Satori Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Scuze pentru intrerupere, aveti asa ceva? http://www.gmclub.ro/forum/index.php?s=&am...st&p=427771 Link to comment
mike.omega Posted June 4, 2009 Author Share Posted June 4, 2009 (edited) Cautam Auzi, da navigatia nu merge si pe 2 roti? Am gasit asta: http://www.openstreetmap.org/ si mai caut Edited June 4, 2009 by mike.omega Link to comment
dreamlike Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Vin la frappeu' iar sambata, cu ocazia a nu stiu ce cu protectia mediului, e o cursa de biciclete pentru amatori pe ruta Constanta - Mangalia. Cei care doresc sa vina ma ofer sa le duc trena ... . Pana atunci, o un mic cadou: Link to comment
paul_marines Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Cautam Am gasit asta si mai caut Bey Maiku, te afli in treaba. De ce crezi ca Sato are nevoie de o harta cu Mangalia de la tine? Cum subtilitatile nu te dau afara din forum, iti explicitez: 1. Sato are nevoie sa reinoade o relatie de suflet cu un membru din Mangalia, unicul, becher mare, nu spui cine. 2. Acesta din urma, binevoitor si saritor va trece peste resentimentele create de corecturile istorice de la intalnirile de la Costinesti ale caror ecouri usor, usor se atenueaza; 3. In urma schimbului de amabilitati, se iveste oportunitatea de a destrama Cortina Rece ce tocmai se asternu cu prilejul anterior enuntat "> 4. Si de aici pana la emisiunea lui Mircea Radu nu mai este decat un pas mic pentru indivizii in cauza, un pas mare pentru forum. Mai Mike, imi pare rau ca mereu trebuie sa-ti arat detaliile deloc aparente ale unor solicitari nevinovate. La fel si cu Filip, care de 2 saptamani ne invita la un frape gratuit , doar, doar, ne va strange in juru-i la o proxima intalnire. In acest sens deja pune deoparte banutz peste banutz, renuntand la placerea confortului conservei cu efortul si truda mersului pe 2 roti. Eu zic ca trebuie apreciat cum se cuvine, nu??? ) Pana la urma si zborul in tandem este foarte spectaculos, gratios si de ce nu dificil, dar plin de satisfactie. Link to comment
dreamlike Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 (edited) Cred ca Mel Gibson isi roade unghiile de ciuda .... S"> ... Edited June 4, 2009 by dreamlike Link to comment
free_spirit Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Salutare !!! Ce subtil, nene Vanatorule !! Bravos !! Am pile la Administratia Domeniului Public si la Primarie si n-ar fi greu sa fac rost de o harta super detaliata, dar daca se pune problema de reconciliere, ma ofer ghid. Eeee???!! Se pune??? Te gandeai tu la asa ceva?? ) @ Dreamlike- Ori n-am fost eu atent, ori n-ai pus ora participarii la cursa, ca vreau sa ies pe traseu si sa execut oaresce pozisoare cu Armstrong de "Costantza". Succes maxim !! Respect !!! P.S. Si , de la intalnirea de saptamana trecuta, o fotografie cu varianta de buzunar a lui MCojo. Un adevarat devorator de tehnica de telecomunicatie digitala. Link to comment
mike.omega Posted June 5, 2009 Author Share Posted June 5, 2009 Safari, avand in vedere ca esti atat de cunoscator in arta subtilitatilor tind sa cred ca esti deja fript si uns cu toate alifiile, ceea ce nu poate fi decat de bine Singura noastra problemuta e ca Free Spirit sta in Olimp dar s-a laudat ca stie si Mangalia deci merge PS: in legatura cu frappe-ul de maine, sunt sanse sa dau bir cu fugitii din cauza de proiect restant ce trebuie predat de luni incolo Link to comment
dreamlike Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 ...@ Dreamlike- Ori n-am fost eu atent, ori n-ai pus ora participarii la cursa, ca vreau sa ies pe traseu si sa execut oaresce pozisoare cu Armstrong de "Costantza". Succes maxim !!.... Plecarea este maine la ora 8.00 de la Sala Sporturilor. Daca evadez, nu cred ca o sa am timp de fani, daca insa raman in pluton o sa te sun de pe traseu (sa vedem care sunt ordinele si strategia de echipa ). Dupa amiaza de la ora 17.00 se da startul in prologul Turului Romaniei (5 km), eveniment care s-ar putea sa se desfasoare tot la Sala Sporutilor, in consecinta s-ar putea sa fie cam aglomerat la ora reuniunii noastre. Link to comment
free_spirit Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Salutare !! @ Dreamlike- Pai e de bine, atunci. Am sa ies la castel pe la 08.30 si cand ajungi...ajungi. Banuiesc ca nu ma lasa cu masina dupa tine, asa ca trebuie sa fiu in pozitie. Plus ca dupa aia, am de gand sa fug la Mangalia, prin statiuni, ca sa te prind iar la intrare in oras, sau daca stii unde-i finish-ul, lasa scris aici si gasesc eu maine dmineata. Inca o data, succes !!! Despre locul intalnirii, acum ca este vara, nu cred ca avem vreo problema in ceea ce priveste locatia. Eu sunt pentru... oriunde. Link to comment
paul_marines Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 E drept ca arta conspiratiei si a zambetului pe 16 mm nu au mai fost scoase de la naftalina de mult, dar merita sa incerc. Daca va alaturati intr-u frappe vin sa va tin companie. Link to comment
free_spirit Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 (edited) Salutare !! Lume, lumeeeee !!! I-auzi "suceala" de ultima ora !!!! M-a sunat Yann...si mi-a zis ca, pana la urma, n-are mare lucru de facut si ca ar fi dispus la un gratarel. Eu , "armasem" pentru un gratar pe care urma sa-l execut maine, la mine in padure, dar daca avem participare, nu mai conteaza locatia, ca arunc grataru' pe bancheta si ne intalnim unde "vrea" muschii vostrii. Deci, astept propuneri si inscrieri. "Urjent", bre !! Respect !! P.S. Aoleu, n-am pomenit nimic despre intalnire, da' pot sa spun (pentru cei care n-au participat ), ca a fost, ca de obicei, super misto. Dreamlike a "prestat" azi, cam 120 km pe bicicleta, din care aproape 20, l-am insotit si eu, dar din masina. Felicitari pentru performanta . Edited June 6, 2009 by free_spirit Link to comment
yannlepantrec Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 Haide lume, mobilizarea!!! Ce naiba, pierdem o zi asa frumoasa stand acasa in loc sa o sarbatorim la focul gratarului. Bagati si voi aici sa vedem ce pregatiri facem. Link to comment
mike.omega Posted June 6, 2009 Author Share Posted June 6, 2009 Cum gratarul nu are grinzi cu zabrele, eu nu pot participa Link to comment
dreamlike Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 Noi ne bagam daca e ceva serios ... intr-adevar afara e superb. Link to comment
free_spirit Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 Cum gratarul nu are grinzi cu zabrele, eu nu pot participa Salutare !! Mike, nu inteleg care-i legatura cu grinzile si cu zabrelele, dar...am tras concluzia ca nu vii . ) Deci, eu ma apuc de treaba, cam intr-o ora-doua, la mine in padure. Este invitata toata lumea care are chef de un fum pe la nas. Eu am peste si niste frigarui, deci nu mai este nevoie sa cumparati nimic pentru "shpirit". Daca veniti, stiti voi de ce aveti nevoie. Ne auzim la telefon, daca se hotaraste cineva. Respect !! Link to comment
paul_marines Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 (edited) Salutare Didi, astazi am ajuns la Babadag pe malul lacului Razelm. Briza lacului a indepartat orice urma de caldura, doar soarele ne-a ars putin in zonele expuse. Gratarul s-a aprins de la sine pe o astfel de briza, iar restul a fost demn de amintire. Poate cu o proxima ocazie o planificam cum se cuvine intr-o zona convenabila. Edited June 7, 2009 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted June 7, 2009 Author Share Posted June 7, 2009 (edited) Numai azi la Carrefoura cand te-am claxonat nu te-ai uitat si spre mine... Din pozitia second after none de la semafor pe mine nu m-ai vazut cand ieseam spre oras Edited June 7, 2009 by mike.omega Link to comment
paul_marines Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 Scuze Mike, fara intentie. Link to comment
MCojo Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 Stai linistit Mike, nu esti singurul... Link to comment
free_spirit Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 Salutare !! Nene Vanatorule !! Poti sa stii ca nu ne-am sincronizat si ma oftic ca n-am stiut unul de altul. ("> Eu unul, veneam dupa tine si cu siguranta, ajungeam exact cand aveai matale jarul mai bun de bagat fripturile pe el. Da', vorba ta, data "aviatoare" trebuie planificata mai bine. Eu nu am poze de la gratarul meu, dar saramura mea de Hanus ( pentru cei din alte localitati, "Hanus" ,e de bine , sa stiti,n-am injurat pe nimeni ), a iesit intr-un mare fel de gustoasa. Baietii nostrii s-ar reuni undeva cam peste trei saptamani, asta insemnand ca avem timp berechet sa ticluim una bine de tot. Chiar si bunul nostru prieten, Mike, va termina pana atunci cu sesiunea si nu va mai putea gasi motive sa lipseasca. Orice propunere privind locatia va fi luata in considerare. Respect !! Link to comment
ing3r Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 @Safari_hunter : Este ca ultima poza e facuta pe faleza din Tulcea? E foarte frumos peisajul, mai putin gunoaiele de la mal care plutesc pe langa barci... Si la Babadag e intr-adevar foarte frumos...Se vede mai ales din poze! Link to comment
paul_marines Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 @Safari_hunter : Este ca ultima poza e facuta pe faleza din Tulcea? Portul Tomis, Hotel Palace . Link to comment
Recommended Posts