skimpy Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Conform pozei, trebuie sa inlocuiesc cele 2 elemente de caroserie Care e problema mea: Ce marime au suruburile de la capacul de benzina? Tot la capacul de benzina nu reusesc sa ajung la cele 2 suruburi. Am incercat cu cheie fixa si cu cheie cu cot. As cumpara o tubulara dar nu stiu exact de cat imi trebuie. Mi-ar trebui ceva gen surubelnita subtire cu cap-mama surub hexagon Iar la scutul cel mic de sub tripla, am observat 2 suruburi. Le-am desfacut dar se pare ca mai este prins in ceva. In ce mai este prins? Ma puteti ajuta? Tin sa precizez IAR ca am cautat pe forum si am cautat si in manuale doar ca cererile mele nu si-au gasit un corespondent sarutmana Link to comment
Mircea Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Da jos tripla si mai are si acolo 1 surub parca. Link to comment
skimpy Posted May 14, 2009 Author Share Posted May 14, 2009 si tripla cum o dau jos? doar plasticul ala sau se scoate ca si farul? pentru scos capacul de la benzina ai idee ce pot folosi? Link to comment
smailmiami Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Da tu ti-ai batut capu' un pic ? ... ca nu e inginerie spatiala. Tripla aia are 2 suruburi pe care le vei vedea doar ... ridicand hayonul. Link to comment
skimpy Posted May 14, 2009 Author Share Posted May 14, 2009 neavand internet in masina mi-am permis sa pun o intrebare inainte sa ajung sa desfac. + ca nu sunt sigur ca trebuie desfacuta tripla pentru ca Da jos tripla si mai are si acolo 1 surub parca. decat sa fii destructiv ai fi putut sa confirmi sau sa infirmi daca exista cel de-al 3lea surub sub tripla. de asta e un forum. o comunitate. daca nu vroiam sa fac parte din aceasta comunitate ma duceam la service si le dadeam la aia sa-si bata capul. on topic: inca nu am gasit informatiile de care aveam nevoie si nu am avut cum sa desfac sa vad despre ce e vorba pentru ca am ajuns acasa pe intuneric. si ca sa nu mai apara un alt gica contra sa ma intrebe daca am facut sau nu ce mi-a spus, pregatesc mai intai terenul ptr ca nu am gasit de schimb si trebuie sa gasesc mai intai sculele necesare ca sa nu ma trezesc ca ma uit ca boul la masina si n`am o cheie sau ceva. Link to comment
closchkutza Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 La tablita de sub tripla si eu stiam ca mai este un surub sub stop, Oricum, stopul ala se scoate in...1 minut, maxim si se monteaza la fel de repede si usor. La usita de la busonul de alimentare nu stiu cum sa te ajut. Link to comment
skimpy Posted May 15, 2009 Author Share Posted May 15, 2009 (edited) Multumesc closchkutza daca as afla macar ce suruburi sunt la capacul de la benzina as lua o tubulara subtire. Nu cred ca sunt singurul care nu vrea sa dea bani pe scule care le foloseste 1 singura data sau exista riscul sa nu le foloseasca deloc (nu se potrivesc) Edited May 15, 2009 by skimpy Link to comment
White Shadow Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Sfatul meu e sa iei sculele de gen "unica folosinta" din targ, de la taraba si alte locuri de felul asta. Acolo sunt foarte ieftine si chiar si proaste, asa ca oricum s-ar putea sa nu te tina scula decat cateva utilizari. Si vorba aia, dai 5 lei nu 50 sau 500 Link to comment
skimpy Posted May 15, 2009 Author Share Posted May 15, 2009 da ok, nu e asta problema. singura problema care a ramas e : De cat sunt suruburile la capacul de la rezervorul de benzina? In manualul de service nu scrie decat cum se scoate (cele 2 suruburi care le vede oricine). Am gasit la cineva care are un matiz alb de la firma si vrea sa facem schimbul de cele 2 elemente. Acum singura problema ramane cu scoaterea celor 2 suruburi. Am incercat cu cheie dreapta si cu cot si cu o tubulara cu capete de schimb (dar e prea groasa si nu ajunge). Daca ar fi ajuns peste suruburi mai mult ca sigur mi-as fi dat seama ce marime ar fi Link to comment
Recommended Posts