Immortal Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Vine cineva? Ca de locatie or' ora, banuiesc ca nu mai trebuie discutat... Va mai anunt, 'laconic', pe aceasta ocazie, ca sambata se alatura unei alte zile celebre in categoria "zilelor libere", caz in care, de acum, va pot satisface orice dorinta de 'gratar'..atat cat mai sunt p'acasa "> Link to comment
yannlepantrec Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Eu ajung dar doar la frappe, pentru ca muncesc si ajung pe la 17 in Ctza. Link to comment
Immortal Posted June 13, 2009 Author Share Posted June 13, 2009 "Doar" la frappe? Mai era ceva in plan? Eu is cam aerian zilele astea... In fine, altcineva la frappeul de la ora 18.00? Link to comment
yannlepantrec Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 Pai ziceai ceva de gratar asa ca am vrut sa lamuresc lumea. De gratar parca ramasese peste 2 saptamani. Link to comment
ImPerfect Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 Pai ziceai ceva de gratar asa ca am vrut sa lamuresc lumea.De gratar parca ramasese peste 2 saptamani. cand e urmatoarea intalnire? eu sunt din costinesti dar locuiesc momentan in ploiesti (cu munca) dar trag o fuga cand e intalnirea ... poate face schimb de experienta matizuri fmi (kidding) Link to comment
yannlepantrec Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 Intalnirea e diseara la ora 18 in fata clubului Crazy, de langa liceul Mircea. Cam asta e locatia si ora in fiecare saptamana. Cand se schimba, anuntam. Link to comment
free_spirit Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 Salutare !! Si io !! Respect !! Link to comment
free_spirit Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Salutare !! Intalnire fructuoasa si la nivel inalt, a membrilor clubului Gm/Daewoo Constanta, sambata la 18.00, pe terasa binecunoscuta, Crazy. Frumos, ca de obicei. Pe langa Immortal, Yannlepantrec,MCojo + doamna sa,Safari_Hunter si "shpiritu' ", am avut invitati de seama in persoana domnului Iliuta, cel mai mic si mai galagios membru al clubului nostru si nu in ultimul rand, a lui Sebian, insotit la randul lui. Frappe-ul gustos si racoros, a dezlegat limbile participantilor , lucru ce a dat nastere la discutii fel si fel, incepand de la legile tarisoarei care-s asa cum sunt ( adica vai mama lor ), la service-uri si la trasee de GPS. Cum spuneam, relaxant, mai ales dupa o saptamana de munca. Printre altele, am inceput sa conturam discutia in ceea ce priveste data si locatia viitorul gratar organizat de club. Eu am sa ma duc zilele astea sa fac niste poze de ansamblu a zonei Sitorman, iar daca lumea va fi multumita, eu acolo propun sa mergem. In sensul asta, am sa pun si o poza de pe Google Earth, asa doar de orientare. Pana atunci, o saptamana usoara si linistita. Respect!! Link to comment
mike.omega Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 http://outdoors.webshots.com/album/564206536QiPrXP Padurea n-am pozat-o dar va imaginati si voi copacii aranjati in linie si niste iarba verde Link to comment
paul_marines Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Mikey sunt 2 variante: 1. plantam repede ceva puiet pana la intalnirea de fript mici pe gratar; 2. schimbam locatia selenara cu una mai verde, unde sa ne putem tolani in voie pe iarba. Link to comment
free_spirit Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 (edited) 2. schimbam locatia selenara cu una mai verde, unde sa ne putem tolani in voie pe iarba. Salutare !! Mikey a facut poze doar la cataroaie( ca si mine dealtfel, ca-s fascinante ) , da' exista si iarba de tolanit, slava Domnului. Uite, verdeata din spatele pasarii, de acolo este. http://www.flickr.com/photos/free-spirit/2544930061/ Si cum spuneam, ma duc zilele astea sa fac poze exact la locurile pe unde am putea sa mergem. Respect !! Edited June 15, 2009 by free_spirit Link to comment
dreamlike Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Am lipsit sambata trecuta din motive obiective. la fel cum o sa lipsim si urmatoarele doua sambete tot din motive obiective: plecam in concediu. Sunt oricum cu ochii pe voi "> . P.S. Salutam zilele libere de sambata ale lui Immortal si speram totodata sa nu se mute de tot la Cracovia ... Link to comment
Immortal Posted June 16, 2009 Author Share Posted June 16, 2009 (edited) Nah, cica vine Cracovia la Immortalu'... Enjoy the trip! LE: Place la mine cum arata pasarica lu' shpiritu'... Edited June 16, 2009 by Immortal Link to comment
dreamlike Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Esti tare tipule, care o fi sercretul tau ... ?? Apropos, maine plec la Sitorman cu biciclarii, sa caut vreo miriste ceva? Link to comment
Recommended Posts