deceneu80 Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 Salut! Am zis papapapa Matizului care a ajuns la fratele meu si acum am Seat Leon, 1.6 102hp Ce sa zic... e frumos, e altceva...cind l-am luat mi-a ris fata toata ziua la volan, si inca imi mai ride... pret 13.005 euro, avans 3200, leasing 4 ani. Ca si dotare e reference, adica din ce tin eu minte..)aer conditionat semi-automat, ABS, TCS, Oglinzi electrice incalzite, Mp3 cu 6 difuzoare... si nu mai stiu Link to comment
serghei Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Cam mare saltul de la Matiz la Leon Sa te poarte sanatos multi km fara evenimente neplacute! Link to comment
EM!L Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Bravo, să te bucuri de ea! 1.6 102hp Pune-i Gpl, MPi-ul ăsta-i numai bun > Link to comment
hades Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Nice ride. La Leon prinde bine galben. Sa o stapanesti sanatos, fara evenimente. Link to comment
ileana Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Frumoaaasaaa! Sa o stapanesti sanatos! Link to comment
deceneu80 Posted June 1, 2009 Author Share Posted June 1, 2009 (edited) Va multumesc pt urari! oricum ramin fidel Matizului. 2 zile la munca folosesc Maty, 2 zile acasa folosesc Seatul. Edited June 1, 2009 by deceneu80 Link to comment
banzay Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Adauga-l si la profil > Frumoasa masina, iti doresc sa te bucuri sanatos de ea! Pune-i senzori de parcare Eu eram stresat ca voi lovi masina asta dupa ce trecusem de pe matiz, pe care il inghesuiam de fiecare data la limita, in cele mai mici spatii de parcare Link to comment
mircea mircea Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Frumoasa masina. Sa aveti un mariaj fericit,cu km multi fara belele! Link to comment
deceneu80 Posted June 1, 2009 Author Share Posted June 1, 2009 (edited) @banzay: sa stii ca inca am probleme cu parcarea...mi se pare imensa fata de matiz...A fost o idee buna se pare sa nu imi iau jante de aliaj inca mersi de urari! @mircea mircea: iti multumesc mult de urari! Mi-au venit si numerele negre...KJC parca KOJAK era cu k la sfirsit, nu? bine ca nu sunt chel...inca... Edited June 1, 2009 by deceneu80 Link to comment
Laurycã Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 (edited) La banii astia e super, si nu poti sa ceri mai mult decat un 1,6 MPI care isi face treaba bine, dar are consum cam maricel. Oricum nu stiu daca au bagat motoare de generatie mai noua in oferte. Sa te bucuri de ea fara evenimente neplacute! Edited June 1, 2009 by Laurycã Link to comment
CatalinC Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 AIci o masina dragutza si galbena ,geloasa? Oricum sa ai km multi alaturi de ea fara probleme si incidente Link to comment
Salex Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Frumusica, chiar o prinde bine galbenul Sa o stapinesti sanatos. Oricum, pentru Ro 1,6-102 HP e mai mult decit rezonabil, in special ca upgrade de la Maty. Link to comment
steph Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Parca totusi e cam grea carapacea pentru motorul asta. Am o ruda care vinde un leon din motivul asta. Altfel foarte faina jucaria. Link to comment
Recommended Posts