Gerula Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Personal asteptam mai mult de la cei de la GM. Masinuta pare un pic cam insipida. Pentru comparatie am pus si un Subaru Link to comment
iuzar Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 subiectul se discuta deja aici: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=2726 asa ca propun inchiderea acestuia... Link to comment
FLEX Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Discutam despre prezenta Daewoo/Chevrolet la Geneva, deci ramine, cu conditia de a vorbi doar despre Geneva ... e si Logan acolo Link to comment
iuzar Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 N-am gasit poze cu Logan la Geneva insa am gasit un rival de clasa al Maty2 sau 3 sau ce versiune o fi... Peugeot 107 Link to comment
FLEX Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Auzi, ian de vezi si de Citroen C1 si Toyota Aygo daca au aparut, asta e proiectul comun PSA/Toyota pentru un mini de 8000E TTI, fabricat in comun la Kolin (Slovacia sau Cehia) ... sin curios daca japonezii si-au dat okeiul, erau cam circotasi in urma cu citeva luni. Link to comment
iuzar Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 ...Citroen C1 e prezentat la Geneva: Link to comment
iuzar Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 ...e si Toyota Aygo dar mie mi se pare ca arata a concept car mai degraba, decat serie: Link to comment
FLEX Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Inseamna ca 'ponezii chiar nu sint foarte multumiti de ce a iesit, probabil vor s-o individualizeze mai mult pe Aygo; frantuzoii insa n-au greturi ... Link to comment
Satori Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Frate, dar rup la design francezii in ultimul timp! (au si mici scapari ) Link to comment
Gerula Posted March 3, 2005 Author Share Posted March 3, 2005 ...e si Toyota Aygo dar mie mi se pare ca arata a concept car mai degraba, decat serie: <{POST_SNAPBACK}> Mie mi se pare mai degraba ca se pregateste sa danseze, ca-n reclama aia cu Citroen-ul. Link to comment
Gerula Posted March 4, 2005 Author Share Posted March 4, 2005 @ IUZAR: Iata si pozele cu LOGAN: + inca una cu Maty. Link to comment
tico_RS Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 TOTALLY OFF-TOPIC: Daca stau bine sa ma gandesc s-ar putea sa iasa ceva frumos din logan break, macar s-ar schimba spatele ala oribil, ca la partea fata e chiar reusit si chiar din lateral... Link to comment
zack Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 vor mai trece vreo 2-3 generatii de masini DACIA pana or sa fie bune...(fiabile) Link to comment
zalmoxis Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Parerea mea !..Ce-a facut Giugiaro nu -i perfectibil ..Actualul Maty mi se pare cel mai fain!.....Si voi nu aveti senzatia ca se cam cloneaza Maty adica si C1 si Peugeotul 107 se dau dup[ Maty!?!? Link to comment
zack Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 sper ca noul matiz sa ia mai multe stele la securitate ca merita !! Link to comment
ovidiuc Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Aseara nenea gardie zicea ca se va comercializa si in romanica sub numele de Chevrolet nustiucum. Link to comment
zack Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 probabil ca se va numi chevrolet m3x ??! Link to comment
Gerula Posted March 14, 2005 Author Share Posted March 14, 2005 Bârfe, şmenuri, Cică: Din toamna, când expiră licenţa pentru Matiz, fabrica de la Craiova (deja preluata la ora aia de GM) va produce motoare pentru grup si se zice ca va produce si noul Matiz, bineinteles sub marca Chevrolet. Link to comment
Recommended Posts