Jump to content

Instincte Si Impulsuri Criminale...

digit

Recommended Posts

V-a incercat vreodata un impuls criminal?

Cel mai puternic astfel de impuls a fost cand eram in Carrefour. Viermuiau tot felu de tampiti in jurul meu si m-am enervat. Pentru prima oara am simtit nevoia sa scot o mitraliera, ceva, si sa ii defrisez!... Cum inca n-am aparut la stirile de la ora 5, se intelege ca 1. N-aveam mitraliera 2. M-am abtinut...

SI eu simt uneori nevoia de a ma transforma in Viking, in special cand merg si eu linistit pe strada si se mai trezeste o tantica (care se crede tanc) sa treaca pe langa mine (de fapt cred ca vrea sa treaca prin mine) si dupa ce ca ma impinge/calca/loveste nici nu zice un simplu scuze. Doamne ce as scoate toporul/sabia/buzduganul la ele/ei.

As zice DA , dar cum e vorba numai de impulsuri (perioada scurta adica) nu ar fi corect . Orice om "normal" care lucra cu institutia de stat cu care (!!) colaborez (vorba vine) eu , casa de asigurari de sanatate , are motive serioase sa aiba nu impulsuri ci atitudini "criminale . Deseori ma intreb daca Osama ala nu cumva o fi lucrat cu ... omologii astora din Arabia Saudita !! > :)

Nu mitraliera ci un avion si drept in ei !!

Sambata am avut un impuls criminal cand m-a enervat "fosta > :) " .

Ati vazut filmul ala cu Michael Douglas care l-au dat aia afara de la munca , l-a parasit nevasta, statea la 35 de ani cu ma-sa ?? Si a plecat usurel pe jos spre casa , s-a oprit la magazinul de arme si s-a dotat ? Ca in final s-o ia prin New York cu bazooka si grenadele dupa el..

Asa mi-a venit si mie sa fac . Bine problemele lui erau pe departe mai grave ca ala mele insa de la un timp cam stau prost cu nervii .

Si in concluzie am luat telefonul si l-am aruncat in ea :D . In ultimul moment miscarea bratului meu si-a intrerupt traiectoria initiala ( de a-i da cu nokia 6310 in cap) si telefonul in cauza a zburat in umarul ei . Asta ca sa vedeti ca am avut discernamant in ultima clipa .

Bine in final telefonul meu a ricosat in perete si s-a transformat in 5 Nokia mai mici , iar ieri a trebuit sa-mi iau altul :(

Pe aceasta cale ii transmit ca n-am vrut s-o omor ca as fi putut ...da n-am vrut eu domle'!!! :) ) :tongue:

Chestia cu instinctul criminal e relativa.

Fiin mamifere fiecare dintre noi avem acest instinct adanc ingropat in mostenirea genetica.

Acum daca reusim sa il controlam si sa il indiguim inseamna ca putem linistiti sa mergem pe strada fara a intra in belele la fiecare intersectie.

Cu cat reusim mai bine cu atat putem accede catre nivele superioare de dezvoltare spirituala si ne vom transforma toti in fiinte energetice superioare, ne vom lepada de corpurile noastre tarate si vom trai forever umbland hai-hui prin spatiu in incercarea de a stimula dezvoltarea de noi civilizatii :)

...vom trai forever umbland hai-hui prin spatiu in incercarea de a stimula dezvoltarea de noi civilizatii :)

Misto. Desi vom evolua tot la o varianta a sexului ne va sta mintea tot timpul.

:>

apropo. espero, si ce s-a mai intamplat? ati facut sex de impacare? :D

ontopic:

bine ca nu sunt legale armele in romania, ca aveam mari sanse sa-mi incep o cariera de parnaias. in ultima vreme ma enervez mult mai usor, nu mai indur ca in tinerete nesimtirea altora. am inceput sa cer sa vorbesc cu sefu/patronu cand ma nemultumeste un angajat. nu mai sunt cu "saru-mana" ca la facultate. m-am inrait. :mrgreen:

... hm :-? sa vedetzi in Gl cum in Billa iti rup mirletzii(combinishtii) picioarele cu carucioru' si se uita la tine de parca ...

Ce scula de exterminare ash prefera :-? ... era o data un filmuletz Scaner's , parca se numea cu nishte omuletzi care suferisera o mutatie (benefica pentru Billa) . Era suficient sa se uite la subiect si imediat ii exploda capu' ...

Parca pe zi ce trece imi doresc din ce in ce mai mult sa "sufar" o asemenea mutatie ... > :)

ALO psihologu' de serviciu :rolleyes: ... unde esti ? ai treaba multa pe'aici ... :) )

Guest donraulo

nu imi vine sa cred ochilor :shock: solicita cineva serviciile unui psiholog? :drinkers:

este imbucurator faptul, insa, singurul lucru pe care il pot face, este sa ii/le fac cate o recomandare.

PS> psihologu' de serviciu citeste si se minuneaza ... [-O<

nu imi vine sa cred ochilor  :shock:   solicita cineva serviciile unui psiholog?  :drinkers:  

este imbucurator faptul, insa, singurul lucru pe care il pot face, este sa ii/le fac cate o recomandare.

PS> psihologu' de serviciu citeste si se minuneaza ... [-O<

Esti psiholog? Tii sedinte pe mp ? Ca de la un timp toti cunoscutii mi-au zis ca am sclipire de dement in ochi :dizzy:

Si nu de alta dar azi arunci cu telefoane in lume maine o sa-mi iau toporul , vin la Bucuresti si o iau usurel pe Magheru > :)

Guest donraulo

Lucman... nu am spus... insa daca o sa citesti cu atentie cineva a intrebat unde este >psihologu' de serviciu>..... in consecinta eu fiind initiatorul subiectului "psi...de serviciu> ... eu am raspuns..

:o fftopic:

@donraulo : ce dai daca-ti "ghicesc" locul de munca, Numele colegilor de palier , institutia (ca nu ii putem spune firma :D ) si orice te mai intereseaza :dizzy:

SRI vegheaza pt linistea noastra ... 2 -10 2 -10 s'aude???

@donraulo : ce dai daca-ti "ghicesc" locul de munca

Iar te dai mare ? termină cu prostiile că te raportez la şefi, cheltui aiurea resursele ...

Am facut o mare realizare...nu prea am instincte criminale, decat in ocazii foare rare. Cum mi-am dat seama? Pai mi-am luat un spray "la crimogen" prin decembrie si de atunci tot caut ocazia sa il testez...si m-a prins luna martie. Acum cand ma gandesc cati aurolaci s-au perindat pe langa mien si masina mea...daca aveam instincte...trebuia sa imi testez "achizitia", nu? :D

Hmm...cred ca sunt bolnav "cu capu" @-)

Guest donraulo

@donraulo : ce dai daca-ti "ghicesc" locul de munca, Numele colegilor de palier , institutia (ca nu ii putem spune firma ) si orice te mai intereseaza

SRI vegheaza pt linistea noastra ... 2 -10 2 -10 s'aude???

este foarte simplu din moment ce potzi vedea IP-ul... asa ca nu trebuie sa-tzi dau nimic... oricum, mizez pe confidentzialitatea ta... :drinkers:

Edited by donraulo