Jump to content

Seat Leon Vs Peugeot 308 Ambele Automate

Cumnatu

Recommended Posts

Cum vreti voi, daca ai nostrii colegi au terminat cu HDI vs TDi din punctul meu de vedere se poate inchide si chiar sterge.

It's your call !

Pe de alta parta poate ca ar fi folositor cuiva care la un mom. dat ar avea aceeasi dilema. Acel cineva ar vedea ce a ales pana la urma altcineva care initial plecase de la aceleasi premise si mai ales de ce. Nu inseamna neaparat ca el, acel cicitor ar face acelasi lucru dar daca ar face-o sau nu ar avea niste argumente in plus , atat pro cat si contra.

Edited by Cumnatu
  • Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am ridicat masina azi, am ajuns acum 4 ore in Buc.

Nu pot sa va descriu decat succint ca ma bate nevasta-mea la cap ca ii bate inima ca e disparata samd.

Poze nu am

Pentru inceput notele:

Tinuta de drum : 15

Franare : 10

Accelerare : 15 ( desi pe ceas e mai lenta decat 300Mul, respectiv are 9 secunde pana la suta, se simte altfel )

Antifonare : 20

Scaun : 10

Aspect : 20

Sistemul de sunet : 9

Confort interior total : 15

Diferenta fata de Tigra : .. unde e dracu semnul de infinit pe tastatura ?

Diferenta fata de Seat Leon sau Golf V ( am mers cu amandoua ) : deci unde e semnul ala ?

Singurul minus : tren de rulaj de S3 si in Bucuresti simti ca dracii orice damb, gropile deja te dor in suflet cand o auzi cum se chinuie. Adevarat ca sta in curbe intr-un mare fel.

Consum L

- la 210 km/h = 13.1

- la 100 km.h = 6

-in Bucuresti mers "normal" = 7-8

Mi-e greu sa scriu, nici nu stiti ce rau imi pare ca i-o dau neveste-mii, exact aspectele la care exceleaza : sportivitate, acceleratie samd nu vor fi folosite de ea.

Poze samd in weekend,, detalii tot in weekend.

Ce va pot garanta, oricat ti-ar explica cineva despre masina asta pana nu merci cu ea si pana nu o vezi real, nu in poze, nu intelegi nimic.

Ma dispera nevasta-mea nu pot sa scriu, vb ...verry happy !

Accelerare : 15 ( desi pe ceas e mai lenta decat 300Mul, respectiv are 9 secunde pana la suta, se simte altfel )

Adevarat ca sta in curbe intr-un mare fel.

Remapare > :)

Aveam eu o banuiala ca o sa castige A3-ul... Am vazut ieri cateva in Piatra- frumoase masinute. M-am uitat in special ca zicea Cristi ca vrea sa puna mana pe unul- intr-adevar, frumos desenat exteriorul.

Km multi fara probleme (urare adresata doamnei)! :) )