Jump to content

Revizie Cielo 100.000km

Recommended Posts

Salutare! Se aproprie revizia de 100.000 de km. Ce trebuie sa ii pun pe baietii de la service sa verifice sau/si sa schimbe...ma gandesc ca voi mai stiti diverse chestii pe care mecanicii nu se mai deranjeaza sa le verifice..Multumesc

Vlade.. la 100 k nu se intampla nimic spectaculos... Filtre aer + ulei + benzina, iti trag de roti, se uita pe la directie, bucse... etc... mai intind o curea...de ce e nevoie poate placute si se uita la saboti + discuri si tamburi... (apropo, sa schimbi lichidul de frana :"> DOT 5.1) ... un tester pe masina nu strica... da tre sa ceri tu... poate scapi si de relantiul ala buclucas al tau :D

• 2 weeks later...

ma nu stiu sa zic ca nu ma pricep da e klar ca e foarte deranjant comportamentul masinii...la gropi, denivelari si curbe. In plus ma sacaie ca de cand am schimbat arcurile pe spate ( s-a rupt unul) masina e mai lasata pe spate! de ce? cand am fost de am rezolvat bordul, i-am zis mecanicului s-a uitat la ea si a zis :D A ai dreptate e mai lasata :wallbanger:

ORicum multumesc din nou OVI_JER!Daca ai fi in Bucuresti ai avea un abonat sigur la reparatii si diagnostice

GATA! M-am hotarit sa ii fac o super revizie:

cumpar:

amortizoare

ulei castrol txt Softec 5w 40 MERSI OVI_JER :thumbl:

filtru ulei

filtru benzina

bujii NGK? sper sa imi dea aia la magazin de care imi trebuie mie

schim antigel+curatare instalatie de racire

lichid de frana DOT5.1+ aerisire curatare instalatie frana

verificare completa saboti rulmenti si alte alea

curele +rola intinzatoare

si tester pe masina..