Phantom Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 are idee careva cam cati cai pot castiga cu o evacuare sport la un 2.0? Link to comment
speedometer Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 creca vreo 5-10 nush sigur da puneti si o pui pe dyno si vezi Link to comment
decseiszabi Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Stiu ca nu am espero, dar totusi m-am gandit ca daca este cineva interesat, eu am montat o toba finala de audi A6 (1.9 diesel) din inox. A trebiut sa ma despart de cuiul de remorcare, dar in rest nu a trebuit sa facem multe modificari. Ce parere aveti? Acum masina are un sunet ca o masina de curse. Din cand in cand ma si deranjeaza, nu prea imi place cand e zgomotos. Cu timpul o sa il schimb cu unul original daewoo. Link to comment
Mircea Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 are idee careva cam cati cai pot castiga cu o evacuare sport la un 2.0? Maxim 1 CP! Daca pui toata evacuarea (inclusiv galeria) mergi catre 2-3, daca mai pui si un filtru de aer sport ajungi pe la 4-5 CP castig. Link to comment
madkat Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 @ decseiszabi - toba e cum e - dar fa-i ceva sa nu atarne ca aia originala... e pacat de ea... Link to comment
decseiszabi Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 @ decseiszabi - toba e cum e - dar fa-i ceva sa nu atarne ca aia originala... e pacat de ea... stiu ca e cam lasata jos dar nu am avut timp la montare sa il modificam in gaura din bara... Link to comment
Recommended Posts