Jump to content

Cielo Gl/ac 1.5 Ohc 8v Vs Nexia Gtx 1.5 Dohc 16v

Schumi

Recommended Posts

Nu eram io! Il shtiu p-ala de care zici. Ala e Cielo. Shi eu am BZ 86 LUC.

Lumineaza-ma si pe mine : care draq e diferenta dintre Nexia si Cielo in conditiile in care amandoua au fundul taiat ?? Eu stiam ca alea cu fund taiat sunt Nexia . Iar astea cu portbagaj is Cileo .

odata ce e inmatriculata, indiferent prin ce procedeu, ramane inmatriculata.

tin sa te contrazic... depinde de cat de mare a fost ilegalitatea inmatricularii...

daca a fost recarosata e ok dar daca pur si simplu s-au ignorat normele de euro3, exista posibilitatea ca masinii sa ii fie retrasa inmatricularea.

repet, doar in unele cazuri!

Lumineaza-ma si pe mine : care draq e diferenta dintre Nexia si Cielo in conditiile in care amandoua au fundul taiat ?? Eu stiam ca alea cu fund taiat sunt Nexia . Iar astea cu portbagaj is Cileo .

Sub numele de Nexia s-au comercializat Cielourile in occident , indiferent ca erau hatchback sau normale.Practic e aceeasi masina ( vezi acum Kalos si Aveo).Referitor la o inst de aer conditionat aici la noi la Ploiesti un mecanic de la Daewoo mi-a cerut intre 600si 700 de euro pt livrare la cheie (deci inclusiv manopera) .

Bafta

Edited by body

Pai nu...body a explicat cum sta treaba...Cielo a fost numele fol in Koreea shi la noi, iar in rest s-a folosit denumirea Nexia. Deci...inca nu mi-am luat, dar ala eram eu intr-adevar cu BZ 86 LUC. Bafta!

Mda treaba e clara . Eu am zis ca Cileo cu portbagaj se numeste cielo iar Cileo HB se numeste Nexia. Cu toate astea in 98 am vrut sa cumparam un Cileo nou si am fi vrut HB ca era ma trendy insa dealerul m-am imbarligat ca alea-s Nexia !! De-aia eram in confuzia asta . Si ca cica HB nu se produce la Romania..

• 3 weeks later...

I have news. Am mers in week-end cu mashina cu pricina (Nexia) - un mic test drive. :lavolan: Concluziile sunt cam asha: fuge putin mai tare, frane mai sigure, ABS-ul nu e prea eficient (e Daewoo doar), vibratzii hayon inexistente. M-a surprins in mod placut calitatea materialelor de pe usi si scaune, diferite fatza de Cielo-urile noastre obisnuite. De aseamenea am ramas surprins sa vad ca difera pana si martorii luminosi de pe bord, avand o forma usor diferita si fiind mai finuti desenati :o Ma gandeam cata discriminare se face intre noi si restul lumii... X( Chestiuni negative nu prea sunt, in afara de faptul ca bate un tachet (cat costa ala ca trebuie schimbat?) si exteriorul arata mai urat fata de a mea (e alba, bari julite ici-colo).

Una peste alta, daca o vand pe a mea cred ca o iau. Masina are 130 000 km reali, deci cu aprox 55 000 km mai mult ca a mea, si totusi in afara de tachetul respectiv nu sunt alte probleme.

Bafta!