Jump to content

Frapeola De Sambata

Recommended Posts

Fara alte comentarii ne intalnim sambata la ora 18.00 la Crazy Cafe pentru a dezbate ultimele noutati intamplate pe mapamond in ultimii 5 ani. Sunt asteptati toti amatorii de caterinca si buna dispozitie.

... si ca sa nu mai avem dubii referitoare la celebritatea colegului si prietenului Free Shpirit il puteti admira aici http://happyhour.protv.ro/video-corul-mari...na-n-larg/24638, leganandu-se cu nava in larg ... totusi, unii cu munca si seful cu fata si banii ... :wallbanger:

Gurile rele spun ca ar vrea sa-si schimbe soferul si ca a auzit de aventurile lui Didi cu matizul. Parca il vad la volanul Bentleyului (cu bassflihornul in portbagaj) pe la intalnirile colegilor din Bucuresti. Sincer acuma, eu daca as fi sotia lui as fi mandra daca m-ar insela cu Monicuta (noroc ca nu sunt), dar ce te mai uiti in cazul asta la sotie ... lasa ca ajungi tu diseara acasa ... :rambo: .

Salutare !!!

Beeeyyy !! Daca vreti sa stiti, pe soferul Monicai chiar il cheama Voicu !!! =)) Si am stat de vorba cu el miercuri, pe langa Bentley-ul ala de 500 de caiuti.

@-Yannlepantrec- Erai bun de spion , nenica!! > :) M-am salutat cu Moni, da' fiind vorba de doar o secunda, nu credeam ca o sa si observe cineva. Eeee, stai linistit, ca nu ne cunoastem,ea doar a raspuns oricui a salutat-o.

Bine ai venit nene Dreamlike !!! Poze turcesti, ceva?? :)

Ne vedem sambata la frapeola !!

Respect !!!

Salutare !!

Dragilor, mi-a trimis Methodu' invitatie la o expozitie de fotografie aeriana. O dau si aici, cu incuviintarea lui ,si poate ne facem o gashca mica si sa ne deplasam maine pana la MK si sa ne delectam cu pozisoare facute din cer.

Eu ma duc sigur.

Respect !!!!

post-5843-1246955348_thumb.jpg

post-5843-1246955384_thumb.jpg