Jump to content

Vand Daewoo Matiz Nou 2 Ani Garantie

Recommended Posts

Vand Daewoo Matiz nou, fabricatie 2008, garantie 2 ani, 1900 km (din care primii 1000 km rodaj, la drum lung), Euro 4. Masina este impecabila, nu s-a circulat cu ea, a fost conservata, revizia de un an facuta pe 28.05.2009, la 1800 km. Dotari full: aer conditionat, servodirectie, geamuri electrice, radio-cd MP3 player cu telecomanda si 4 boxe, proiectoare, reglaj oglinzi si faruri din interior, bare portbagaj, spoilere in culoarea caroseriei, inchidere centralizata cu alarma, deschidere buson si portbagaj din interior, avertizare faruri aprinse, avertizare usi deschise si centura siguranta, parasolar parbriz din fabrica, fete usi pline, geamuri tenta verde, eleron, nu s-a fumat in ea. Intretinere foarte ieftina!!! Revizia de 1 an: 190 lei :) )

Daca v-ati dorit Matiz nou si nu ati mai gasit...asta e, la 5500 EURO cu 2 ani garantie (nu fac schimburi, ca mai am doua masini, asta e si motivul din care Matizul n-a circulat).

Iulian 

0723.534.290

post-17348-1245085846_thumb.jpgpost-17348-1245085852_thumb.jpgpost-17348-1245085860_thumb.jpgpost-17348-1245085867_thumb.jpg

post-17348-1245085881_thumb.jpgpost-17348-1245085894_thumb.jpg

Masina asa a venit cu fetele de usi pline?

Pentru ca stiu ca din 2007 nu s-au mai montat astfel de fete.

Au fost luate de la fabrica Daewoo si montate la cumparare, ca optiune separata. Mai am si fetele originale, le-am primit si pe acelea. Arata urat cu fetele alea de carton si comenzile oglinzilor in aer si am mai platit 120 EURO. Masina a fost facuta pe sufletelul meu.

Edited by iulianul
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Asa e, si mie mi se rupe sufletul ca sta degeaba, dar am luat-o ca mi-a placut foarte mult si a fost o placere sa-l conduc :X . Uite ca n-am prea avut cand sa merg cu el. Poate are altcineva nevoie mai mare si-l scoate la plimbare, ca e o bijuterie!

• 1 month later...

Stai linistit, nu toata lumea viseaza sa se dea mare cu masini forjate prin germania, iar aici rata la Casco le rupe buzunarele si cand trebuie sa faca o revizie se imprumuta la banca...si mananca pesmeti. Sunt pline parcarile si parcurile auto de astfel de masini, de la oameni care n-au avut cu ce sa le intretina... s-au gandit doar ce bine o sa dea prin cartier cu ele.

Pe de alta parte, sunt destui care apreciaza o masina cu tot confortul, fiabila si care are costuri de intretinere penibil de mici, iar cu restul de bani sa faca un concediu, nu sa faca planuri de economie pentru urmatoarea revizie. Dovada sunt nenumaratele Matizuri din tarisoara asta (sa stii ca toate astea pe care le vezi pe strada au fost cumparate de noi, nu second ;) ), cumparate de oameni cu mintea-ntre umeri, care si-au calculat bine bugetul. N-om fi asa multi prosti!

Ca sa revin la topicul meu, impins de planuri, noul pret este 4.600 EURO (un Spark nou cu aceleasi dotari este 6.900 EURO, (nu la fel de haios si mai slabut, zice lumea). Cred ca diferenta de 2.300 EURO pentru 2 ani garantie, in loc de trei, este tentanta.

Edited by iulianul

Corect stimate coleg forumist! Sunt perfect de acord cu tine. Daca nu as fi incercat experienta matiz, poate as fi fost sceptic la raspunsul tau de mai sus. Imi pare rau ca mi-am cumparat deja un matiz pentru ca l-as fi cumparat pe al tau... imi place cum arata iar pretul cerut de tine este un pret corect, insa piata nu reflecta acest pret... pacat... De cumparat un alt matiz nu am cum si nici cui sa ii fac cadou... Insa am sa incerc sa ma interesez printre cunoscuti... poate sunt interesati... Mult succes la vanzare... Sper sa aiba un nou proprietar care sa merite poate cel mai nou matiz. Sau poate matizul cu cei mai putini km... Succes!!!

Corect stimate coleg forumist! Sunt perfect de acord cu tine. Daca nu as fi incercat experienta matiz, poate as fi fost sceptic la raspunsul tau de mai sus. Imi pare rau ca mi-am cumparat deja un matiz pentru ca l-as fi cumparat pe al tau... imi place cum arata iar pretul cerut de tine este un pret corect, insa piata nu reflecta acest pret... pacat... De cumparat un alt matiz nu am cum si nici cui sa ii fac cadou... Insa am sa incerc sa ma interesez printre cunoscuti... poate sunt interesati... Mult succes la vanzare... Sper sa aiba un nou proprietar care sa merite poate cel mai nou matiz. Sau poate matizul cu cei mai putini km... Succes!!!

Multumesc pentru raspuns, eram sigur ca mai sunt oameni care apreciaza o masina corecta.

Cu stima,

Iulian