Jump to content

Recommended Posts

Prezent cu cola si punga de seminte. :P

Bravo, sa stiu sa te recunosc.

La fel. Primul la cola si seminte. La 8, 8 si ceva, fix.

La ale cui? :-W

Deci vin si io. Sa fie de dovleac, da?

Salutare forumisti. Am vrut aseara sa particip si eu la prima mea intalnire, dar din pacate am fost in imposibilitatea de a repera pe cineva, probabil din cauza concertului celor de la Voltaj sustinut aseara si a parcarii aglomerate, daca nu am cautat cum si unde trebuie, e vina mea, dar m-am invartit pe acolo in jur de 20 de minute. I-am vazut pe cei de la Opel, erau destul de multi, dar Woo-uri mai multe intr-un loc sau cel putin cu autocolante pe ele nu am zarit. Sper ca la intalnirea de peste 2 saptamani sa fiu prezent, deoarece programul de lucru nu imi permite sa ajung la fiecare intalnire. Abia astept :->

@ileana: daca poti sa mai iei cu tine autocolantele ar fi perfect. mersi anticipat

Eram in parcarea din spatele Polivalentei (considerand ca fata e cea unde te aduce drumul ala care urca din bulevard). Acolo unde sunt parcate (mai nou) o groaza de salvari ale nu-stiu-carei firme de interventie.

Pardon domnu, avem noi astia cativa grija sa fie. Aseara au fost 2 cielo, un espero si o nubira2, asta daca nu am uitat eu pe cineva =)) .

Aha, atunci la urmatoarea aparitie o sa va gasesc negresit... BTW, am vazut ca nu prea se inghesuie lumea pe la intalniri, sincer ma uitam cu jind la cei de la Opel, care erau destul de multi... Incet, incet poate o sa ne inmultim si noi :P

Pardon domnu, avem noi astia cativa grija sa fie. Aseara au fost 2 cielo, un espero si o nubira2, asta daca nu am uitat eu pe cineva =)) .

Nu ai uitat pe nimeni . Chiar a fost o priveliste rara !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...