kingkong Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Ar fi bine daca s-ar putea monta cesurile de la un bord cu computer. Daca cineva a facut, nu va sfiiti Pe acelasi rationament ma gandesc daca nu s-ar putea monta si comenzile de pe volan pentru CD player deci sa intzeleg k o sa trebuiasca sa ma chinui sa gasesc o solutie cum sa fac sa leg un buton k sa pot sa schimb functiile??? Link to comment
geluoradea Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 La spatele aparatului ai mufa ISO pentru Remote, asa ca, e doar o chestiune de dorinta. mersi de raspuns. e un inceput. stii ceva mai multe detalii ? trebuie demontat volanul pentru a trage firele? bord desfacut? a facut cineva asa ceva? 2 Link to comment
tolin Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Raspunsurile la intrebarile tale se gasesc pe un topic dedicat. Link to comment
boolan Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 stie cineva unde este montat senzorul de temperatura exterioara la aveo in bara sau in oglinda Link to comment
dadu1976 Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 in spatele grilei fata Link to comment
boolan Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 mersi ai montat senzorul si indica temperatura???????? Link to comment
Komrad Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 multumim codeman pentru descoperirea facuta Link to comment
10geo10 Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Vreau sa va spun ca am reusit si eu...am un aveo din 2008 direct base ! Si te rog codeman daca reusesti sa montezi acolo un batz sa vezi si celalalte functii te rog sa postezi ! MS Link to comment
Manuelos Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 (edited) stie cineva unde este montat senzorul de temperatura exterioara la aveo in bara sau in oglinda La masina mea e in partea din stanga a bordului, in stanga ceasului digital... Edited April 9, 2010 by Manuelos Link to comment
redflame Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 La masina mea e in partea din stanga a bordului, in stanga ceasului digital... nu este acela Link to comment
catalyn Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 oare la aveo din 2010 mai este valabil cu display-ul? Link to comment
iulianyyy Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Nu vad de ce nu ar fi...in afara de motoare nu cred k au mai schimbat nimic Link to comment
Mr.Black Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Mai exista si alta modalitate sa decupez acea folie, fara sa mai desfac ceasurile??? Link to comment
Raresh20 Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Cum te-ai gandit sa decupezi folia,fara sa desfaci ceasurile? Poti schimba un procesor fara sa desfaci calculatorul? Ps:Ar fi o modalitate, cumperi ceasurile cu folia gata decupata si asa nu mai e nevoie sa le desfaci Link to comment
Mr.Black Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 imi puteti spune si mie ce dimensiuni are computerul de bord????? Link to comment
iulianyyy Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Poate ce dimensiuni are display-ul computerului de bord... Link to comment
Mr.Black Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 (edited) da la asta m-am referit si eu, scuze ca nu am fost atat de explicit Edited May 17, 2010 by EM!L Nu mai cita integral mesajul anterior! Foloseşte AddReply sau FastReply din partea de jos a paginii şi majusculele acolo unde se impun. Link to comment
nooxy Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 nu e nevoie de nici un buton pe placa doar trebuie trase 2 fire in exterior si pus un buton acolo unde doriti voi deasemenea se poate schimba si culoarea luminii de bord si cred ca si intensitatea ei eu pana acum am scos displayul la vedere si am adaptat un buton in bord pt schimbarea functiilor la cerere pot pune niste poze 3 Link to comment
ISACOF Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Unde anume ai lipit cele doua fire ? Link to comment
stefanion Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 cat se taie exact din film de ascunde lcd-ul? milimetri va rog, nu dupa ochi cerereeee: poze nooxy Link to comment
nooxy Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 trebuie taiat 19 milimetri de jos in sus Link to comment
stefanion Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 mersi si niste poze de se poate, explicat ce buton ai folosit, montaj, recomandari? Link to comment
stefanion Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 pana pune poze domnu nooxy la cat timp se schimba evaluarea de km ramasi pana la pompa? e o perioada fixa (km/timp), aletor sau depinde ceva (schimbarea stilului de condus, consum mediu in ultimii 10km, directia vantului, cat de grea e soacra sau altele)? Link to comment
nooxy Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 (edited) se poate pune un push buton unde doreste fiecare eu l-am pus deasupra scrumierei .. am scos plasticul de deasupra (banda dreptunghiulara ) si am dat o gaura in el dupa care am montat butonul ca buton puteti folosi un push simplu... eu l-am luat de pe o imprimanta mai veche...vedeti voi ceva sa se potriveasca fire trageti din placa electronica pana unde doriti sa aveti butonul...aveti nevoie de 2 fire subtiri firele se monteaza identic cu butonul original existent in partea dreapta acum nu gasesc locatia senzorului de temperatura si tipul lui ... de ce stie careva poate posteaza referitor la autonomie aceasta este afisata in functie de stilul de condus ...scade sau creste ..dar nu este prea exacta ..cred ca va puteti ghida dupa ea doar de ce faceti un drum lung cu viteza constanta viteza medie si timpul calatoriei sunt afisate corect pt lumina puteti schimba culoarea schimband ledurile de pe placa electronica si eventual montati un potentiometru pt intensitate pt eventuali doritori cred ca am nevoie sa gasesc o consola cu ceasuri de bord sh ca sa nu tin omul mai mult de 1 h fara masina Edited June 6, 2010 by nooxy Link to comment
stefanion Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 (edited) si senzor de temperatura de la fratii rusi http://tinyurl.com/2arvx6o http://aveo.com.ua/smf/index.php/topic,23811.msg375448.html#msg375448 se pare ca e mai usor cu rusa decat cu obtinutul informatiilor pe forumul asta fftopic: Edited June 6, 2010 by stefanion 1 Link to comment
Recommended Posts