adi_bucur Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Deflectoare aer fata+spate (noi, sigilate) - 50 RON Presuri Matiz noi personalizate cu Daewoo (sunt cele groase si cu protectie in zona de odihna la piciorul stang) - 50 RON Cine e interesat, vb pe P.M., multumesc Link to comment
adi_bucur Posted June 16, 2009 Author Share Posted June 16, 2009 Produsele sunt nefolosite si pretul e la 1/2 fata de magazin... Link to comment
adostar Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 (edited) Deflectoarele sunt din sticla acrilica sau din plastic (prindere cu banda adeziva) ? Pune niste poze. Edited June 16, 2009 by adostar Link to comment
adi_bucur Posted June 16, 2009 Author Share Posted June 16, 2009 O sa pun maine niste poze Sunt cele cu banda dublu adeziva. Nu am apucat sa le montez pe masina si acu am ramas cu ele...Sunt sigilate... Link to comment
ygor Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Pune o poza si cu presurile, sunt interesat. Link to comment
raven84 Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 adi_bucur said: O sa pun maine niste pozeSunt cele cu banda dublu adeziva. Nu am apucat sa le montez pe masina si acu am ramas cu ele...Sunt sigilate... La deflectoare ma ai de client, dar pune o poza sa vad si eu cum arata. Link to comment
neverending Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 mai ai deflectoare ? sunt si eu interesat Link to comment
danezu Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Salut.mai ai presurile? Da-mi un PM cu ultimul pret si modalitatea de a ne intalni sa le iau. Bafta! Link to comment
Recommended Posts