Jump to content

Fiabilitate

Recommended Posts

Buna tuturor! Sunt nou pe acest forum.Poate nu m-am incadrat bine,dar as vrea sa va cer o parere,un sfat.Am gasit un Espero fabricatie 1996 cu 65oookm reali.Mai se gasesc suficiente piese pentru Daewoo Espero.Cati kilometri o duc motoarele?Norma de poluare este Euro2? Va multumesc anticipat!

Nu ne-ai spus ce motorizare are asa ca nu-ti putem spune ce norma euro are si nici cat de fiabil poate fi un motor pe care nu-l stim.

Cel mai buna idee despre fiabilitate se obtine rasfoind forumul, in special "probleme tehnice CNEL" si profilele posesorilor de la "masina mea".

Pe scurt niste raspunsuri in general:.

1) se gasesc inca

2) depinde cum o exploatezi si cum o intretii

3) zi-ne ce motor e

PS. Cam putini km.

PS2 Welcome!.

Eu nu am vazut pana acum espero de 1.5 euro2. Motorul ala a fost trecut ulterior pe cielo exe 99-20 si acolo era euro2. Pe espero nu.

Poate e adus din Germania si acolo au fost vandute cu E2. Merita sa-l iei dar depinde si la ce pret.Au cazut la pret din cauza lipsei de piese noi in ceea ce priveste tinichigeria dar motor ,calea de rulare, cutie se gasesc.

In talonul ei nu figureaza nicio norma de poluare.A fost inmatriculata in 1996 ca noua si pe atunci nu se scria norma.Acum daca se face alt talon va scrie?Asa ar trebui,dupa an (1996) sa fie Euro2. ele merg cu benzina fara plumb,atunci au catalizator,deci implicit trebuie sa fie Euro1 sau 2.(Cred?)