Immortal Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Eu mai incerc o data (sunt ambitios). Cine poate, eventual si sa 'se treaca pe lista', si cui ii face placere sa-si bea saptamanalul (or not so much ) frappee e asteptat sambata, orele 18.00 fics, la Crazy. Im there Link to comment
Immortal Posted June 26, 2009 Author Share Posted June 26, 2009 You next week, iarasi nimeni weekul asta? Gah...eu tot incerc si incerc... Maine, DACA se anunta cineva, voi fi scurt oricum (pana in 7, cand schimb locatia). Inca mai astept miscare...(oarecum uimit) Link to comment
Immortal Posted June 27, 2009 Author Share Posted June 27, 2009 You next week, iarasi nimeni weekul asta? Gah...eu tot incerc si incerc... Maine, DACA se anunta cineva, voi fi scurt oricum (pana in 7, cand schimb locatia). Inca mai astept miscare...(oarecum uimit) Mdah...nu mai ajung Link to comment
free_spirit Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Salutare !! Intalnire efectuata doar de doi , pardon, trei membrii ai clubului Eu, MCojo si Iliuta "Galagie". Legea lui Murphy a functionat din plin ieri, in sensul ca daca am fost doar noi, locuri in Crazy au fost pentru un intreg pluton de membrii ai clubului.Sa fi fost mai multi ,sigur ne chinuiam sa gasim o masa, cu toata bunavointa sefului de sala . In rest, frappe-ul bun si cola rece,au mers la mare fix cu discutiile despre net, copii, aparate foto si accesorii ale acestora. Cam scurta intalnirea dar, eficienta. Respect !! Link to comment
paul_marines Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 E bine si asa prin reprezentanti saptamanali, poate facem o planificare si prin rotatie mentinem imaginea clubului prezenta in memoria sefului. Link to comment
yannlepantrec Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Eu nu am ajuns din motive de trafic-era drum romanesc pe majoritatea din cei 1100 de kilometri dintre Budapesta si Romania. Dar am vazut si eu ce inseamna o capitala europeana veritabila. Iata si cateva poze. Apropo: cu gratarul la Sitorman ce se mai aude? Link to comment
paul_marines Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 (edited) 1. Eu nu am ajuns din motive de trafic-era drum romanesc pe majoritatea din cei 1100 de kilometri dintre Budapesta si Romania. 2. Dar am vazut si eu ce inseamna o capitala europeana veritabila. 1. Strict vorbind, intre Romania si Budapesta sunt numai vreo 200 + km ) 2. intr-o alta ordine de idei si Bucurestiul este o capitala europeana veritabila, doar ca ea ii reprezinta pe romani si naravurile lor. Edited June 28, 2009 by safari hunter Link to comment
yannlepantrec Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Scuze, vroiam sa zic Constanta Link to comment
Immortal Posted June 29, 2009 Author Share Posted June 29, 2009 E bine si asa prin reprezentanti saptamanali, poate facem o planificare si prin rotatie mentinem imaginea clubului prezenta in memoria sefului. Eventual poate ne mai folosim si de forumu asta pt 'planificare' Pentru saptamana viitoare...ma gandesc. Sa va surprind, sa nu va surprind... "> Link to comment
MCojo Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Pai surprinde-ne bre! Eventual baga niste poze inainte... ) Link to comment
paul_marines Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Si eu ma gandesc cum sa va iau prin surprindere cu un frappe. Immo' ce-ai zice de o delegare de competenta si o plata in avans cu un cec fara acoperire? Hmmm banal, nu? Link to comment
dreamlike Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 (edited) Hai mai, ne surprindeti ... ca venim si noi ... Ne-am intors cu bine din aventura turceasca ... comentarii, opinii si pareri sambata la frapeola. Didi, mai vrei bonurile ale? Daca da, in ce moneda? Edited June 30, 2009 by dreamlike Link to comment
Recommended Posts