Zmeul cel rau Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Dispozitivul optic de reglare de la Radacini Plevenei este un perete cu vopsea verde (stil comunist). Doar ca ei stiu unde trebuie sa bata pe perete spoturile. Link to comment
ZLI Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 ZLI - esti multumit de noile becuri ? Eu tot n-am apucat sa le testez pe un drum in afara ... <{POST_SNAPBACK}> da sunt excelente (fata de ce aveam eu sunt parfum) am dat cam 750k Imi poate spune si mie cineva cum reglez farurile la Tico si mai ales daca se merita sa incerc eu sau sa merg la un service? <{POST_SNAPBACK}> le poti regla singur (sunt doua orificii in tabla, deasupra fiecarui far, indicatiile le gasesti pe carcasa de plastic a farului. dar trebuie sa ai o suprafata plana orizontala cu un pretre vertical si niste masuratori. mai multe detalii le gasesti intr-un pdf in http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...=1078&hl=faruri e postat de VAXXI Link to comment
dinoc Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 ZLI, si cam ce crezi , NightGuide (din astea am si eu) sunt superioare celor VisionPlus ? Link to comment
ZLI Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 nu am avut sansa sa le compar dar cred ca nightguide sun visionplus cu filtre pe ele Link to comment
Pedala Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Am cumparat si eu de la ASPAD saptamana asta Vision Plus. Se vede ceva in fata acum. Merita. Aprox 450000 Link to comment
cristicaz Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Cumparat Vision plus + Montat = Foarte multumit! Succese! Link to comment
tico_RS Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 am o intrebare: a avut cineva probleme cu analfabetii pana acum ( politia daca nu v-ati prins) ? eu am intrebat si augsburg spunea ca imi dau declaratie de conformitate cum ca e lumina alba nu albastra deci e echivalenta cu specificatiile producatorului... Link to comment
Pedala Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Io' unu n-am avut... de ce. ma intreaba o sa-l poftesc sa se uite pe bec. Link to comment
NFS Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Pai degeaba, daca iti dau hirtie ca lumina e alba dar de fapt se vede albastra! Si in plus ce valoare legala are hirtia aia? Link to comment
tico_RS Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 pai aceeasi valoare pe care o are declaratia de conformitate de la geamuri sau toba, desi nu e practic o omologare, nu a comentat nici un organ cand am scos-o ( hartia, bineinteles ) Link to comment
CMC Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Intrebare:a avut careva probleme cu vizibilitatea (ma refer la ceatza densa) cu becurile cu tenta albastruie (sau alba),pt. ca din punctul meu de vedere nu se vede mai nimic.Am avut 'no name'-uri de 90W care bateau in toate directiile si total aiurea.Am renuntat la ele si acu 5 zile mi-am cumparat un set de Philips Power2Night GT150 Maximum Perfomance (www.Power2Night.com) si .Se vede diferenta dintre un bec facut cu cap care bate unde trebuie si cele din vitan,desi au 'doar' 55/60W. Link to comment
NFS Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Din cite stiu eu, Power2Night sunt albastre! Bleah! Link to comment
CMC Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Din cite stiu eu, Power2Night sunt albastre! Bleah! No man,nu sunt;un sfert din lampa (partea superioara) e blue! Si asta doar pt. a da efectul acela albastru in far (doar ziua) iar noaptea partea de jos a farului are o tenta finutza blue iar cea superioara este normala!Nice! .Dar lumina pe care o dau este cea normala! Link to comment
NFS Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Lumina ca lumina, normal ca-i alba, ca la lumina albastra n-ai putea sa vezi nika pe strada... dar privind din fata se vede albastru in oglinda farului! Urit! Link to comment
ZLI Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 diferenta se va vedea la mine / night guide bat in stg galben si in dreapta albastru. nu am fost atent cand am mers pe ceata Link to comment
dinoc Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 (edited) Nu stiu nici un bec Philips la care sa se vada lumina albastra - e doar un alb mai "rece" - nici urma de albastru acolo. Vis a vis de NightGuide trebuie sa spun ca m-au dezamagit ... dar asta poate si deoarece am trecut de la Vision Plus la NightGuide (doar ca sa vad diferenta - testate la drum lung). VisionPlus mi-au dat impresia ca dau mult mai multa lumina in comparatie cu NightGuide si sunt si de 2 ori mai ieftine pe deasupra. N-am testat inca (si as vrea s-o fac cat de curand) BlueVision ... Edited November 7, 2005 by dinoc Link to comment
remix Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 BlueVision chiar sunt albastre. Nu cred ca sunt mai luminoase decat niste VisionPlus la aceeasi putere dar asteptam impresiile tale avizate. Link to comment
dinoc Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Nu sunt defel albastre - decat cand sunt stinse ... am pe Kalos BlueVision la faruri ceata (farul fiind clar) - lumina-i alba alba - nici urma de albastru. Se pare ca dau lumina f puternica - cineva mi-a facut obsevatie in trafic vis a vis de ele. Insa nu le-am testat pe cele de faruri normale (H4 la mine) ... Link to comment
remix Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Eu zic ce-am vazut pe farurile Maniakului si la el se vede clar tenta de albastru din lumina. Bine el are de 90W si sunt clar mai puternice dar culoarea e albastra. E drept ca e discutabil ce intelegem noi prin albastru. Nu te gandi la albastru cum sunt ledurile lui Soran, dar totusi este o lumina mai mult bleu decat alba. Parerea mea. Si nu numai. Link to comment
dinoc Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Este doar un alb mai "rece" daca pot spune asa ... dar nici urma de albastru ... oricum reactia "unde-i albastrul la becurile acestea ?" - n-am avut-o doar eu - imi amintesc ca citesem ceva review-uri pe net de la alti proprietari si se intrebau la fel ... Link to comment
dracula Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Buna, am si eu un mic tico..cu faruri originale..sau ma rog normale :-) o mica mare intrebare am: sunt din Tm si as vrea si eu sa pun niste faruri philips ( becuri ) , stie cineva pe unde gasesc in TM asemenea magazine care sa comercializeze ? nu prea am drum la bucuresti la firma aspad...si prin posta nu prea ma`s risk... sper sa stie careva mersi Link to comment
cristicaz Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 (edited) Aspad nu are distribuitor in TM, iar Satu Mare e cam departe Augsburg are becuri Philips dar pentru Banat centrul de distribuite este in Arad Vanzari Arad Adresa Strada Nicolae Balcescu nr.22 Telefon +40 257 252.595 Fax +40 257 214 240 Email vanzariarad@augsburg.ro Program Luni-Vineri 09.00-18.00 Sambata 09.00-13.00 Bafta! Later edit: dracula in TICO? Sau noaptea se transforma in Maybach?? Buna, am si eu un mic tico..cu faruri originale..sau ma rog normale :-) o mica mare intrebare am: sunt din Tm si as vrea si eu sa pun niste faruri philips ( becuri ) , stie cineva pe unde gasesc in TM asemenea magazine care sa comercializeze ? nu prea am drum la bucuresti la firma aspad...si prin posta nu prea ma`s risk... sper sa stie careva mersi Edited December 10, 2005 by cristicaz Link to comment
ticodriver Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Pana la urma, philips vision plus astea chiar imbunatatesc cu ceva vizibilitatea? Daca da, cine poate sa-mi cumpere si mie un set pt tico (H4 55w) de la Aspad? ca am inteles ca ar trebui firma sa poti cumpara de la ei. Link to comment
Pedala Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Daca ai fi citit topicul ai fi vazut ca da Link to comment
ticodriver Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 @pedala - am citit topic-ul si am vazut ca asta ar fi opinia generala; am vrut doar sa fiu sigur, sa nu dau banii degeaba pe ele. Link to comment
Recommended Posts