abcdefg Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Ma poate ajuta cineva cu o informatie? Nu imi mai functioneaza stergatoarele la masina, se pare ca a sarit/s-a ars siguranta, si mi-am pierdut manualul de utilizare. As vrea sa stiu unde e panoul de sigurante si care e siguranta ptr stergatoare. Multumesc Link to comment
NFS Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Din manualul de Matiz de la KSI! Vezi si aici ca zice dan_m ce pozitii de yoga tre sa practici ca sa te bagi acolo! PS. Inspirat nick, nimic de zis! Link to comment
ovidiuc Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Si eu:cum se scot lamele de pe brate ca eu am incercat si nu am reusit? Link to comment
NFS Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Pai ridici matale stergatorul, si undeva in zona prinderii, dedesupt, in partea din care vine bratul, are un fel de clema pe care trebuie sa apesi, dupa care dai un pic "in spate" de lamela si o sa vezi ca gliseaza in urechea aia de prindere. Vezi ca lamela are un ax de prindere, care imparte orificiul ala in doua, asimetric. Cind o pui la loc, ai grija ca partea mai mare sa fie spre punctul de prindere al bratului. Si s-o impingi pina face clema aia, ţack! Sper sa intelegi ce si cum, daca nu, iti arat diseara la intalnire! E super easy! Cuba! Link to comment
abcdefg Posted March 3, 2005 Author Share Posted March 3, 2005 Vezi si aici ca zice dan_m ce pozitii de yoga tre sa practici ca sa te bagi acolo! PS. Inspirat nick, nimic de zis! <{POST_SNAPBACK}> 10 X! o sa practice prietenul meu, eu nu am talente de mecanic ... mda, eu nu stiam cum sa aflu mai rpd raspunsul la problema ... nu nick-ul e important Link to comment
claz Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Ba da, si nick-ul e important. Dovedeste faptul ca esti un om serios, sau cu intentii serioase Daca opresti pe unu' pe strada si-l intrebi "zi-mi bai, unde e cutare adresa?!?", ai sanse sa nu te bage in seama. Cam aceeasi atitudine e si aici. abcdefg e o dovada ca ai dorit doar sa afli un raspuns si gata, nu ai de gand sa faci prea multi purici pe-aici. Daca doresti sa ramai mai mult in club, iti urez "bine ai venit", si iti sugerez sa trimiti un mesaj privat unui moderator, sa-ti schimbe nick-ul Link to comment
Guest Mecmar Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 cum se scot lamele de pe brate ca eu am incercat si nu am reusit? <{POST_SNAPBACK}> O rezolvam astazi la service-ul Palatul Copiilor! Link to comment
abcdefg Posted March 3, 2005 Author Share Posted March 3, 2005 Ba da, si nick-ul e important.Dovedeste faptul ca esti un om serios, sau cu intentii serioase Daca opresti pe unu' pe strada si-l intrebi "zi-mi bai, unde e cutare adresa?!?", ai sanse sa nu te bage in seama. Cam aceeasi atitudine e si aici. abcdefg e o dovada ca ai dorit doar sa afli un raspuns si gata, nu ai de gand sa faci prea multi purici pe-aici. Daca doresti sa ramai mai mult in club, iti urez "bine ai venit", si iti sugerez sa trimiti un mesaj privat unui moderator, sa-ti schimbe nick-ul <{POST_SNAPBACK}> Intentia mea era foarte serioasa iar nick-ul mi se pare destul de ok, l-am ales 1) pentru ca e usor de retinut si 2) pentru ca m-am gandit ca sunt mari sanse sa nu fie deja luat ... Merci de urare. Link to comment
Recommended Posts