ghYtza Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Spuneti-mi si mie cum sa montez un sistem de iluminat scrumiera la matiz. M-am saturat sa scrumez pe lnga ea. Link to comment
Den Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Adica matizul nu are lumina la scrumiera? .Verifica sa nu ai vreun bec ars,nu cred ca nu are lumina acolo. Link to comment
ghYtza Posted July 1, 2009 Author Share Posted July 1, 2009 Nu toate modelele au. Poate imi spune cineva de unde se leaga firele pt.lampa Link to comment
closchkutza Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Nici a mea, care este nivel de echipare superior, nu are, nici la scrumira nici la bricheta insa nu m-a deranjat pana acum. Link to comment
Bogdan_80 Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 (edited) Din acelasi motiv mi-am montat si eu un led. Tot ce ai nevoie e un led, o rezistenta de 1 kiloohm pe care o lipesti pe +-ul led-ului (+ e cracul mai lung), o bucata de cablu iar curent poti sa iei dupa iluminarea de la climatizare. Tabla cu sina pe care culiseaza scrumiera are gaura deja data, trebuie dat jos doar capacul care o acopera. Ca si prindere pe tabla m-am folosit de doua bucati de banda dublu adeziva, una pus direct pe tabla dupa care am pus led-ul (vezi sa izolezi craci de la led) dupa care am pus a doua banda peste. Informatii despre demontarea consolei gasesti aici Edited July 1, 2009 by Bogdan_80 Link to comment
Bogdan_80 Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 Atasez si cateva poze din faza de montaj: Link to comment
Recommended Posts