Jump to content

Noul Chevrolet Spark 2010

fry

Recommended Posts

Asa arata noul Chevrolet Spark.

Motorizarile europene vor fi de 1.0L 16v (66 HP) si 1.2L 16v (78 HP).

In Europa o sa fie disponibil din vara 2010 si in state din 2011.

Parere personala: masina arata OK, interiorul imi depaseste asteptarile. Daca pe designer l-ar fi dus mintea sa nu lungeasca farurile pana aproape de stalpi, fatza masinii nu ar fi avut de suferit.

Filmulete de la Geneva:

Edited by fry

Saracu' Matiz ce a ajuns!

O masina mai mult decit OK asa cum era (se supunea sloganului 'Keep it simple!'), a ajuns un exercitiu de design de dragul unor timpuri in care marketingul inseamna totul!

Oare va avea acelasi succes ca Matizul nostru...nu cred, Maty e o masina proiectata sa fie produsa si vanduta cu costuri minime (cei de la Craiova, ce-i drept, au dus economia pe noi praguri, dar asta-i alta poveste), chiar vom vedea un spark model 2010 la preturi incepand cu 5XXX euroi?

Nu cred ca vor fi niste costuri extraordinare de intretinere, pana la urma materialele si piesele sunt tot cam aceleasi. Si ma simt nevoit sa mai zic inca o data, asa, pentru mine... de ce dracului au lungit farurile pana la stalpi?! nu pot sa inteleg... daca ar fi avut dimensiuni normale fatza masinii ar fi aratat chiar bine!

Cat despre pretul masinii... cred ca o sa varieze intre 6000 - 8000 EUR.

De abia astept sa vad daca o sa aibe sasiul si trenul de rulare imbunatatit ori au dat toti banii in fundul designerilor. In rest se anunta tare promitator!

Sa stii ca sunt tare curios daca sasiul si trenul or sa fie imbunatatite. Sincer, nu ma astept la asta... crek au cheltuit doar cu designerii :) )

• 3 months later...

Normal ca place, asta-i cererea clientului. O masina, cu cat este mai ieftina si mai mica, cu atat trebuie sa arate mai agresiva si sa aiba putere mai mare la amplificatorul audio din bord. Agresivitatea este o forma de exprimare a lipsei de bani, bogatii n-au nevoie de agresivitate, ei sunt linistiti de banii lor.

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Nu m-ar mira ! Romanul e inventiv! Chiar daca o face mai urata si kitchoasa tot isi pune pleoape!

Cine mai e ca el!

Edited by VAXXi
NU mai cita mesajul anterior, foloseste ADD REPLY sau FAST REPLY !
  • 1 month later...