strumfuadi Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 philips se gasesc shi la augsburg, nu numai la aspad.. Link to comment
NFS Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Exact. Eu tocmai mi-am dotat pe Matizache cu un rind de Philips Silver Vision. Observati caciula din virful becului... cred ca va tine loc de ciupercuta care lipseste la modelul E. Pret ~ 60 RON Link to comment
Pedala Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Dar Aspad este importatorul si sunt mai ieftine la ei. Am fost in ambele locuri cand le-am luat eu si diferenta a fost de 80000 Link to comment
SSorin Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Exact. Eu tocmai mi-am dotat pe Matizache cu un rind de Philips Silver Vision. Observati caciula din virful becului... cred ca va tine loc de ciupercuta care lipseste la modelul E. Pret ~ 60 RON Ce diferenta este intre Silver Vision si Vision Plus ? Link to comment
NFS Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Plus dau cu 30% mai multa lumina! Dar cum eu am fost supermultumit de farurile originale de matiz, am preferat Silver (inca n-am avut ocazia sa le probez noaptea, dar banuiesc ca dau lumina alba)... Link to comment
ticodriver Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 La Augsburg sunt 67 ron - la aspad, din cate am inteles ar fi 45-50 ron Oricum, ca sa cumperi de la aspad e suficient sa ai datele care se trec pe factura ale firmei? Ca de astea as putea face rost Link to comment
dinoc Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 (edited) O mica corectie: Philips VisionPlus dau cu 50% mai multa lumina Philips Premium dau cu 30% mai multa lumina NFS@ esti sigur c-ai luat becurile Philips SilverVision pt ceea ce vrei tu ? - din cate stiu sunt pt a inlocui becurile (gen semnalizare care sunt galbene vazute din afara ) - ideea este ca la Silver, cand sunt stinse sa nu se mai vada galbene din afara (ci alb pur) iar cand sunt aprinse sa ilumineze galben Despre SilverVision Edited December 12, 2005 by dinoc Link to comment
NFS Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 NFS@ esti sigur c-ai luat becurile Philips SilverVision pt ceea ce vrei tu ? - din cate stiu sunt pt a inlocui becurile (gen semnalizare care sunt galbene vazute din afara ) - ideea este ca la Silver, cand sunt stinse sa nu se mai vada galbene din afara (ci alb pur) iar cand sunt aprinse sa ilumineze galben Despre SilverVision Mda, asta am gasit si eu cind am dat pe google. In cele din urma am gasit o poza (una singura) cu cutia (si implicit cu becurile) cumparate de mine. Din poza atasata mai sus, ti se pare tie ca alea ar fi becuri de semnalizator? Sunt fix H4, le-am si montat pe masina. Probabil ca sunt un model f nou, pina acum n-am mai auzit nici eu de ele. Hai mah, ce naiba... chiar crezi ca nu stiu sa deosebesc un bec de semnalizator de unul pt far? Link to comment
dinoc Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 (edited) OK, nu ma gandeam asa departe cum ca n-ai stii sa faci diferenta (spuneai doar ca n-ai apucat sa le montezi) ... si ce fel de lumina dau ? Cum se vad ? Mie in poza imi pare ca-mi arata diferenta la becurile de semnalizare (vorbesc de poza din linkul pe care l-am postat). Edited December 12, 2005 by dinoc Link to comment
NFS Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 OK, nu ma gandeam asa departe cum ca n-ai stii sa faci diferenta (spuneai doar ca n-ai apucat sa le montezi) ... si ce fel de lumina dau ? Cum se vad ? Mie in poza imi pare ca-mi arata diferenta la becurile de semnalizare (vorbesc de poza din linkul pe care l-am postat). Nu, am zis doar ca n-am apucat sa le probez noaptea ! Dupa ce le-am pus, le-am aprins sa vad daca functioneaza, dar era ziua'n'amiaza mare asa ca nu stiu exact ce fel de lumina dau. O sa revin cu impresii. Link to comment
Satori Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Dinule, eu nu am mai vazut becuri de semnalizare cu doua filamente Caciulita aia nu tine loc de capacele din capatul becului, din pacate Link to comment
SORAN Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Tind sa cred ca e tot ceva legat de aspect. Si becurile obisnuite au caciulita dar nu e asa argintie Link to comment
NFS Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 E drept ca n-am specificat si nici poza nu e cea mai reusita (v-am zis ca e singura pe care am gasit-o pe net). Caciulitza de la astea Siver Vision e din plastic! E aproape la fel ca ciupercutza care se pune pe becuri ca sa nu orbeasca, numai ca e mai mica si pusa fix in virful becului! La becurile "mai normale" caciulita asta e vopsita pe virful becului. Nu-s convins ca m-am facut inteles... o sa fac maine o poza la far, sa va arat! Link to comment
ToPser Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 NFS ai zis ca pui poze!!! Unde gasesc becuri de astea in Constanta daca stie cineva Link to comment
ticodriver Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Am liat si eu de la aspad o pereche de Vision Plus, pret: 40,2 RON; sunt super - in sfarsit am si eu lumina Link to comment
tolin Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Filamentul becului electric este supus uzurii, asa ca dupa 7 ani si cu becurile astea vei vedea la fel de prost. Vreau sa spun ca, o comparatie dintre becuri noi nu mai este asa de spectaculoasa. Link to comment
NFS Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 N-am ajuns sa fac o poza la ale mele... dar am mai cautat pe google si am gasit ceva mai multe poze decat acum citeva zile. Uite asa arata becul, al meu e identic. Satori a observat aseara la intalnire ca are si sigla Philips gravata in virf. Link to comment
SORAN Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Numai pentru gravura aia ai mai dat 20RON Link to comment
NFS Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 De acord... da' stii ce bine fac la personalitate? Stii ce bine ma simt? Priceless! ) Link to comment
SORAN Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Da, cunosc sentimentul...un fel de tuning Link to comment
fschnell Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 @NFS Si pana la urma ce lumina dau alba sau galbena? Link to comment
ticodriver Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 @tolin - comparatia am facut-o cu becuri relativ noi (5-6 luni) din cora, plasma ultra white made in spain, care au si costat mai mult pe deasupra - au fost niste gunoaie alea, cel putin pt farurile cu geam mat, am inteles ca ar fi bunicele pt cele cu geam clar; nu stiu ce sa zic. Link to comment
Senna Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Pentru ca utilizez masina exclusiv in mediu urban as dori sa achizitionez o pereche de becuri de far cu putere redusa (45/40W) si cu luminozitate crescuta, astfel ajung la puterea luminoasa a celor stock (60-55W) La Aspad pe site am gasit doar modelul R2 12V 45/40W P45T VISIO apartinand gamei Premium (+30%) Dupa consultarea codurilor de becuri am constatat ca sunt destinate sa fie folosite pe timp de zi. Intrebarea mea este daca se pot monta pe Tico/Matiz si daca a incercat cineva. Link to comment
alx Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Senna... Daca sunt H4 se pot monta, evidamente... Ce sa te impiedice? Link to comment
Senna Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Daca sunt H4 se pot monta, evidamente... Pai nu sunt H4...sunt R2 Link to comment
Recommended Posts