Wolfman Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Dupa cum am vorbit la Costinesti, urmeaza Varlaam. Am sunat la vila si ne-a spus ca pe 24-26 iulie au liber. Preturile sunt neschimbate (100 ron dubla). Mergem??? Link to comment
varais Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Unde este mai exact? (din pacate nu am fost la Costinesti) Link to comment
Wolfman Posted June 16, 2009 Author Share Posted June 16, 2009 Asa, pur si simplu??? Nu propunem alta data, alta locatie, nu votam, etc... Link to comment
Abram Burel Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Ar fi de stabilit si in cate grupuri ne impartim. Pana atunci, eu zic: pas. Link to comment
Wolfman Posted June 16, 2009 Author Share Posted June 16, 2009 Ca replica la postul precedent: Link to comment
Cumnatu Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Aici. Ce draguta e constructia in sine cu mult lemn asa. Si ce infect pica scaunele si mesele de plastic pe langa atata lemn. Link to comment
Wolfman Posted June 16, 2009 Author Share Posted June 16, 2009 Nu-i nimic, de-abia avem mai mult loc in "jacuzzi". Link to comment
NFS Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Eu propun schimbarea locatiei cu una unde sa mearga macar telefoanele! Link to comment
Wolfman Posted June 17, 2009 Author Share Posted June 17, 2009 OK, da' data, data e buna? Nu de alta, dar mai avem o luna si ceva si in plin sezon e greu sa gasesti o locatie doar pt. noi. Pe mine nu prea ma deranjeaza lipsa semnalului, de The West se ocupa fiu-miu, triburi nu mai joc, Ligia vine cu noi... Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Data e buna. Cu o saptamana mai devreme in niciun caz nu merge. Link to comment
laurentziu83 Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Idem si la mine, doar in week-end-ul cu intalnirea sunt liber. Asta daca nu-mi gasesc alt loc de munca mai omenesc. Link to comment
Ami Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Si eu votez pentru. Perioada e ok. Si nici locatia nu ma deranjeaza, cu atat mai mult cu cat eu nu am mai fost la Varlaam. Personal mi-ar prinde bine un weekend in care sa nu imi mearga telefoanele. Link to comment
ing3r Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Teoretic (doar teoretic) si eu sunt pentru. Ar fi prima nationala pt mine...Practic, sper sa reusim sa ne luam concediu si eu si "+1"-ul meu, exact in perioada aia...Pot da un raspuns exact doar dupa ce se stabileste data exacta . Link to comment
corl3one Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 am stat 7 zile la Varlam (cam acum 1 an) si una peste alta cu indulgenta dau nota 7. eu zic sa mai cautati si alte pensiuni si v-as recomanda zona de la barajul Siriu erau vreo 2-3 pensiuni in amenajare. scuze ca m-am bagat ca musca-n lapte. Link to comment
TBird Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 La Siriu am rude ma duc destul de des, pot sa va recomand cabana 14 scaune sau http://www.turistinfo.ro/siriu/cazare-siri...ena-c10953.html . La pensiunea Elena am dormit o noapte au fost ok Link to comment
Wolfman Posted June 19, 2009 Author Share Posted June 19, 2009 Crezi ca incapem toti participantii pe 14 scaune? Pana si la Daimon ocupam mai multe. Link to comment
elprypas Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 (edited) Crezi ca incapem toti participantii pe 14 scaune? Pana si la Daimon ocupam mai multe. Poti sa mai spui odata ) si pozele foarte bine puse ) Cred ca de asta data vin fara doar si poate. am stat 7 zile la Varlam (cam acum 1 an) si una peste alta cu indulgenta dau nota 7. eu zic sa mai cautati si alte pensiuni si v-as recomanda zona de la barajul Siriu erau vreo 2-3 pensiuni in amenajare. scuze ca m-am bagat ca musca-n lapte. Cat despre tine nu stiu de ce te bagi in discutie ...Probabil oi fi obisnuit cu lux de 7 * de faci comentarii, dar ce imi bat capulcu tine, pana una alta esti si tu la fel ca restul care fac comentarii si cand e vorba de prezenta va dati fa fund. Varlaamul este cel putin pt mine un loc rupt din povesti, iar jacuzzi`ul este cat se poate de bestial. Eu propun schimbarea locatiei cu una unde sa mearga macar telefoanele! Dar nfs`ule acolo este semnal la toate retelele de telefonie mobila... daca mergi 13 km de la pensiune catre civilizatie > ) Edited June 26, 2009 by elprypas Link to comment
NFS Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Ok, care ai un cablu usb de 13 km? Link to comment
DGT Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 cand e vorba de prezenta va dati fa fund. Cu ce alifie? Link to comment
KumKum Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 @ NFS, cu 10 km te rezolv eu ...restul de 3 vezi cum te descurci... Link to comment
laurentziu83 Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Am stat 2 zile la Lepsa we asta intr-un loc fara semnal si pot sa zic ca n-am mai avut demult parte de atata relaxare. Link to comment
Wolfman Posted June 29, 2009 Author Share Posted June 29, 2009 OK, vad ca nu se inghesuie nimeni la Varlaam! Schimbam locatia, eventual Moeciu (Maria Clinciu)? Nu vreau sa va presez, insa mai e mai putin de o luna si, fiind plin sezon, s-ar putea sa avem probleme sa gasim locatia (aia care-o fi) libera... Mie mi s-a parut super OK si Cirlibaba (Suceava, am facut un team-bulding acolo), cu loc de balaceala, restaurant mare, bucatar bun si sala de conferinte unde ne putem "aduna" dupa 12 noaptea, insa e cam departe de unii dintre voi... Mai e Bicazul (de care sincer m-am cam saturat, am fost si w-e trecut acolo), care e cam cel mai fain loc de petrecut un week-end (poti face baie in baraj, te poti plimba cu vaporul sau hidrobiciclete/barci, poti vizita atatea locuri din imprejurimi (Durau, Lacul Rosu, Izvorul Muntelui, Ceahlau), Moeciu mi se pare o gluma proasta fata de Bicaz... Mai e si pensiunea Flora din Lepsa si aici sunt probleme de semnal la telefoane... Sariti cu propuneri, cei care ati mai fost si stiti cerintele unei locatii pretabile la intalniri DWCC! Link to comment
Recommended Posts