FAR Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 caut motor in stare ffff buna pt tico, eventual nou , la pret rezonabil...preferabil cu acte Link to comment
Sam Chuck Yin Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Ce inseamna pret rezonabil? Link to comment
Kinetix Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 FAR, gasisem pe net acum cateva luni o firma de prin Bucuresti care vindea motoare de Tico din dezmembrari, cu factura si garantie. Pretul era de vreo 250E. Toate cele bune. Link to comment
mbc Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Eu am gasit pentru fosta masina motor la o firma de dezmembrari; asigurau si montaj, cu factura si garantie. Firma se afla langa Bucuresti (cam 5 km) in Stefanesti. Eu am fost multumit. Poti sa-i contactezi la 0726657632, Cristi parca... Am dat atunci vreo 1200 lei pe motor, 600 lei manopera si inca vreo 400 lei pe alte pise pe care le-am schimbat daca tot era motorul jos (ulei, filtre, antigel, distributia, curele de alternator si A/C, etc). Bafta! PS: vezi ca te mai costa vreo 300 lei omologarea la RAR sa treci noul motor in acte. Link to comment
Kinetix Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 mbc, sincer, nu cred ca merita sa dai atatia bani pentru un motor de Tico second-hand. Iesi mult mai ieftin cu reparatia celui de pe masina si ai aceleasi rezultate. Oare o masina veche de minim 9 ani merita sa investesti 25 de milioane in ea, cand poti sa o repari cu mai putin de jumatate din suma asta? Oricum, decizia e personala in fiecare caz. Toate cele bune. Link to comment
Recommended Posts