DGT Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Cine vine maine? Usor ca este loc! Nu va inghesuiti! Link to comment
EM!L Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Propun să ne întâlnim în parcare la Real, am văzut că la ora aia e pustie Link to comment
RaZoR-07 Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Nu mai vezi bine sau faci misto de noi?... la ora aia nu avem loc acolo nici daca venim cu autobuzul. Nu cred ca va ploua, asa ca Balta Craiovitei ramane cea mai buna optiune, beneficiind si de umbra, aer curat si lemne pentru gratar, plus loc de parcare fara numar, fara numar... Maracana, conform sondajului de saptamana trecuta, iese din discutie, mai ales ca majoritatea membrilor care obisnuiesc sa participe locuiesc aproape de Balta Craiovitei. Link to comment
EM!L Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Văd igscelent "> Mâine am în plan un drum la fo' doosute şi-un pic de km mai la deal, şi e posibil să nu mă-ntorc până seara. Aşa că vă urez vreme bună de grătar. Link to comment
guru Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 (edited) Maracana, conform sondajului de saptamana trecuta, iese din discutie, mai ales ca majoritatea membrilor care obisnuiesc sa participe locuiesc aproape de Balta Craiovitei. Si mai ales ca Maracana, a ramas juma' de Maracana, pe care joaca fotbal copiii, cealalta jumatate fiind ocupata de constructii si taxiuri abandonate( e drept, marca Daewoo ) Eu ajung... daca ajung. Dar sper sa ajung Edited May 13, 2009 by guru Link to comment
scorpion Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Vin si eu de data asta , dar dupa ora 20.00 , cu poze din 1 mai muncitoresc , sarbatorit in Serbia . Link to comment
DGT Posted May 14, 2009 Author Share Posted May 14, 2009 (edited) Azi vin si eu! Cine se mai anunta sigur si mai exact unde si la ce ora? Guru,crezi ca n-am avea loc pe Maracana? Edited May 14, 2009 by tiboasca Link to comment
RaZoR-07 Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Ora - 19:00 Locatie - Balta Craiovitei Harta - in topicul de saptamana trecuta Caution: la intrare folositi treapta 1 ca e ditamai pragul > Leganza trece usor. Singura intrare auto este pe Severinului, la 100 m de Hanul Craiovita, in dreptul statiei de tramvai. Văd igscelent "> Deci mai ramane doar varianta ca faci misto de noi... nu ma supara ca dau cu nobilu' de te trimit pe litoral "> Link to comment
DGT Posted May 14, 2009 Author Share Posted May 14, 2009 OK,la 19.oo sunt acolo! / Si va astept! Sa veniti! Link to comment
EM!L Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 ... nu ma supara ca dau cu nobilu' de te trimit pe litoral "> All inclusive, da? La bulgari, dacă se poate "> "> Link to comment
DGT Posted May 15, 2009 Author Share Posted May 15, 2009 Aseara ne-am strans ceva mai multi. Eu,RaZoR,Guru,Perfidus,Scorpion,varul lui Guru,viitor membru Daewoo. S-au vizionat poze,reparatii,surubaieli.Din pacate a trebuit sa plec pe la 9 dar sper sa ca data viitoare sa fim tot asa multi! Link to comment
guru Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 varul lui Guru,viitor membru Daewoo. Varul Scobuty, care a fost extaziat, a atins Nirvana, dupa ce a facut prima ora de conducere auto la gradinita de soferi, avandu-l ca instructor pe Razor . Varul Scobuty a mai promis ca data viitoare o sa-si faca harakiri daca nu reuseste sa ajunga in viteza a II-a. Link to comment
RaZoR-07 Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 All inclusive, da? La bulgari, dacă se poate "> "> Pe litoralul hartii, mah... Varul Scobuty, care a fost extaziat, a atins Nirvana, dupa ce a facut prima ora de conducere auto la gradinita de soferi, avandu-l ca instructor pe Razor . Varul Scobuty a mai promis ca data viitoare o sa-si faca harakiri daca nu reuseste sa ajunga in viteza a II-a. Poate pe Maracana, viteza a II-a... terenul din Balta Craiovitei nu prea permite... Oricum, baiatul are stofa de shumaher, chiar e pacat sa mai intarzie mult cu intrarea in randurile soferilor. Link to comment
EM!L Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 (edited) Hărţii de la triburi? > Cred că @guru nu e prea nerăbdător să-şi vadă vărul cu permisul în buzunar Btw... Mâine, vreo mişcare, ceva? Edited May 20, 2009 by EM!L Link to comment
RaZoR-07 Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Poate ca da, poate ca nu... eu nu vin, din motive de soacra pensionata in regim de petrecere cu vipuri. > Link to comment
EM!L Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Have fun, then Şi drum bun spre mare Link to comment
RaZoR-07 Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Mersi pentru urari. La susmentionata petrecere nu ma astept la prea mult fun, avand in vedere mentiunile "prezenta obligatorie", "va rugam sa adoptati o tinuta decenta" si "beware! VIP on deck"... dar imi revin la nationala dupa prima portie de vin de Vrancea. Link to comment
EM!L Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 imi revin la nationala dupa prima portie de vin de Vrancea. Mi-aş da şi eu "de reveneală" cu aşa ceva. Să văd mâine cum stau cu examenele şi ce zice nenea Alexino, poate... cine ştie Link to comment
Recommended Posts