Jump to content

Becuri H4 Philips Vision Plus pe Tico/Matiz

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Ghiciti voi cine si-a mai luat VijanPlushi !!!!

Update de pretz azi 17/03/05 1 pereche 397.000 ROL d-aia vechi.

Tip: daca va duceti la Aspad luati cu voi niste acte de firma pentru ca saracii nu pot lucra cu publicul deci tre sa cumparati pe firma.

satori: nu e voie cu din astea! :) stii tu...

Impresii - da dom'le, nu sunt minune, nu fac din noapte zi dar se simte o mare diferenta de la Philipsurile de fabrica la Philipsurile Vision Plus. Efectiv am acum lumina in fatza mea chiar si pe faza scurta. Felicitari Philips pentru produsul realizat. Le recomand cu caldura.

• 4 weeks later...

de astea ce ziceti?

nightguide

ma gandesc ca zona aia galbena e mai prietenoasa pentru cei ce vin din sens opus

cred ca le iau. si daca sant discrete le tin - sa nu faca masina curcubeu ca dau cu ele de pamant! (au tot +50%)

post-1022-1113848996_thumb.jpg

Edited by ZLI

pai ambele au +50%, numai ca nightguide au zonele alea unde lumina e filtrata

2 pentru cei care vin din fata

1 cred ca el identic ca intensitate cu visionPlus

si 3 mi se pare o timpenie (sa dea bine la pietoni) sau ma insel eu si la tenta aia albastra are ochiul o mai buna sensibilitate.

sper sa nu fie un kitch ca le sparg

Hmm ... nu stiu daca se potrivesc la Daewoo (cele NightGuide), ti le-ai luat ?

Din ce-am vazut pe site-ul de la philips folosind optiunea "configure" astea n-ar fi disponibile pt Daewoo :

http://www.lighting.philips.com/in_en/cons...lamp_to_buy.php

Altfel, NightGuide sunt doar H4 si H7.

...

In cazul asta ... ma gandesc sa-mi pun VisionPlus (pentru faruri si proiectoarele de ceata) si BlueVision pt pozitii ... o fi bine ? Tre sa vad si cat ma costa ...

Edited by dinoc

Pai ti le-ai pus pe cele NightVision - ti se potrivesc ? te intreb asta deoarece din linkul respectiv pe care ti l-am dat (cel de la philips) reiese ca nu sunt pt masinile Daewoo

Eu la Nubira nu stiu ce H trebuie - cred ca H1 dar nu sunt sigur (n-am manualul momentan ... apropos il are careva in format electronic pt Nubira II ?)

Alea de pozitie ma gandeam sa fie BlueVision - nu sunt tot albe (cu o usoara tenta spre albastru) ? albastre albastre chiar ca nu vreau nici eu ...

pai H4 sunt becurile si H4 vrea masina au aceeasi putere electrica absorbita maine mi le cumpar si pun poze

nu conteaza ca nu apare masina ta acolo. conteaza numai standardul.

vezi ce H ai :>

cred ca am si manualul

sunt super.

700siceva de mii La augsburg militari

tentele alea sunt foarte discrete

merita toti banii!!

manualul trebuie sa ti-l dau pe un disc ca e mare

Edited by ZLI

Misto, sa le stapanesti sanatos !

Si, se vede diferenta ? Ti-ai schimbat si cele de ceata sau numa farurile ?

La Nubira tot nu stiu ce H am nevoie (faruri + ceata) ... vad ca in manual nu se precizeaza... stie careva ?

Dar cele SilverVision le-a incercat cineva :) ?

PS> am facut rost de manual (le-am trimis un email celor de la Daewoo si mi l-au trimis pe email).

este o diferenta destul de mare - nu m-am asteptat

de ceata nu am, dar am vazut niste proiectoare Hella. cand voi avea bani le voi lua pentru ca e cam intunecat prin lateral.

hella ( renumita) ce o firma ce produce proiectoare, de toate tipurile, un fel de vechea elba de la timisoara, dar parca acolo se faceau si becuri... becurile pot fi visionplus :">

catalog hella

http://www.hella.com/produktion/HellaCOM/W...ers/Drivers.jsp

http://www.tagfahrlicht.de/daytime-running-lights

http://www.hella.com/produktion/HellaCOM/W...s/Home/Home.jsp

Edited by aztec

SilverVision sunt doar niste becuri care sunt argintii dar se aprind portocaliu sau alb in functie de model... doar au tuning vizual. se preteaza la blocuri optice clear glass si sa arate cool. nu au proprietati iesite din comun din punct de vedere al iluminarii. e chestie de imagine.

VisionPlus mi se par cele mai indicate pentru iluminare maxima. Deasupra lor mai sunt doar Xenoanele. NightVision sau cum se numesc alea de noapte nu cred ca au decat niste zone colorate in plus pe raza... luminozitatea nu cred sa fie mai mare decat la VisionPlus.

Eu am VisionPlus pe masina mea, H4 adica 2 filamente si sunt foarte multumit. Mai exista si alte H-uri VisionPlus si am optat pentru ele pt ca ofera cel mai bun raport calitate pretz.

ai dreptate

nightguide sunt la fel de puternice ca vision plus (+50%) in zona centrala si au filtrele alea pe lateral pentru confort pt cei care vin din sens opus (pe stanga) si tenta aia albastra pentru o mai buna vizibilitate (pe dreapta)

oricum sunt super

:lavolan:

Super, cred ca merg si eu maine sa-mi iau , am sa-mi iau VisionPlus pt farurui (NightGuide nu stiu daca se potrivesc pe Nubira ) .

Vreau sa-mi iau si pentru proiectoarele de ceata ... ce-mi recomandati: tot VisionPlus sau BlueVision ?