lascarica Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Please postati pe aici daca va razginditi. Sint in drum spre casa de la Curtea de Arges in "uichendul" ala si culmea ca traseul trece pe aproape la vreo 100km. Daca pe fete inca le mai tine stomacul nu opresc pe la Rasnov vin spre voi la Varlam, la putin fum de gratar Link to comment
Wolfman Posted July 10, 2009 Author Share Posted July 10, 2009 Nu ne razgandim, hai pe-acolo ca avem nevoie de ceva instant-on-uri; si doar n-o sa jucam mima in 4... Link to comment
lascarica Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Sper sa ajung la o cioaca cu voi si o bere fara alcool Depinde de fete daca rezista pina acolo...dupa Rucar-Bran ... au rau de masina amindoua... Link to comment
elprypas Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 (edited) citind cu patos topicul am ars cartofii... drept urma de usparare vin si io!!! mai dati de o camera si pt moi. Vaxii facem share la o camera impreuna? sau vin cu +`ul tau ) Edited July 11, 2009 by elprypas Link to comment
Wolfman Posted July 11, 2009 Author Share Posted July 11, 2009 Pt. ELPRYPAS recomand dioptrii mai mari: Pt. eventualii forumisti care nu vor sa piarda a treia "mare" intalnire nationala DWCC postez numerele de telefon la care isi pot rezerva pe cont propriu:Tel: 0238 542 913 Mobil: 0744 380 825 "sau vin cu +`ul tau" - sa inteleg ca te dai la Pantera??? Link to comment
lascarica Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Intrebare cretina de ce asa putini? Criza mare, concedii, masini busite? Link to comment
Abram Burel Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 AB Poti sa-i faci vant inapoi, te rog? Link to comment
ileana Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Poti sa-i faci vant inapoi, te rog? Baga un cont pe PM. Link to comment
elprypas Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Pt. ELPRYPAS recomand dioptrii mai mari: "sau vin cu +`ul tau" - sa inteleg ca te dai la Pantera??? Nu nu a fost o gresala de ortografie. Din ce am ultimele posturi sa inteleg ca nu se mai tine a 3a intalnire nationala? Link to comment
Wolfman Posted July 13, 2009 Author Share Posted July 13, 2009 Am zis eu ca-ti trebuie dioptrii maari! Nu vezi ca se tine, doar ca nr. participantilor s-a subtiat? Eu vin sigur, la fel si AB-ul, Vaxxi 50%... Link to comment
bustanv Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Salutare. Nu stiu inca ce statut voi avea in weekend-ul respectiv, de om liber, sau de legat de glie. E vreo suparare daca in cazul in care sunt liber dau si eu o fuga, asa, cat sa facem cunostinta? Timpul si mai ales finantele nu imi permit la mari cheltuieli, asa ca nu voi sta decat o ora-doua-trei, si apoi fuga-napoi in Brasov. Acum am vazut ce am scris din graba si emotie. Probabil ca o sa ajung la Gazeta de Perete. Voiam sa spun ca atat timpul cat si finantele nu-mi sunt prieteni buni, de aceea nu voi plictisi pe nimeni mai mult de cateva ore. Link to comment
Wolfman Posted July 13, 2009 Author Share Posted July 13, 2009 Orice membru DWCC e binevenit! Link to comment
Abram Burel Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 ... mai ales finantele nu imi permit la mari cheltuieli, asa ca nu voi sta decat o ora-doua-trei... Daca vremea e buna (scuze pentru scepticism) si ajungi cand soarele e sus, cauta-ne la "piscina" (treci podul peste drum si o sa vezi locul spre dreapta). Daca nu ai slip, nu e problema Link to comment
Den Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Mergem toti peste ei..le scoatem apa din piscina Link to comment
laurentziu83 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Eu nu sunt sigur momentan daca vin, sa vad daca imi da tati matizul sa ma joc cu el prin namoale. Link to comment
Abram Burel Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Mai degraba ai grija sa nu-ti cada vreo roata in crapaturile ce vor fi cauzate de seceta Banuiesc ca nu are nimeni vreun update despre starea drumurilor?! Link to comment
Wolfman Posted July 16, 2009 Author Share Posted July 16, 2009 Pt. alea de peste deal care te intereseaza pe tine nu pot sa garantez, cele nationale/judetene Buzau-Varlaam sunt OK, dupa spusele gazdei. Link to comment
laurentziu83 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Nu cad, ca de-abia i-am schimbat caseta si ambreiajul, e tun masina pe partea de suspensie. Ca e zgariata/indoita pe alocuri, asta e, dar imi face de 1000 de ori mai multa placere sa merg cu masinuta asta in vacanta decat cu Clio. Si, in plus, imi fac antrenamentul pentru Transalpina ce va urma in curand. Link to comment
Abram Burel Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Nu stiu daca maine mai apuc sa scriu (nici nu "dau coltu", Doamne fereste, nici nu plec de cu seara spre... target, ci doar anticipez ca voi fi... frant, ca sa nu zic mai mult... mort decat viu). In consecinta, va anunt ca eu unul plec spre locul unde se va tine "A Treia Mare Intalnire Nationala - Varlaam, 24-26 Iulie 2009", vineri cam pe la 12 (ora Bucurestiului). Daca nu ma ratacesc pe dealurile Buzaului, voi ajunge probabil in jur de 16 la destinatie, suficient cat sa testez piscina. Voi avea, pentru orice eventualitate: - gratarul portabil din dotare (tine la 4-5 persoane pe runda) - 2 scaune pliante cu acoperis si locas de doza - ce voi mai stabili cu Vio, pentru bagat in burta Nu voi avea, pen'ca nu mi se pare cazul: - consola de DJ - tempo, buzz si alte prostioare As fi foarte bucuros sa apara Laur si oricine altcineva mai are chef de putin stress pozitiv, chiar daca nu e in vacanta, examene, griji, alea, alea... Sa ne vedem cu bine! Link to comment
elprypas Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Prezenta mea este in continuare incerta, ramane de vazut pana vineri ce si cum eu sper din tot sufletul sa reusesc sa ajung macar de vineri pana sambata, si sambata toata ziua. Appropo stie cineva ceva in zona de vreo posibilitate de campare cu cortul? I`o trosnit unui prieten sa mergem undeva cu cortul si ma gandeam ca poate impusc 2 iepuri dintr`o data. Locul de gratar banuiesc ca a ramas cel stravechi si ca lucram la acela mare zidit. Link to comment
Abram Burel Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Lucram la "ala mare" daca avem ce si pentru cine, altfel bagam un foc mai mic Cat despre campare, nu-mi aduc aminte sa fi fost vreun semn de interzis prin zona. In plus, daca nu-ti faci locul respectiv taind 5 brazi seculari, nu vad cine ar avea ceva cu tine si cu amicul tau. Link to comment
Wolfman Posted July 24, 2009 Author Share Posted July 24, 2009 AB a ajuns la locul faptei, m-a sunat din piscina naturala de sub munte... Cred ca nu mai facem gratar, pe caldura asta prefer sa stau la umbra cu o pizza si o bere in fata iar in restul timpului in apa... Am informatii ca mai vine cineva nelipsit de la nationale, care si-a rezervat individual astazi. Link to comment
KumKum Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Banuiesc eu cam cine ar fi persoana... Link to comment
Abram Burel Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 (edited) He, he, he! P.S. Laur e pe drum... bun A ajuns si Laur! Edited July 24, 2009 by Abram Burel Link to comment
Recommended Posts