mr_ Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Pai faptul ca motorul se invarte usor si pare ca duce lipsa de compresie poate fi si datorita defazajului axei cu came, sau eventual al unei probleme de supape. Astea noi sunt 100% bune? Link to comment
Uncle-Sam Posted December 27, 2009 Author Share Posted December 27, 2009 Supapele inchid toate bine, le-am verificat prin metoda traditionala cu benzina Link to comment
Uncle-Sam Posted December 29, 2010 Author Share Posted December 29, 2010 Primul an cand o scot la zapada Link to comment
Dj_Dark Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 (edited) Chiar ma intrebam ce mai face masinuta acum ceva timp cand am vazut-o fugitiv in trafic, avand in vedere ca e un an de cand n-ai mai postat . Frumoasa foc masinuta Edited December 29, 2010 by Dj_Dark Link to comment
Uncle-Sam Posted March 9, 2011 Author Share Posted March 9, 2011 Frumoase Cand te mai vedem pe la intalniri? Link to comment
mugur Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Cu pozele astea ma laud...mai vedem noi cine stie , ideea e ca nu pot sa promit nimic, dar nu se stie niciodata cand imi fac aparitia Link to comment
speedy82 Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Ia zi, iti place? Eee, ia utie ce imi vad ochii: babuta mea pozata in spatele suticilor Link to comment
Recommended Posts