steph Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Stie cineva un service decent (nu ultima bomba) care sa repare matizul din poze? Ar fi de preferat sa accepte piesele mele eventual din dezmembrari. Am sunat pe la magazine de piese si noi ajung pe la 3000 de lei la un calcul lejer. E matizul unui prieten ( fostul matiz al lui strumfuadi ) si nu apucase sa reinoiasca polita casco. Din fericire masina merge pe roti si a venit asa din Sinaia de unde s-a combinat cu fundu` unui Saxo. La prima vedere... Capota, buclier, ranforsare bara, traversa superioara ( cea inferioara pare ok ) ambele radiatoare + ventilator, far stanga, posibil carcasa filtru aer si rezonator, aripa stanga indoita in colt probabil reparabila. In plus mai sunt de reparat diverse prinderi de pe la motor desi functioneaza s-au cam ingramadit lucrurile pe acolo Asa ca sunt bine venite indicatii catre serviceuri si parcuri de dezmembrari. Link to comment
raven84 Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 (edited) Man, aceeasi lovitura am avut-o si eu la Maty, da' la al meu am avut si varful lonjeroanelor strambate si radiatorul spart, insa capota era relativ ok si am scos-o in 17 bete manopera si 6 piesele, la tine ajunge sub 17 cu tot cu piese (estimarea mea), daca ai cum sa o aduci in GL, as putea sa iti recomand pe cineva. Evident ca aici vorbim strict de reparatii, vopsitul e alta mancare de cartofi. L.E. acum vad ca e vorba si de radioatoare, insa oricum, tot nu sari de 3000 cu tot cu manopera, sa fim seriosi, un buclier nou e 150 de lei, traversa superioara se ia la ciocan, aia inferioara (dk e cazul) e 50 de lei la dezmembrari sau 70 de noua, radiator motor e 250 sh si 350 nou, ala de AC nush sigur si nu ma risc sa dau un scor anapoda dar e 400 nou, insa sigur gasesti pe undeva pe la juma de pret SH, un far nu sare de 150 de lei sh (desi nou il iei si mai prost si la cel putin 250 lei), carcasa filtru si rezonator nu sar de 100 de lei iar tabla se indreapta,cu exceptia capotei care la dezmembrari nu sare probabil de 250 de lei desi cred ca o iei mai ieftina, deci ajungi la...cam 1400 piesele plus 1000 manopera sau mai putin pentru ca nu vad sa mentionez nik de lonjeroane si la mine 900 de lei au fost dusi numai pe indreptat lonjeroane . Iar vopsitul la service gen ENA sau IRICAD (cu pretentii) e cam 100 euro de element. Mai mult de atat e posibil sa gasesti chiar mai ieftin unele piese, te pot pune in legatura cu cineva dk esti interesat. Edited June 23, 2009 by raven84 Link to comment
steph Posted June 23, 2009 Author Share Posted June 23, 2009 Mersi de raspuns. Daca nu gasim in Bucuresti probabil o aducem la Galati ( daca ai o recomandare buna ). Din ce a cautat prietenul meu dupa piese astazi fata de ce ai spus tu, in general piesele noi sunt mai scumpe decat exemplele tale iar cele second mai ieftine. Inca nu s-a hotarat daca va folosi piese noi sau nu. Link to comment
Julius Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Eu am reparat o usa acum vreo luna la un service de tinichigerie-vopsitorie si sunt multumit. Pretul a fost decent. Fac acolo si lucrari de mecanica pana la un anumit nivel. Nu stiu daca lucreaza si cu piese second hand aduse de client. Daca te intereseaza da un pm. Link to comment
Satori Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Dammit, that was a good car! Ce naiba a avut cu ea?! Zi si tu sa foloseasca piese noi pe cat posibil, chiar nu are rost sa isi bata joc de ea. Link to comment
sorin1983 Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Eu pot sa te ajut cu numarul cuiva care are matiz la dezmembrat, sa intrebi de preturi la ce ai nevoie etc... se numeste Viorel : 0722.400.530, e undeva in zona Berceni-Meridian. Link to comment
Senna Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Sunt necesare minim 10 ore de manopera, fara vopsit. Negociaza cu service-uri pentru o ora de manopera cat mai mica, unii accepta sa lucreze chiar si cu 50 de lei pe ora. In prezent cam orice service repara orice, eu as intreba la Automecanica de pe Cutitul de Argint (un exemplu). Pentru vopsit am fost cel mai incantat de cei de la Top Lac Service - Iuliu Maniu, sunt importatori vopsele Glasurit si in general fac treaba buna. Succes! Link to comment
NFS Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Satori said: Dammit, that was a good car! Mai, avand in vedere ca a venit cu ea pe roti de la Sinaia, eu zic ca inca mai e. S-au indoit cateva table, s-a spart un far... nu-i mare smecherie. Bine ca n-a fost mai rau. Link to comment
raven84 Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 steph said: Mersi de raspuns. Daca nu gasim in Bucuresti probabil o aducem la Galati ( daca ai o recomandare buna ). Din ce a cautat prietenul meu dupa piese astazi fata de ce ai spus tu, in general piesele noi sunt mai scumpe decat exemplele tale iar cele second mai ieftine. Inca nu s-a hotarat daca va folosi piese noi sau nu. Eu am dat scoruri aproximative relativ la ce am cumparat eu cand am avut-o busita pe a mea, ce-i drept nu prea m-am uitat la bani atunci ci mai degraba la calitate insa am preferat piesele din dezmembrari fiind ceva mai sigur pe ele decat pe "piesele de origine" de prin magazinele de aici Link to comment
steph Posted July 2, 2009 Author Share Posted July 2, 2009 Si in seara asta luam pacientul. A fost internat 4 zile la Grand Garage. S-a mers pana la urma pe reparatie facuta cum trebuie in service autorizat. Distractia: 3500 de lei fara TVA. Link to comment
Recommended Posts