djconnex Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Salutare, Si-a montat careva priza suplimentara in portbagaj? si daca da...ati alimentat-o din bord sau ati tras fire din alta parte? Merci, Cosmin Link to comment
Mircea Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Ce model de lacetti ai? Are priza suplimentara de 12v in consola centrala? Daca da, tragi de acolo fire pana in portbagaj. Ai grija sa izolezi bine legaturile si ai grija unde pozitionezi priza suplimentara. Din ce m-am uitat eu, cel mai bine este sa montezi priza suplimentara intr-o cutiuta izolata, montata pe zona metalica de sub tablier. Link to comment
djconnex Posted June 10, 2009 Author Share Posted June 10, 2009 Ce model de lacetti ai? Are priza suplimentara de 12v in consola centrala? Daca da, tragi de acolo fire pana in portbagaj. Ai grija sa izolezi bine legaturile si ai grija unde pozitionezi priza suplimentara. Din ce m-am uitat eu, cel mai bine este sa montezi priza suplimentara intr-o cutiuta izolata, montata pe zona metalica de sub tablier. Am acea priza suplimentara...dar inca ma uit la acea parte a consolei de jos si ma gandesc cum sa o dau jos...tu ai demontat acea parte pana acum? Link to comment
Mircea Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Cum sa dai jos consola? Scoti burduful de la schimbatorul de viteze iar apoi desfaci surubelele de pe lateral si iese. Link to comment
djconnex Posted June 10, 2009 Author Share Posted June 10, 2009 Cum sa dai jos consola? Scoti burduful de la schimbatorul de viteze iar apoi desfaci surubelele de pe lateral si iese. Merci mult de ajutor...azi mi-am facut de lucru, se pare ) Link to comment
Recommended Posts