ToPser Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Se gasesc si la Carefour acum ! Link to comment
zeneseu Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Prietene becurile originale costa 150 de ron setul. Stiu asta pt ca vand asa ceva. Ce ai lu-at tu cu 28 se numeste... made in china. fara suparare. Daca imi dai un nr de tel iti pot trimite prin curier. Made in germany. Mdea...Made in Germany am luat eu cu 80 lei/set. Cele vandute de voi fac si mancare cumva? Link to comment
extazy Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Mda!Nu am mai intrat de ceva timp si vad ca becurile la unii sunt fffffooooooooarte scumpe! Aviz gusty19 si Lao! Iar daca va intereseaza de unde le-am luat va spun!Aaaaaaaa sa nu uiti sa ne spui unde ai magazinu sa ...nu cumva sa facem cumparaturi de la tine! "> Link to comment
vlad_andrei Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Becurile de pozitie la tico sunt aceleasi ca la matiz(w5w)? Link to comment
CatalinC Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 sunt ca laice masina w5w da . Link to comment
tolin Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 sunt ca laice masina w5w ... Ce-i aia laice ? Link to comment
dxr Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Cred ca a vrut sa zica "la orice"... Si totusi la Tico sunt w5w-uri la pozitie? Eu traiam cu impresia ca sunt cele de pozitie de pe spate... Link to comment
CatalinC Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 daca nu te mai lumineaza nimeni,zic eu iar Da sunt la fel se potrivesc w5w ptr pozitii de la trabant la ferari . Link to comment
crystygye Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Vreau sa cumpar si eu un set de 2 becuri pentru faruri vision plus. Am Tico. Merg astea: http://philips-shop.ro/details/BECFARH4VIS...er2buc-7266.htm ? Multumesc.Nu vreau sa cumpar aiurea Link to comment
silviu_hhh Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 (edited) Buna ziua.am si eu o intrebare.e mare diferenta dintre farul normal,cel original cu reglaj,fata de acest far clar de aici??: http://rxm.ro/index.php?fuseaction=site.details&id=869 va multumesc. Edited June 12, 2009 by silviu_hhh Link to comment
Tetea Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 Buna ziua.am si eu o intrebare.e mare diferenta dintre farul normal,cel original cu reglaj,fata de acest far... Da ,e. Sa nu iei din alea. Link to comment
silviu_hhh Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 (edited) Da ,e. Sa nu iei din alea. Poti sa imi spui si de ce??ms Edited June 13, 2009 by silviu_hhh Link to comment
Tetea Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 1- Nu au reglaj electric 2- Oglinda e de plastic nu metalica. 3- Geamul e de policarbonat, nu de sticla ca la cele originale si in cateva luni, maxim un an, se matuiesc. Si in general calitatea e slaba. Chinezarii ieftine, le-am avut in mana. Link to comment
Dr.L Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 (edited) Eu mi-am pus niste becuri General Electric Meglalight plus 60 si se vede ca-s mai albe (probabil si mai luminoase,ca nu au nici un fel de filtru de culoare) decat becurile standard. Si puterea e aceeasi,nici mai mica nici mai mare (ca am masurat). Comparatie: stanga GE, dreapta standard Edited June 13, 2009 by Dr.L Link to comment
Julius Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 Scuze daca sunt offtopic. Am vazut la unele matizuri ca au pe becurile H4 niste palarii. Se gasesc la set cu becuri? Sunt separat? Sunt speciale pt. matiz? Pe unde gasesc in Bucuresti asa ceva? Am intrebat la cateva magazine de piese Daewoo si au zis ca nu au reperul respectiv si ca matizul nu are asa ceva. Multumesc. Link to comment
w1s3 Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 Scuze daca sunt offtopic. Am vazut la unele matizuri ca au pe becurile H4 niste palarii. Se gasesc la set cu becuri? Sunt separat? Sunt speciale pt. matiz? Pe unde gasesc in Bucuresti asa ceva?Am intrebat la cateva magazine de piese Daewoo si au zis ca nu au reperul respectiv si ca matizul nu are asa ceva. Multumesc. asa vin din fabrica si daca nu ma insel se gasesc pe matiz-urile mai vechi...al meu din 2000 are. Link to comment
sNaKey Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 (edited) Am şi eu o întrebare. E prima oară când am de a face cu sistemul de iluminare la Matizucul meu. Am văzut că toate recomandările cad pe Philips Vision Plus. Sunt bune acestea? http://www.philips-shop.ro/7266.p.html De asemenea, dacă-mi puteţi spune şi de unde să le cumpăr din Bucureşti v-aş fi recunoscător. Mulţumesc. Edited September 8, 2009 by sNaKey Link to comment
martiz Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 (edited) In link-ul postat de tine ai in dreapta sus o sectiune numita Contact si suport. Ca pont, adresa e in zona Pod Baneasa, dar mai incerca si pe la hipermarket-uri, de ex: Cora! Succese! Edited September 9, 2009 by martiz Link to comment
Cartieru Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 [becuri Philips la pret acceptabil si caliatate buna gasesti la Aspad.uite adresa Str. Zeletin nr. 12A Bucuresti, Sector 1, Romania zona ROMAERO BANEASA ).Statia Apicola. Link to comment
martiz Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Tu ai intrat pe link-ul postat de el? Dar pe cel de mine? Link to comment
micutu Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Am şi eu o întrebare. E prima oară când am de a face cu sistemul de iluminare la Matizucul meu. Am văzut că toate recomandările cad pe Philips Vision Plus. Sunt bune acestea? http://www.philips-shop.ro/7266.p.html De asemenea, dacă-mi puteţi spune şi de unde să le cumpăr din Bucureşti v-aş fi recunoscător. Mulţumesc. pentru toata lumea: Becuri ieftine Philips gasiti prin benzinariile Lukoil. Au ramas la preturi vechi; eu am vazut acum 2-3 luni H4 extreme power( sper ca le-am nimerit) la 100 - 110 ron, si in martie eu am dat 95 de ron pe aceleasi becuri tot de la lukoil, Spor la cumparaturi! Link to comment
tolin Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Cu cat este mai eXtrem becul, cu atat tine mai putin. Link to comment
lascarica Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Eu am avut bafta cu Philips Extreme . Le am de mai bine de 1 an si inca merg. Link to comment
zeneseu Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Pai normal ca ai bafta din moment ce producatorul recomanda schimbarea becurilor la 2 ani. Norocos pot sa spun ca sunt eu din moment ce am trecut pragul asta. Link to comment
Recommended Posts