tolin Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 A incercat cineva Osram H4, AllSeason Super ? Link to comment
bobocbogdan Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 si pana la urma cat costa becurile Philips Blue Vision? ca pe siteul de la Aspad nu prea inteleg nimic? :"> Link to comment
remix Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Ghiciti voi cine si-a mai luat VijanPlushi !!!! Update de pretz azi 17/03/05 1 pereche 397.000 ROL d-aia vechi. Tip: daca va duceti la Aspad luati cu voi niste acte de firma pentru ca saracii nu pot lucra cu publicul deci tre sa cumparati pe firma. satori: nu e voie cu din astea! stii tu... Link to comment
remix Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Impresii - da dom'le, nu sunt minune, nu fac din noapte zi dar se simte o mare diferenta de la Philipsurile de fabrica la Philipsurile Vision Plus. Efectiv am acum lumina in fatza mea chiar si pe faza scurta. Felicitari Philips pentru produsul realizat. Le recomand cu caldura. Link to comment
ZLI Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 (edited) de astea ce ziceti? nightguide ma gandesc ca zona aia galbena e mai prietenoasa pentru cei ce vin din sens opus cred ca le iau. si daca sant discrete le tin - sa nu faca masina curcubeu ca dau cu ele de pamant! (au tot +50%) Edited April 18, 2005 by ZLI Link to comment
zoosy Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 sa nu uiti sa ne spui si noua cum sunt ... ca se stie cum sunt farurile de tico Link to comment
dinoc Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Vreau sa mi le schimb si eu pe Nubira ... Ma intereseaza si pe mine comparatia intre Philips NightGuide si Vision Plus , care sunt mai bune ? Link to comment
ZLI Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 pai ambele au +50%, numai ca nightguide au zonele alea unde lumina e filtrata 2 pentru cei care vin din fata 1 cred ca el identic ca intensitate cu visionPlus si 3 mi se pare o timpenie (sa dea bine la pietoni) sau ma insel eu si la tenta aia albastra are ochiul o mai buna sensibilitate. sper sa nu fie un kitch ca le sparg Link to comment
dinoc Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 (edited) Hmm ... nu stiu daca se potrivesc la Daewoo (cele NightGuide), ti le-ai luat ? Din ce-am vazut pe site-ul de la philips folosind optiunea "configure" astea n-ar fi disponibile pt Daewoo : http://www.lighting.philips.com/in_en/cons...lamp_to_buy.php Altfel, NightGuide sunt doar H4 si H7. ... In cazul asta ... ma gandesc sa-mi pun VisionPlus (pentru faruri si proiectoarele de ceata) si BlueVision pt pozitii ... o fi bine ? Tre sa vad si cat ma costa ... Edited April 19, 2005 by dinoc Link to comment
ZLI Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 H4 sunt in jur de 500k perechea nightvision sunt 20eur eu am alea de pozitie albe si asa vreau sa ramana nu-mi plac cele colorate Link to comment
dinoc Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Pai ti le-ai pus pe cele NightVision - ti se potrivesc ? te intreb asta deoarece din linkul respectiv pe care ti l-am dat (cel de la philips) reiese ca nu sunt pt masinile Daewoo Eu la Nubira nu stiu ce H trebuie - cred ca H1 dar nu sunt sigur (n-am manualul momentan ... apropos il are careva in format electronic pt Nubira II ?) Alea de pozitie ma gandeam sa fie BlueVision - nu sunt tot albe (cu o usoara tenta spre albastru) ? albastre albastre chiar ca nu vreau nici eu ... Link to comment
ZLI Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 pai H4 sunt becurile si H4 vrea masina au aceeasi putere electrica absorbita maine mi le cumpar si pun poze nu conteaza ca nu apare masina ta acolo. conteaza numai standardul. vezi ce H ai cred ca am si manualul Link to comment
dinoc Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Cool , astept impresii despre noile tale becuri. Si daca ai manualul Nubirei II te rog da-mi-l si mie . Merci Link to comment
ZLI Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 (edited) sunt super. 700siceva de mii La augsburg militari tentele alea sunt foarte discrete merita toti banii!! manualul trebuie sa ti-l dau pe un disc ca e mare Edited April 21, 2005 by ZLI Link to comment
dinoc Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Misto, sa le stapanesti sanatos ! Si, se vede diferenta ? Ti-ai schimbat si cele de ceata sau numa farurile ? La Nubira tot nu stiu ce H am nevoie (faruri + ceata) ... vad ca in manual nu se precizeaza... stie careva ? Dar cele SilverVision le-a incercat cineva ? PS> am facut rost de manual (le-am trimis un email celor de la Daewoo si mi l-au trimis pe email). Link to comment
ZLI Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 este o diferenta destul de mare - nu m-am asteptat de ceata nu am, dar am vazut niste proiectoare Hella. cand voi avea bani le voi lua pentru ca e cam intunecat prin lateral. Link to comment
dinoc Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Hella ? nu stiu nimic despre ele sunt bune ? Eu ma gandisem ca cele de ceata sa fie tot VisionPlus ... Link to comment
aztec Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 (edited) hella ( renumita) ce o firma ce produce proiectoare, de toate tipurile, un fel de vechea elba de la timisoara, dar parca acolo se faceau si becuri... becurile pot fi visionplus :"> catalog hella http://www.hella.com/produktion/HellaCOM/W...ers/Drivers.jsp http://www.tagfahrlicht.de/daytime-running-lights http://www.hella.com/produktion/HellaCOM/W...s/Home/Home.jsp Edited April 22, 2005 by aztec Link to comment
dinoc Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Aha merci ... da' care or fi mai bune Hella sau VisionPlus ? Link to comment
remix Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 SilverVision sunt doar niste becuri care sunt argintii dar se aprind portocaliu sau alb in functie de model... doar au tuning vizual. se preteaza la blocuri optice clear glass si sa arate cool. nu au proprietati iesite din comun din punct de vedere al iluminarii. e chestie de imagine. VisionPlus mi se par cele mai indicate pentru iluminare maxima. Deasupra lor mai sunt doar Xenoanele. NightVision sau cum se numesc alea de noapte nu cred ca au decat niste zone colorate in plus pe raza... luminozitatea nu cred sa fie mai mare decat la VisionPlus. Eu am VisionPlus pe masina mea, H4 adica 2 filamente si sunt foarte multumit. Mai exista si alte H-uri VisionPlus si am optat pentru ele pt ca ofera cel mai bun raport calitate pretz. Link to comment
ZLI Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 ai dreptate nightguide sunt la fel de puternice ca vision plus (+50%) in zona centrala si au filtrele alea pe lateral pentru confort pt cei care vin din sens opus (pe stanga) si tenta aia albastra pentru o mai buna vizibilitate (pe dreapta) oricum sunt super Link to comment
dinoc Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Super, cred ca merg si eu maine sa-mi iau , am sa-mi iau VisionPlus pt farurui (NightGuide nu stiu daca se potrivesc pe Nubira ) . Vreau sa-mi iau si pentru proiectoarele de ceata ... ce-mi recomandati: tot VisionPlus sau BlueVision ? Link to comment
dinoc Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Tocmai mi-am luat NightGuide (de la ASPAD) - da inca nu-mi dau seama de diferenta ... voi cum le-ati testat ? Link to comment
ZLI Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 pai la mine, diferenta e evidenta. prima data am schimbat intai un bec si am dat drumu' la faruri in fata unui perete Link to comment
dinoc Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 aha ... ok, am sa incerc si io metodat cu peretele... Link to comment
Recommended Posts