tarabostes Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Stiti sa existe si Matiz cu motor de 1 Litru? (nu Spark). Link to comment
tarabostes Posted June 29, 2009 Author Share Posted June 29, 2009 da si tu ceva detalii in ce perioada s-au facut etc? Link to comment
Leutzu Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 (edited) In RO nu s-au facut si din cate stiu nici nu s-au comercializat insa stiiu ca este Matiz-ul 2 (cel cu face lift) care am vazut destule in Grecia. LE. uite o poza: Edited June 29, 2009 by Leutzu Link to comment
Salex Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 (edited) Nu cunosc detalii . Am vazut in vara lui 2006 un exemplar in Atena. Arata cu totul altfel decit Matizul de Ro. Parca avea inscriptionat pe hayon "Matiz II". Mai multe nu stiu. LE: Posturile similare si simultane confirma in buna masura identitatea aratarii ... Edited June 29, 2009 by Salex Link to comment
tolin Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Nu s-a mai discutat subiectul acesta ? Link to comment
tarabostes Posted June 29, 2009 Author Share Posted June 29, 2009 nu stiu, m-am contrazis din greu cu un amic, oricum in Ro nu cred sa se fi vandut daca si voi spuneti tot de Grecia sau alte piete Link to comment
tolin Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 (edited) Daca s-a vandut in RO nu poate sa-ti spuna cineva, doar daca faci un referendum. Cert este un lucru: nu s-a produs in RO. Oricum, o parere mai avizata si mai rapida o poti citi aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Daewoo_Matiz Edited June 29, 2009 by tolin Link to comment
DGT Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Nici nu s-au produs nici nu s-au vandut in RO decat SH. Un amic a adus unul din Italia si ghinionul lui l-a lovit in fata. A trebuit sa-si aduca piese de acolo (de tinichigerie).A fost imposibil sa gasesca aici ceva! Link to comment
raven84 Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 (edited) Si nu mergea sa ii puna botul de matiz 1? Adica structura e cam aceeasi difera doar unele elemente ale botului. Si asa am vazut unul albastru prin Galati acum vreo luna si mai era si unul britanic (da da, cu volanul pe dreapta) de vanzare la un pret aproape ridicol. Dar oare cine se complica sa invete sa conduca in stiul britanic pe sosele romanesti. Adica trebuie sa iti iei copilot pentru a depasi un tir in siguranta Edited July 1, 2009 by raven84 Link to comment
Recommended Posts