FLEX Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Tuturor doamnelor si domnisoarelor prezente pe DaewooClub: La Multi Ani! Sa fiti fericite si iubite si sa nu va cada masinile! Toate urarile de bine pentru Ana, Ioana, Ela, Speranta, Kali, Cleopatra, Madalina si tuturor celorlalte fiinte gingase ce ne viziteaza si poate se simt bine cu noi. De asemenea, La Multi Ani si celor ce ne suporta cu toate hachitele noastre: Anca, Magda, Didi, Lavinia, Adriana, Rodica, Alina, Crina, Ioana,Cristiana ... completati, va rog! Link to comment
iuzar Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 MADALINA, cunoscuta si sub numele de Iubita Link to comment
florinbad Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 MANUELA dar si MANU (nu legislatorul ala arian, din antichitate...) Link to comment
FLEX Posted March 1, 2005 Author Share Posted March 1, 2005 Marcela, cris, cri, Mada ... Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Gogo & Pukii, maica-mea si mamaie, soacra-mea... Link to comment
laurentziu83 Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Hai sa o adaug si pe Alexandra mea, chiar daca are prieten acolo unde este , dar tot la mine apeleaza cu cate un mesaj cand are nevoie de sprijin la farmaco, morfo sau la ce examene mai are. Asa ca... why not? Link to comment
iuzar Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Laure, m-ai dezamagit...eu credeam ca o sa vii cu ditamai lista, un pomelnic intreg si cand colo... ...rushinika... Link to comment
KumKum Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 O primavara frumoasa si plina de bucurii le doresc tuturor doamnelor si domnisoarelor, membre ale acestui forum si nu numai! Link to comment
Wolfman Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 O primavara cu mult soare si caldura in suflet! Link to comment
Recommended Posts