mike.omega Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Lume, lume! M-a sunat Free Spiritu ca cica e agitatie p'acolo pe la Costinesti si el propunea sa mergem si noi ori in seara asta ori maine. Eu unul am treaba maine, dis de dimineata dar nu stiu pana cand... asa ca nu va bazati pe subsemnatul Eu doar duc vorba mai departe )"> Link to comment
Alezz Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Eu si cu Cristina venim noi la Ct daca nu puteti voi sa ajungeti la Costinesti.Primiti oaspeti? Radule,Methoade mai existati fizic? Link to comment
free_spirit Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 mike.omega said: Lume, lume! M-a sunat Free Spiritu ca cica e agitatie p'acolo pe la Costinesti si el propunea ..." Salutare !! Nu, nene, Shpiritu' nu propunea, ca nu-si permite, ci doar intreba daca facem o gramada organizata si merem sa dam "buna ziua" colegilor forumisti, in formula completa de baieti de la "Costantza". Sau macar, sa spunem ce facem in legatura cu intalnirea obisnuita de sambata seara. Eu sunt PENTRU, in orice directie. Respect !!! Link to comment
yannlepantrec Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Eu ajung doar la frappe, caci plec tarziu din Slobozia. Link to comment
ing3r Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Eu as vrea sa merg la Costinesti, insa maine nu pot . Mai degraba duminica, sunt liber dupa pranz. la frappe nu ajung Link to comment
paul_marines Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 As avea in vedere sa ajung maine undeva dupa pranz. Posibil sa facem si niste miculuti si poate si ceva bere sa fie. Daca ajungem pe la 16, salutam formistii care au facut deplasarea, punem de un gratar si de un pahar de vorba. Sa vedem o ora si in ce formatie? Link to comment
Immortal Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 Eu azi, cu parere de rau, nu pot ajunge nicicum, niciunde Ramane pe saptamana viitoare.. Link to comment
yannlepantrec Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 Cum ramane, fratilor? Anyone for Crazy? Link to comment
free_spirit Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 Salutare !! Bre, da' ce silentiosi ati fost saptamana asta !! Nu s-a intamplat niciodata pana acum,desi au cam banuiesc cam care ar fi motivul adevarat. Eu ma duc la Costinesti. Mai dau inca o data buna ziua, beau o "nealcooloasa", trag o tigara ( doua, trei) si pe urma vin acasa. Hai, va pup si weekend placut. Respect !!! Link to comment
free_spirit Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 Salutare! Pe sistemul "vazut, placut, plecat", am ajuns iar la Costinesti si am ramas uimit sa constat ca, in ciuda faptului ca s-a tacut malc pe forumul asta, prezenta DwCt a fost numeroasa. Adica, cei prezenti in mod traditional la intalnirile noastre saptamanale, cu exceptia lui Dreamlike, a Immortalului si a lui Alex ( Yann...) Lume multa, chiar foarte multa, mai multa decat s-a intamplat sa fie la intalnirea de anul trecut. Mi-am baut "nealcooloasele", mi-am fumat tigaricile, am dat vorbele cu care venisem dupa mine, am salutat lumea si mi-am vazut de ale mele, cand oamenii se pregateau sa manance. Nene, FRUMOS !!! Il invidiez pe Topser care a stat cu ei toata noaptea trecuta. Ar fi fost prea misto ca sa fim si noi pe acolo, pana mai tarziu. Atmosfera era super -super. As mai fi stat, dar...mi-era ca ma lasam corupt la berici cu alcool si nu era bine. Hai, poate o comitem de una locala, gen 1 Mai, ca mi-i tare dor.Locatia poa' sa fie oriunde, de la Vama Veche la Cheile Dobrogei, dar s-o facem. Respect !! Link to comment
paul_marines Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 yannlepantrec said: Cum ramane, fratilor?Anyone for Crazy? Am ajuns acolo, dar nu detei de nimenika. Fu bolnitza in voi? Nu inainte adaug raspunsul vreau sa mentionez vizita in fieful celor de factura PD-L de la Costinesti, unde soarele, bunadispozitie, de la o vreme si muzica lui DJ AB, motorul lui Satori San scoteau in evidenta prezenta iubitorilor de masini, litoral si de ce nu si de atmosfera de grup. Locatia mi s-a parut excelenta in comparatie cu Talisman. Desi am zabovit putin, dar suficient sa salut vanatoreste pe cei prezenti as vrea sa dau un nume acestei intalniri. COSTINESTI - Za next generation. Link to comment
ileana Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Cand pisica nu-i acasa, joaca soarecul pe masa! Link to comment
paul_marines Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 free_spirit said: Hai, poate o comitem de una locala, gen 1 Mai, ca mi-i tare dor.Locatia poa' sa fie oriunde, de la Vama Veche la Cheile Dobrogei, dar s-o facem. Respect !! Pai Didi, mi se parea nefiresc ca ideea ta plina de substanta sa ramana fara ecou. Si uite asa spre a o continua am rugat un moderator sa dezlege funda topicului de saptamana ce tocmai se incheie. Deci Didi arunca manusa unui gratar, dar nu la nord de Constanta, poate undeva mai la sud. Link to comment
mike.omega Posted May 27, 2009 Author Share Posted May 27, 2009 (edited) Alooo! Acum?! Cand incepe sesiunea si lumea are treburi?! Tradatorii! Macar hai s-o lasam spre sfarsitul lunii... Edited May 27, 2009 by mike.omega Link to comment
dreamlike Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 ... pai inseamna ca mai avem la dispozitie 2 zile ... S"> Link to comment
free_spirit Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Salutare !! Uuooopaaaaa !! Nene, ce-mi vad ochii ??!! Ce-i cu topicu' asta? @ Mike- Esti norocos, bre !! Vremea tine cu tine. Poate next week. @ Dreamlike - Vezi?? Daca... (restul maine..., ca am prea multe cuvinte pe tzava si mai jenez pe cineva ) Hai, va pup pe toti si ne vedem la ale noastre frappe-uri, "tumorou ivning". Respect !!! Link to comment
andrew Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Salutare tuturor, si o sambata placuta. Desi nu am mai luat parte de ceva vreme la o strangere in jurul frappe-ului, nu cred ca o sa ajung nici in seara asta. Motivul interventiei mele pe acest topic este sa ii urez lui Filip spor la pedalat. ...but my bike looks better Link to comment
Immortal Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 fata, aia'i bicla de fete, fata )"> Link to comment
andrew Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 (edited) Musiu, stiu ca pentru tine e de fete daca n-are motor, da ete ca merge si-asa Edited May 31, 2009 by andrew Link to comment
dreamlike Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 andrew said: ...but my bike looks better Din pacate doar arata mai bine ... ... Link to comment
Recommended Posts