Jump to content

Intalnirea De Sambata Viitoare

Recommended Posts

Nu vreau sa fiu malitios dar incercam sa ne intalnim si intr-o sambata viitoare, asta daca ne dau voie mai mari forumului. Politica pumnului in gura vad ca inca se aplica aici (citind doar sectiunea de la Constanta m-am rupt de mizeriile de pe forum). Adica daca chiar vrei sa arati ca esti un mic Dumnezeu, sterge ce consideri ca iese din litera bunului gust si gata, nu e nevoie sa ne si tragi un genunchi in stomac si un cot in ceafa. Spre deosebire de nea' popica si nea' georgica aici chiar sunt oameni cu bun simt care au grija de multe ori sa lase de la ei pentru a nu deranja.

Acum, ca nu mai avem unde scrie ce s-a intamplat cu intalnirea de ieri si eventual posta ceva instantanee surprinse de cei care au mers sa-si dea tainul, zic sa ne vedem de ale noastre pentru sambata viitoare si sa speram ca pana in mai viitor nu o sa-si mai permita nici un soarece sa joace pe masa - daca se poate - parol.

Eu am sters toate posturile offtopic si am inchis topicul, intru linistirea apelor. Pe soarec l-am avertizat ca pisica se intoarce intotdeauna acasa.

Sa va fie intalnirile cat mai placute ;) !

p.s. nu mi-am dat seama ca v-ati intalnit si la Constanta, din moment ce multi constanteni au venit sa ne viziteze la Costinesti.

Edited by ileana
PS: cat de student trebuie sa fii ca sa-ti programezi un examen fix in prima zi de sesiune? :scarpin:

Cât de student (cu/fără gpl > :) ) tre' să fi, a.î. să ai 4 examene (de an) în 3 zile? :mrgreen:

Edited by EM!L

Salutare !!

@ Dreamlike - Inca nu ti l-ai luat pe warnu' de la..."Dumnezeii" forumului??

Oare daca incep sa injur cu P. (de la politicos, evident), imi voi lua?? :) )

Hai sa ne vedem sanatosi la "frappeolele" noastre saptamanale.

Respect !!

@Filip, astept un PM cu explicatii pentru improscarea aceasta cu noroi. Daca ai dreptate in ceea ce spui, eroarea va fi reparata, dar, chiar si asa, nu aceasta este modalitatea corecta de a aborda lucrurile. Stii prea bine ca moderatorii si administratorii sunt oameni si gresesc.

@free_spirit, ne cunoastem cumva? Ce stii tu despre moderatorii si administratorii acestui forum de iti permiti sa faci aprecieri la adresa lor? Nimic, doar iti place sa te bagi in seama? Nu ma judeca doar pentru ca m-ai vazut la fata, nu ai vrea sa fac acelasi lucru cu tine... daca nu gresesc, nici macar nu ai fost in stare sa te prezinti.

Filip, eu sper ca tu ai inteles ( ca si ceilalti care au sarit in ajutorul lui Didi) ca nu voi erati soarecul, ci cel de la care au plecat toate posturile offtopic.

... daca nu gresesc, nici macar nu ai fost in stare sa te prezinti.

@ Satori Salutare stimate domn,

Nu m-am prezentat, doar pentru ca am facut-o anul trecut, tot la Costinesti,cand, daca va aduceti aminte, tocmai ne povesteati cum ati ramas fara benzina, pe autostrada, cu motorul,in drum spre intalnirea anuala. Pe mine nu ma doare gura sa ma prezint de fiecare daca cand ne vedem,dar credeam ca o singura data , e de ajuns. Zic ca nu e cazul sa ne ofensam atat de tare si sa ne aratam muschii pentru nimic. Si daca da, dupa cum va permite statutul, va rog sa ma "warnuiti", sau mai rau, sa ma da-ti afara de pe forum. Sincer, n-am nici o strabatere in sensul asta.

Cu deosebit respect,

Didi Voicu A.K.A free_spirit

Mdea, e clar cum e cu strabaterea. Cel ce a ramas anul trecut fara benzina pe autostrada a fost Vaxxi, nu eu.

Sa fii sanatos.

Asta inseamna ca ar trebui sa nu mai faci aprecieri despre oamenii pe care nu ii cunosti, asa cum iti spuneam mai sus.

Noi nu da-m oamenii afara de pe forum fara motiv, uneori ii chiar iertam ca se baga in seama aiurea.

O sa refuz politicos frappeul "vostru", nu mi-ar face placere, dar o sa beau un frappe cu colegii din Constanta oricand, asa cum o faceam cand tu nici macar nu erai membru al acestui forum.

Dupa cum spuneam, sanatate.

Ce aveti mai baieti de v-ati luat la harta acuma? Intr-adevar Vaxxi a fost anul trecut cu motorul, Sato ne-a sarit, asa ca nu avea de unde sa-l stie pe Didi care, apropo, are tatuat pe coapsa "Matiz", atat de infocat fan buburuza este (glumesc desigur, la partea cu tatuajul). Acum, de cand e membru si cat de important este, poate nu conteaza pentru comunitatea gmc, dar pentru constanteni este un membru agreabil si a carui prezenta se simte in fiecare sambata.

Cat priveste partea cu prezentatul, cand la Constanta vine un baiat nou, il luam noi - "veteranii" - la mijloc pentru a nu se simti stingher sau sa nu ma trezesc eu ca ii zic de ce se baga singur in seama si cu asta basta. Cel putin Safari e expert in atragerea si descusutul noilor vlastare in interiorul "gastii". Revenind, la speta de fata, nea' popica a vrut sa faca o glumita, shpiritul s-a inflamat, noi, normal, i-am sarit in ajutor si Ileana ne-a inchis topicul, drept pedeapsa, desi, dupa parerea mea - care este, era suficient sa stearga posturile ... dar ea era probabil euforica dupa intalnire, eu eram ofticat ca nici macar la Costinesti nu am putut sa vin si de aici s-a inflamat o problema care de fapt nici nu exista, sa nu fim copii.

Asa ca va asteptam la mare sa ne cunoasteti mai bine, ca sa nu mai avem vorbe la proces la anu' si sper ca ati lasat orice resentimente deoparte.

Asa, sambata plec intr-o tura, dar pana la 18.00 ajung sa bem un frappeola (mai jos un cadou pentru toti fanii mei :dizzy: ).

post-2220-1243513774_thumb.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...