fixN Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Salut, am si eu o mica/mare problema; Am un radioCD Panasonic, pe matiz; Intr-o zi, a inceput sa iasa fum din casetofon in timp ce eram pe radio, l-am scos... l-am cuplat la loc.. si nu se mai aude, in schimb.. pe CD se aude. Tin sa mentionez ca, cat sunt pe radio, se aprinde un mic led cu 'ST', insa nu se aude nimic. E busit? Thx Link to comment
White Shadow Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Mai incape indoiala ? S-a dus integratul care se ocupa cu receptia radio, probabil. Daca esti de acord si nu mai ai garantie la el, pot sa ma uit eu prin el sa vad daca pot sa-i fac ceva, contra unei sume modice Link to comment
fixN Posted May 27, 2009 Author Share Posted May 27, 2009 Mai incape indoiala ? S-a dus integratul care se ocupa cu receptia radio, probabil. Daca esti de acord si nu mai ai garantie la el, pot sa ma uit eu prin el sa vad daca pot sa-i fac ceva, contra unei sume modice Ok, lasa-mi un YM id, telefon.. pe privat. Link to comment
bishnitzarul Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Fixn decat sa te mai complici mai bine pe langa suma aia modica pe care ti-o cer altii mai pui ceva si iti iei altul ..oricum ala nu va mai fi radio cd daca se va putea repara Link to comment
banzay Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 De ce nu? Pentru asta exista electronistii Decat sa dai 3-4 milioane pe un casetofon, mai bine repari cu pana in 50 de lei pe cel detinut Link to comment
tomis Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Partea de radio AM/FM este de obicei un mic modul ecranat cu multa tabla si lipit temeinic, pozitionat in margine, deci greu de umblat in el fara a fi scos din placa de baza si pe urma lucrat pe masa. Link to comment
White Shadow Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Partea de radio AM/FM este de obicei un mic modul ecranat cu multa tabla si lipit temeinic, pozitionat in margine, deci greu de umblat in el fara a fi scos din placa de baza si pe urma lucrat pe masa. Si cine a zis ca e asta o problema ? Problema mare este daca s-a pleznit vre-un integrat din ala pe care nu-l gasesti sau dat cu smirghel cum am vazut prin diverse aparate. Suma aia modica pe care o cer eu ar fi cam a 10-a parte din pretul unuia nou, deci... sa nu exageram. oricum ala nu va mai fi radio cd daca se va putea repara E un dispozitiv electronic, nu bio-nano-robotic ) . Se identifica piesa picata, se inlocuieste si e ca nou. Link to comment
martiz Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 ..oricum ala nu va mai fi radio cd daca se va putea repara Si la masina ta daca ii schimbi o piesa (bucsa, un cablu, O OGLIDA SPARTA) nu mai poate fi numita masina? Sa fim seriosi poate e vorba de un contact imperfect, poate un circuit integrat care se inlocuieste, si gata, aparatul e sa zicem "ca nou"! @fixN: parerea mea e sa-i dai o sansa aparatului! Link to comment
bishnitzarul Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Si la masina ta daca ii schimbi o piesa (bucsa, un cablu, O OGLIDA SPARTA) nu mai poate fi numita masina? Sa fim seriosi poate e vorba de un contact imperfect, poate un circuit integrat care se inlocuieste, si gata, aparatul e sa zicem "ca nou"! @fixN: parerea mea e sa-i dai o sansa aparatului! cand ma apuc sa schimb ceva ..schimb tot nu pe bucatele. Contact imperfect cand a iesit fum din el ? Sa ne tina si pe noi la curent dupa remediere,eu sunt chiar curios daca va functiona acel aparat 100% si eventual costurile pieselor si a manoperei Link to comment
Recommended Posts