Jump to content

Becuri H4 Philips Vision Plus pe Tico/Matiz

Recommended Posts

Pai cum mai nu stie nimeni dk merge !..Eu am vazut becurile alea misto de care v-am tot povestit pe un Mati si tipu'spunea ca le are de la Tico k avusese Tico inainte..Deci merg!..Deci imi IA SI MIE CINEVA BECURILE ALEA SAU MA LASATI KIOR SI VINERI!?!?!

Mai luati-mi si mie doua becuri din alea cat costa  va dau banutzu!....

Stai sa apara bruzli la servici! Ca el mi-a luat si mie... sunt la el, eu nici nu stiu cum arata... daca o fi luat!

...bai, gata! ! Le vad, pot sa le pipai! (cutia d-abia!). Sunt emotionat! Deci 450.000 rol chiar de la aspad. Cred ca nu mai am rabdare pana maine seara! Brusli si le-a pus deja - si a cazut pe spate cand a vazut diferenta! Acuma, pe zi! Daramite noaptea!

Cred ca le pun diseara! :D

Deci dk voi imi mai dati odfata adrese din astea de site-uri maine o sa beti Coke de la Cocacola.com ...Ati intzeles?!!?!?!...SI cafea de la sturbucks.com ...Puii mei faceti misto de noi!!!!!!!..Sa sp[un astrt nr. tel ceva sa mergem acolo ca doar nu le iau prin mag virtual!!!!!!!11

pai da sunt carcotash ..Adica ce ma e greu sa spuna o adresa live in loc de una de site ...Doar asa sa-i faci viatza omului mai complicata !...De aia facem masini de ca sa skimbi ceva treb sa desfaci alte trei zece repere !...Mai simplu mai mai simplu asta e calea !!!

Le-am montat, le-am probat. Da' n-am cazut pe spate. :? Nu mi se pare mare diferenta. Philipsurile alea originale (koreene) luminau cat se poate de bine... Parca e un pic mai alba lumina, da' atat.

eu le-am pus...zici ca sint xenoane  
...Aiurea! Inseamna ca inainte aveai becuri de lanterna!
...Aiurea! Inseamna ca inainte aveai becuri de lanterna!

Lumineza bine, au faza scurta aprope ca fata funga iar faza lunga...

Ei zic 50% mai mult dar cred ca e dor vro 20-30%.

Cetegoric sint mai puternice dar nu mai rentabile raport clitate/pretz ca cele koreene.

In skimb exista la aspard ceva care as vrea sa incerc:

PHILIPS HALOGEN RALLY H4 12V P43T-38 - 4E fara tva

CE zicetzi ?