VIPER Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Pai daca e pe asa, cum zicem ca face leul ala din jungla? Verbul este A RAGE, dar cum zicem ca a facut leul? A ragut? A ragit? Sau a ragait? Link to comment
Ana Posted March 1, 2005 Author Share Posted March 1, 2005 explicatia scrabblistei care a corectat pe n de la condensator : a rage vine din latina ragere, conjugare in e scurt, ca dicere a zice. intrucat corect gramatical ar fi ca participiul sa fie ras si se confunda cu a rade, s-a dezinventat participiul de la a rage, dar s-a inventat verbul a ragi, care are participiul ragit. Link to comment
Satori Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 ... doi condensatori... eu cred ca se incearca prin mesaje subliminale un fel de cultul personalitatii clar ai nevoie de o cura de dezlucidificare (ia cautati asta in dex) Satori roughly translates into individual Enlightenment, or a flash of sudden awareness. Satori is as well an intuitive experience. Ma intreb ce constipat a conspirat sa nu traiesc la inaltimea nickului meu? Link to comment
VAXXi Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Ce e bre, regreţi că nu te-ai născut condensator ? Ia şi ascultă de-aici, linişteşte-te http://www.yoshop.com/cgi-bin/products.pl?id=100018 Link to comment
claz Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Extras din Marea Carte a Conspiratiilor Hunedorene: Definitie: realitatea cruda este o iluzie generata de lipsa alcoolului din organism! Aici de asemenea putem vorbi despre imbinarea placutului cu inutilul, sau a iluzoriului cu iluzionismul. Link to comment
VAXXi Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Dar de ce vin şi nu ulei de motor ? Şi care e cantitatea necesară pentru completare ? Link to comment
claz Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 In legatura cu vinul, tov mecmar ne-a oferit o cantitate indestulatoare. Daca e ceva neclar, putem experimenta. Desi nu stiu daca ajunge o tona la cate idei am... Link to comment
VAXXi Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Ce legătură are vinul cu iepurii ? de ce când bei vin, vezi iepuri şi elefănţei roz (aşa cum demonstrează literatura de specialitate, în speţă "Tom şi Jerry" sau "Droopy" ? de ce nu girafe sau ornitorinci ? Link to comment
Recommended Posts