Jump to content

Unde Gasesc "coperta" Certificat Inmatriculare De Tip Nou

rm.popa

Recommended Posts

Am fost ieri să iau numerele pentru Civic. Şi talonul - de tip nou (care e mai lung decât cele vechi). Şi fără coperta aia din plastic transprent.

M-au ţepuit pe mine ăştia de la Unicredit, sau încă n-au scos coperte pentru astea noi?

Mai are cineva talon nou? Cu sau fără copertă? Cum aţi rezolvat problema?

Că n-am chef să stau să fac improvizaţii...

Aveţi idee unde găsesc aşa ceva?

Si eu trebuie sa-mi cumpar asa ceva. Deocamdata tin talonul intr-o tipla de la o "carticica" de tinut documente.

Partea proasta este ca nu incape in portmoneu si se cam indoaie la un capat...

Un bun motiv de tras o fugă pe la Focşani/ Galaţi.

Azi prin Pipera bătea vântul, aşa că va trebui să revin într-o zi lucrătoare.

Deşi la ce trafic e de obicei în zona aia, mai bine trag o fugă pe la Focşani...

Mulţumesc tuturor!

Revin după ce găsesc.

Mai are cineva talon nou? Cu sau fără copertă? Cum aţi rezolvat problema?

N-am rezolvat, tocmai. Am cautat si eu ceva mai demult, acum renuntasem. Bine ca ai deschis topicul.

Nici eu n-am gasit in Pipera, cand mi-am facut eu talonul nou nu erau indivizii respectivi...erau doar cei care copiau actele.

In librarii n-am gasit. Daca gasesti tu mai devreme pe undeva, da de stire :)

Deznodământul:

Am mers în Pipera în jurul orei 19.00 (trafic relaxat, la fel şi atmosfera în sediu).

Am întrebat la informaţii întâi dacă se mai primesc înapoi numerele roşii (răspuns negativ - de ce să mai dea ei banii înapoi oamenilor...), apoi dacă şi unde găsec o copertă pt. talon. Coconeta de la ghişeu a dat-o cotită, că ei nu au, că poate pe la tonetele de vis-a-vis. În acelaşi timp, un tip foarte amabil care se afla şi el la ghişeu (de aceeaşi parte cu mine) s-a oferit să-mi dea el una, că "lucrează la leasing" şi are. Probabil lucra la Unicredit şi mi-a dat de fapt coperta care pe care nu mi-au dat-o cu talonul =)) . În fine, foarte drăguţ omul, îi mulţumesc şi aici (dacă ne citeşte - era cu un Tico).

La ieşirea din curtea stabilimentului, pe şos. Pipera, era un individ care flutura coperte de taloane. N-am mai oprit, că deja aveam...

În concluzie,se găsesc fără probleme în Pipera.

A primit si eu azi coperta pentru talon de la cineva care are grija de mine :> . Sursa, evident, tot Pipera.

Primul gand - criza a afectat inclusiv copertile. Plasticul e mult mai subtire si mai moale decat la "modelul" anterior; atunci avea un rol de protectie destul de mare. Acum precis voi reusi sa-l indoi fara multa bataie de cap. Oricum, e bine totusi ca exista in sfarsit; initial nu era de gasit cand mi-am scos talonul nou si, dupa cateva luni doar, acesta arata ca si cand ar avea cativa ani din cauza mutarilor succesive prin geanta.

L-au facut totusi destul de "generos"; mai poate fi latit cu o jumatate de cm pe viitor, are unde sa incapa. :)

Exact vizavi de militia circulatie Pipera (inscrieri auto) sint indivizi care vind aceste coperti. De acolo am cumparat si eu. 5 ron

5 RON?!? :o Adica 50K lei vechi?!? Bucata?!? Te-ai intepat, ca sa zic asa. De 5 RON am luat 5 buc!

Nici eu n-am gasit in Pipera, cand mi-am facut eu talonul nou nu erau indivizii respectivi...erau doar cei care copiau actele.

Pai... aia sunt indivizii! :)

La centre de copieri , la librarii gasesti...Sau la Laris la Focsani!

In caz ca nu gasesti lasa-mi adresa si-ti trimit unul prin posta intr-un plic!

Vreau si eu please ! [-O<

• 3 weeks later...