete.

Pe la 11 şi-a făcut apariţia însăşi Iulia, stimaţi telemonitori şi după câteva pupăceli aleatoare (la naiba!), s-a proptit lângă blajinul Wolfman şi acolo a rămas.

Pe la şi 20, tot 11, Zmeulică şi-a teleportat zâmbetul printre noi, dimpreună cu strângeri sincere de mâini. S-a proptit undeva, pe lângă Ami, prin zona Iuliei, p-acolo.

Hitman încă aştepta să se rotească planeta sub el, ca să-i vină un loc de parcare.

Până să se apuce NFS să bage un atac la „Triburi”, Brainiacu’ a mai emis un banc. Cică se face un reportaj prin munţi, pe la ciobani olteni sau moldoveni. Wolfman zicea că ei au munţi, da’ nu au ciobani, Pantera şi VFX ziceau că au ciobani, da’ n-au munţi. Eh, undeva la nişte ciobani în munţi... Şi întreabă reporterul, „măi, nea Ilie, e grea viaţa aici, nu?” „Da, grea”, zicea ciobanu’. „Da’ aveţi şi evenimente frumoase, nu?” „Avem”. „Ia, zi-ne şi nouă un eveniment fericit din viaţa voastră de ciobani”. „Păi, anul trecut Gheorghe a pierdut o oaie în munţi.” „Şi?”, face reporterul. „Şi am căutat-o vreo două zile şi am găsit-o”. „Şi?” „Şi am făcut petrecere mare cu băutură şi mâncare şi pe urmă a f*tut toţi oaia!” „Hai, bă, nea Ilie, cum dracu’? Oaia, bre?”, făcea reporterul indignat. „Păi, domnule dragă, ştii cum e aici, n-avem femei, suntem singuri, facem ce putem şi noi”. „Şi alt eveniment fericit?” „Păi, în primăvară, Ion a pierdut şi el o oaie.” „Şi?” „Păi, am găsit-o, am făcut chef, şi am f*tut-o toţi.” „Bine, bre,”, face reporterul consternat, „dacă astea-s evenimente fericite, zi-mi unul nefericit”. „Păi, acu’ vreo două săptămâni, m-am pierdut şi eu în munţi...”

După porţia de râs sănătos şi întru aşezarea ceaiului în vezică, Brainiac, Vaxxi şi Ileana au poştit laptopul nefesistic, probabil tot pentru a da nişte măceluri duşmanilor din „Triburi”. Drace! Şi, dacă-i vezi, crezi că sunt oameni serioşi, cu preocupări serioase.

La 23:40 a răspuns Zalmoxis, care mi-a aruncat pe apa Dâmboviţei elucubraţiile cu femei goale: dormea sau trăgea din biberon, nu mai ţin minte. La ora aia... Zeule, tată, ai început să îmbătrâneşti, bă, chiar dacă arăţi bine în costum şi cravată, he-he! Mâine-poimâine îl văd la o combatere cu BogdanG pe tema lui „Tânăr şi neliniştit”.

Nici nu am apucat să-l urez pe Zeu de „noapte bună”, că Iulia, VFX şi Zmeu s-au ridicat şi ne-au strâns la mânuţe.

Înainte de a pleca şi noi, că se făcuse vineri de vreo 5 minute, neobositul Brainiac ne-a mai servit una cu bătaie la locurile de naştere ale Matizului românesc. „Bă, ştie careva cum îşi fac oltencele testul de sarcină?” Tăcere... „He, să vă zic io: îşi bagă un praz în p*zdă. Dacă iese muşcat e gravidă, dacă iese întreg, nu e!”

Eh, cam asta fuse la cenaclul de aseară.

Hai, să aveţi un weekend frumos şi liniştit alături de cine vreţi voi.

• Like 1

Am participat si eu ieri pt prima oara .Pe drum ma gandeam cum va fii ,nu cunosc pe nimeni,voi fii stingher?Dar colegii forumului au dat dovada de sociabilitete si m-au integrat imediat in mijlocul lor.Intradevar oameni deosebiti,deschisi si dornici sa te ajute.Ma bucur ca va cunosc si voi mai participa si eu la intalniri. :drinkers:

Pe la 11 şi-a făcut apariţia însăşi Iulia, stimaţi telemonitori şi după câteva pupăceli aleatoare (la naiba!), s-a proptit lângă blajinul Wolfman şi acolo a rămas.

Nu mai sunt de mult aleatoare, nene Obi :P . Dar deh, "zona" matale era mai putin "abordabila"! :->

Cat despre continuarea cartii, why not? Doar acum au aparut capitole noi, nu? :D

Bai cronicarule, Muk nu era cu trotineta ci cu masina si Maniaku cica a mai slabit,,, zice el :D

Hai sa ne traiesti si poate vi si cu ZEU data viitoare, ca sa fie echipa completa.

PS> poate gaseste si HITMAN un loc de parcare pana atunci :P

Nu mai sunt de mult aleatoare, nene Obi :P . Dar deh, "zona" matale era mai putin "abordabila"! :->

Da...in "zona" aia mai putin "abordabila" eram aia crescuti in padure, nu? :shock: =))

Panteruţă, adica daca venea Iulia si ti-l "aborda" pe desavarsit, iti lasai instictele in padure? :) ) Asta presupunand ca prindea un moment de respiro, ca nu mai pridideati din..sorbitul ceaiului :D

Da...in "zona" aia mai putin "abordabila" eram aia crescuti in padure, nu? :shock: =))

N-are legatura cu tine, you're too new...si era vorba de Obi totusi, si de "distanta" aferenta.

Panteruţă, adica daca venea Iulia si ti-l "aborda" pe desavarsit, iti lasai instictele in padure? :) ) Asta presupunand ca prindea un moment de respiro, ca nu mai pridideati din..sorbitul ceaiului :D

N-aveam oricum treaba cu el :)

Fanele, fanele !!!! :->

Ehehe...sa fii tu sanatoasa :->

Esti tu sigura ca poti sa-ti dai cu pararea? Eu nu-s. Nu-mi aduc aminte sa ne fi cunoscut :-> . Oricum, glumele mele se pare ca au fost cam prea...subtile; as putea spune acelasi lucru despre tine, dar eu n-am de ce sa ma hazardez in afirmatii inutile pe moment.

Iar intre tine si Ileana e o mare diferenta - pe ea o cunosc de...aproape 4 ani. Cand are chef Ileana sa se distreze ca sa vada ce iese, e ok :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...