Jump to content

Muzica In Masina

Cum aveti muzica in masina  

81 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Vreau sa vad si eu cam cati dintre membrii formului isi cumpara casetele/cd-urile de la magazin si cam cati prefera sa si le faca singuri, de la calculator, casetofon etc. Nu se pun aici copiile dupa cd-urile luate de la magazin. Intr-un cuvant, ce vreau eu sa stiu: va multumiti cu melodiile de pe ce cumparati sau va place sa aveti playlist-ul vostrusi sa ascultati ce vreti?

Despre mine pot sa spun ca sunt un fan impatimit al playlist-urilor home made, pe de o parte si din lipsa de bani. Chiar nu-mi convine sa dau cateva zeci sau chiar sute de mii de lei pe o caseta/cd cand pot cu un calculator sa-mi scot de pe retea/internet muzica si sa-mi fac casetele la combina (inainte, ce vremuri) si cd-urile cu mp3-uri la writer. Stiu ca prin asta incurajez pirateria, dar in afara ca m-ar rupe de bani cd-urile de la magazin nici nu as gasi ceva sa-mi placa de la un capat la altul. In general gasesc una-doua bucati bune iar restul timpului stau cu mana pe butonu f.fwd. aici exclud albumele de la o singura formatie, unde in mod normal ar trebui sa-ti placa toate, dar nu-i intotdeauna asa.

Voi ce ziceti?

Am CD player normal. CD-urile mi le fac cu manutza mea. Am inceput sa nu mai am unde sa pun CD-urile. Daca as avea un MP3 player as fi cel mai fericit. Abia ashtept sa apara MP3 playere de masina cu support DVD. Atunci sa vezi :) )))))).

Mp3 player. CD-urile mele, facute pe calculator. Peste 10 ore de muzica pe un CD.

Casete :shock: ... cred ca am lejer vreo 7-8 ani de cind n-am mai cumparat o caseta! Totusi am o colectie impresionanta acasa!

Abia ashtept sa apara MP3 playere de masina cu support DVD. Atunci sa vezi :) )))))).

vor avea si un pret pe masura.

pana vor aparea astea, ca alternativa sunt player-ele cu hard disk.

am vazut kenwood, varf de gama, cu 20 GB, vreo 18 milioane.

Mi-am luat Mp3 player de ceva timp si nu mi-am imaginat cu 10 CD-uri full de mp3 o sa ma plictisesc..

Am in plan ca daca imi schimb masina sa-mi iau un casetofon competent ( 8 mil.) + magazie de CD cu 10 Mp3 ( 15 mil. ) la Flanco.

In rest avand in vedere ca la drum de ex. prefer numai muzica de atac ( rage Against the machine > :) ) prefer sa le fac eu acasa compilatiile.

• 6 months later...

Cat am avut mp3-player pe matiz si de cand am cd-player in Reno in cd-playerele mele n-au intrat niciodata alte cd-uri decat traxdata, memorex etc. Ba mint, odata a vrut cineva sa probeze un cd de la mcDonalds ca i se parea ca lui ii merge nasol. Atat.

• 2 weeks later...
Mi-am luat Mp3 player de ceva timp si nu mi-am imaginat cu 10 CD-uri full de mp3 o sa ma plictisesc..

Am in plan ca daca imi schimb masina sa-mi iau un casetofon competent ( 8 mil.) + magazie de CD cu 10 Mp3 ( 15 mil. ) la Flanco.

In rest avand in vedere ca la drum de ex. prefer numai muzica de atac ( rage Against the machine  > :) ) prefer sa le fac eu acasa compilatiile.

Da' halatu' doamna? Cat e doamna halatu'? Cat e halatu! Cat e halatu! Cat e halatu'!!!

BLAUPUNKT MP3 cu BOXE ALPINE 40 W pe canal.

Imi fac pe calculici acasa mp3-uri si dupa ce ma satur de ele i le dau unui prieten si imi fac altele.

Daca mergi zi de zi, cam la sfarsit de saptamana te cam plictisesti de mp3-ul respectiv.

Foarte buna alegerea cu magazia de mp3-uri. Super!

Una bucata cd player pa masina iar cd urile le fac prin vecini ca acas' nu am cd writer  :mda: .

Da si tu o blana cu masina pana la un magazin de calculatoare si baga si tu acolo un 700 000 lei vechi, sau 70 de lei noi si ia-ti unul... ce draq... suntem in era pirateriei.

Sidi pirlit acas'. Da' acu' am luat o pauza - masina noua, abia pe saptamina viitoare ii instalez radiosidiul! Sh-apoi om mai videa cum facem sa punem sunet si pe spate!

Edited by Leone
  • 3 months later...