Jump to content

Mers De Barca

Recommended Posts

De ceva vreme, am observat ca la viteze intre 20-40km/h, masina merge ca o barca - se leagana.Dupa 40 km/h se "stabilizeaza".De asemenea, am observat ca in curbe nu se mai aseaza ca inainte (ex:incep cauciucurile sa fluiere - pierde aderenta).Ce poate fi?Masina are 78000km, am fost la revizie pe la 76000 si bineinteles ca cei de la Ecomax Cluj nu au gasit nimic.Eventual poate sa-mi recomande cineva un service bun in Cluj?

Poate nu e cazul sa ma bag..ai facut cumva pana?/vulcanizat?.Eu am intampinat ceva asemanator (scartaitul in viraje) dupa ce am facut o pana.Baietii de la vulcanizare au fost foarte darnici si mi-au bagat 3.5 presiune la roata schimbata(spate) si 3.3 pe fata la o roata care parea umpic mai dezumflata.

Nu am facut pana niciodata(desi pare curios in 78000 km- cu alta masina am avut 2 pene in 100km).Am schimbat cauciucurile pe la 60000, desi nu aveau prea mari urme de uzura, la cererea celor din service care au declarat ca au talonul ovalizat, deformat.O sa fac un test de amortizoare, mai degraba le banuiesc pe ele.

• 3 months later...

• Create New...