Jump to content

Asigurarea Obligatorie RCA

nigro

Recommended Posts

Facut tot la becereu, unde am leasing, m-a ajuns 3 mil si 28 de mii pe un an. Pe jumatate era undeva la 2,4 mil. Ciudat. Facut pentru leasing, utilizator pers. fizica. Pana acum am fost taxat pers. juridica. In sfarsit, ma bucur ca am facut o economie substantiala (de la 3,6 mil pe juma de an anul trecut, adica 7,2 mil pe an intreg).

• 11 months later...
  • 2 weeks later...

Matiz

Pe pagina Omiasig=245

Astra= 243

Rca-ieftin.ro= Asirom=238

Autoasig= Astra=237

rca-auto.ro= Astra=237

Omiasig=239

Rca-activ.ro= Astra=237

Omiasig=238

Asirom=253

Criteriile au fost pret max: 255lei

RCA-12 luni

• Like 1

233 lei pe un an la Carpatica (comanda pe internet la un broker); cel care o face a zis ca s-a redus pretul.

Problema e ca-mi ajunge in Iasi, vineri pe 4 prin curier, gratuit, iar mie mi-a expirat de pe 2 februarie iar cea noua va fi valabila incepand cu data de 4 februarie (asa am vrut).

In cazul in care sunt prins pe data de 4 februarie de politie, inainte de a ridica asigurarea de la curier, desi e valabila, poate fi o problema? Multumesc!

In cazul in care sunt prins pe data de 4 februarie de politie, inainte de a ridica asigurarea de la curier, desi e valabila, poate fi o problema? Multumesc!

Din cate imi amintesc, neprezentarea documentelor cerute de agentul de politie se poate lasa cu amenda. De asemenea poti ramane fara talon si numere pana faci dovada asigurarii rca. Sfatul meu, daca te opreste politia, fii cat se poate de calm si explica frumos problema. :)

• 2 weeks later...

Astept cu interes momentul cand asigurarile la BMW-uri vor reflecta agresivitatea soferilor si numarul de accidente provocate :-W .

Asigurarile casco oricum sunt mari pentru ca reflecta valoarea masinii. Altfel, afirmatia ta suna a proces generalizat de intentie.

• Like 1