Immortal Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 (edited) Evenimente neplacute ma tin acasa... cum trebuie sa facem weekendul placut... cine mai da cu subsemnatul? Ca de obicei - Crazy, orele 18.00 fics. Edited June 18, 2009 by Immortal Link to comment
yannlepantrec Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Eu nu ajung caci vizitez capitale. Link to comment
dreamlike Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Nici noi nu ajungem pentru ca ii vizitam pe fratii turci. Link to comment
free_spirit Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Salutare !! EU VIN !! Si daca suntem doar doi, ne bagam nenea Adi ,la o bila, de orice fel? @ Dreamlike - Daca pleci, imi lasi si mie bonurile alea la cineva?? Drum bun si sa aduci poze misto. Respect Link to comment
andrew Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 De aceasta data s-ar putea sa imi fac si eu simtita prezenta. Link to comment
Immortal Posted June 19, 2009 Author Share Posted June 19, 2009 Nu mai garantez prezenta mea pentru maine seara Fac tot posibilul, eventual anunt cu niste telefoane o nesimtita prezenta. Nu vom fi doar noi doi, shpirite, si chiar de vom fi...parca n-as da frape-ul ala pe'o biluta... ) (sunt constrans de alte evenimente, insa CRED ca voi reusi sa le reprogramez) Link to comment
free_spirit Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Salutare !! Nene, s-a schimbat modificarea ! Maine muncesc. ("> Pentru cine este interesat, incepand cu ora 19.00, Muzica Militara a Marinei, va sustine un concert in fata statuii lui Eminescu, de langa Comandamentul Flotei. ( Zona Cazino ). Concertul va fi innobilat si de participarea unei formatii de muzica de fanfara din Japonia,sosita azi dimineata in Portul Constanta. In principiu, concertul se termina pe la 21.00, dar m-as mira sa ma mai astepte cineva la frappe pana atunci. Asa; si nu in ultimul rand, pozele de la Sitorman, cu care va tot bat la cap de 2 saptamani incoace. Nu este decat o propunere pe care v-o supun atentiei , cu locatia asta, dar pana la urma, fum sa iasa. Nu??!! \ Respect !! Link to comment
Immortal Posted June 19, 2009 Author Share Posted June 19, 2009 Ok, deci nu-mi mai reprogramez nimic (sper s'ajung sa-i dau un telefon lu' andrew...). Uha. Link to comment
dreamlike Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 @ Dreamlike - Daca pleci, imi lasi si mie bonurile alea la cineva?? Didi, plec maine la 7.00 prin Negru Voda ... sincer nu stiu cum sa fac, daca mai citesti aici in seara asta da-mi un semnal sa vedem daca mai putem face ceva, daca nu ramane pe cand ma intorc si iti aduc bonuri si in lire si in leva. Japonejii aia canta muzica ... haiku dintr-aia S"> ? P.S. Marti 23.06 de la ora 10.00 are loc un cros pentru amatori pe traseul Sala Sporturilor - Aqua Magic organizat de MTS (cred ca tot din aia 600 de mii de ieuro) cu premii diverse, daca vreti sa participati aveti o sansa in plus sa castigati petru ca eu nu particip "> ... Succes! Link to comment
paul_marines Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 Inca o saptamana la care am bifat frappeul sub privirile oarecum nedumerite ale sefului de la Crazzy care m-a intampinat cu: "..asteptam sa veniti mai multi?!" Asta este, numai 3 dar de seama ) Pe curand Link to comment
Recommended Posts