EnZo Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 (edited) Inceputul - cumparat pe 08.08.2008, de la o femeie care era al doilea proprietar, vopsea originala cu multe imperfectiuni, an 95 - corean. Apoi au urmat modificarile. (Pt detali vizitati http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=87678 ) Aici fac o descrie pe scurt. Modificari (in ordine cronologica) : curatat motor tras alimentare cd-player direct de la baterie de 3mm2. montat cd-player Clarion 328r montat boxe in policioara spate Infinity de 13cm, cu cablatura dietz de 2.5mm2. pus folie pe luneta si geamurile spate Super Dark Black volmetru digital de la MNC + un traseul intre alternator si baterie de 12mm2 vopsit masina Albastru Electric + 3 maini de lac Standox. montat KIT-curent Dierz de 10mm2 pentru statie. podea de la masina pe interior data cu 4 maini de antifon cauciucat (3xcutii de 3.5kg au intrat) + un strat de aluband. montat statie Blaupunkt Mk2 480 montat subwoofer Pioneer TS-W257d2 400wrms cutie bass-reflex acordata la 35hz. montat huse din material textil albastru-negru montat becuri Philips Blue Vision stergatoare noi termostat nou spalat radiator cu presiune mare la termocentrala de la bloc umplut instalatie de racire cu antigel Aral. saboti noi cablu frana de mana nou baterie noua Varta de 44ah borne noi de cupru cablajele de la masa de la baterie inlocuite cu unele de 35mm2 faruri noi nuca schimbator pilot vopsit plastice pe la interior.(culori alb sau albastru) rulmenti pe fata de la SKF (lider mondial in productia de rulmenti) rola distributie SKF curea distributie Goodyear volan sport MOMO Drifting + butuc suzuki Alto suspensie sport - arcuri mai scurte + amortizoare Monroe pe gaz pe spate - masina este mai joasa cu 9 cm de fata si cam cu 6cm de spate. ulei motor Delphi (made in belgium) 10w40 numai din asta folosesc. iluminat numar spate cu ledurii SMD culoare : alb rece. toate butoanele din interior sunt iluminate cu leduri albastre. schimbat cd-player Clarion cu Sony CDX-A250. suport custom pt 2 ceasuri pe stalp vopsit alb. ceas voltmetru analog marca : BMW Motorsport. ceas vaccum de la Autogauge, tot analog. bobina,capac,fise,bujii noi. am achizitionat chiar azi un nou set de jante pe 14" 7j , prindere 4*114.3 (acuma e treaba ca trebuie sa fac iar trecerea la o garda la sol mult mai inalta decat ce'a actuala, din 2 motive, in principam m'am saturat de strazile din romania si 2 ma dor rinichi si coloana de la suspensia asta, si sa incapa cat de cat jantele ) Cam astea ar fi modificarile banuiesc ca am m'ai uitat din ele ... multe urmeaza a fi finalizate. Acuma sa pun si niste poze intr'o oarecare ordine cronologica. Edited June 18, 2009 by EnZo Link to comment
vlad_andrei Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Imi place cum arata cu suspensia sport si culoarea! Arata foarte bine tinand cont ca e din '95(e apropiata de varsta cu a mea ) si sunt curios cum o sa arate cu noile jante. S-o stapanesti sanatos! Apropo...cati km are? Link to comment
naylui Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 felicitari, vino intr-o sambata, la intalnirea wooclub Galati sa o vedem si noi Link to comment
CatalinC Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 inca odata super tico ,ai muncit mult la el, da a merita Link to comment
sorin_maican20 Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Ai idee unde gasesc kit suspensie pentru tico? Tu de unde le-ai luat? Link to comment
EnZo Posted July 13, 2009 Author Share Posted July 13, 2009 Ai idee unde gasesc kit suspensie pentru tico?Tu de unde le-ai luat? Eu unul , nu am gasit kit special pt tico ! La mine suspensia e custom ... arcuri mai scurte si mai tari si am intarit amortizoarele. Link to comment
DarkDogg Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Bravo pentru migala si intretinerea superba! Sa te poarte jdemii de kilometri si sa aiba grija de tine asa cum ai si tu de ea! WOW Link to comment
TBird Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Bravo, pt munca depusa la podea. Restu nu au fost munca ta, au fost banii tai . Imi place foarte foarte mult culoarea, sa ai parte cat mai putin de ea si sa te vad intr-un Subaru Impreza WRX aceiasi culoare Link to comment
Recommended Posts