Jump to content

Nu Pot Instala Casetofonul

Recommended Posts

Salut la toata lumea ! Ca fiecare dintre voi mi-am cumparat un Tico la un pret bun dar si cu multe defectiuni micute , dar cel mai enervant lucru este ca nu imi incape casetofonul !!! cand l-am cumparat (tico) casetofonul (nu cel original) era pe jumatate afara si nu este loc sa intre tot ... sunt dieperat !!! ce sa fac ?

Era pe jumatate afara si nu este loc sa intre tot ... sunt dieperat !!! ce sa fac ?

Nu are cum sa stea jumate afara, ori nu te-ai exprimat corect ori ceva nu este in regula. Ti-a mai zis un coleg poate sina aia a player-ului/casetofon e deformata pe undeva si daia nu intra, eu inteleg ca nu intra tot asta e tico dar nici pe jumatate nu are cum sa fie :)

io am scoso paia :) e destu; de usor de scos :P

da iese usor ..am scos-o si eu dar tot nu intra ..casetofonul intra jumatate , pana atinge un tub (nu stiu exact cum se numeste) prin care intra aerul in aerisiri. M-am gandit sa tai din tub dar nu as rezolva nimic

Am dat tot bordul jos sa vad mai bine. Am instalat casetofonul in bord si cand sa-l montez nu incapea . Este cineva din Constanta poate daca vede cu ochii lui imi da o idee?

Acea sina (suport) ii destul de lunga sa incapa casetofonul in ea?Sau scoate sina,baga casetofonul in ea si bagal la loc cu totul poate asa ai sanse dupa care ancoreazal anti-furt (undeva sub bord,in pozitii(locuri) dificile) dar mai intii sa-l avem montat.

Trebuie sa ai grija cum pozitionezi firele de la difuzoare, fiindca sunt un manunchi destul de gros.

Pe de alta parte, daca mufa antenei este pe panoul din spate al playerului tau, atunci si asta impiedica intrarea in locas a acestuia. Pentru rezolvare, incearca sa demontezi mufa de antena de la casetofonul original si sa o lipesti la asta nou. In felul acesta, mufa va fi deviata in lateral si mai castigi spatiu. Daca nu ai avut casetofon original, e musai sa scoti mufa aia de antena si sa o prelungesti cu cablu inafara aparatului.

Si eu am avut problema asta, dar acum montajul e destul de decent.

Toate cele bune.

post-6669-1244446397_thumb.jpg

Edited by Kinetix