Shenck Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Cum spune si TITLUL: Se cauta voluntar pentru scrierea rezumatului la intilnirile de Joi. Link to comment
Vlad Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 aaaa. sunt primul care refuz politicos... avantajul e ca am absolvit o facultate tehnica..asa ca Link to comment
iuzar Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 eu sar din start ca la cate intilniri am fost ... Link to comment
ticolino Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 pai in primul rand trebuie cineva care ii cunoaste pe toti participantii. in plus, sa mai stea si sa urmareasca ce face fiecare, ceea ce nu prea e posibil, avand in vedere ca sunt destui participanti, mai ales noi. ca asa, ceva de genul "ne-am intalnit, a fost frumos, s-a discutat de masini, am plecat" poate sa scrie oricine si nu cred ca interseaza asa tare. Link to comment
NFS Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Nu asa! Cel mai bine era cum faceam inainte, din aia care mergeam la intalnire, se gasea unul care sa scrie a doua zi un rezumat, cu mai mult sau mai putin talent! De regula treaba asta o faceam eu, Shenck, Ovi sai Flex, din motivul invocat de Ticolino, cunosteam pe majoritatea! Nici acu nu prea inteleg de ce s-a renuntat la treaba aia... Link to comment
Satori Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 ... pentru ca au fost cateva intalniri la rand la care nu s-a facut rezumat. Link to comment
laurentziu83 Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Pentru intalnirile din Iasi n-ar fi vreo problema sa faca cineva rezumatul. Link to comment
andreib Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Da, la intalnirile din Iasi e f simplu sa faci rezumat(cel putin la ultimile 2 sau 3): se fac din an in pasti si atunci ma intalnesc eu cu Laurentiu, asteptam pe ceilalti, nu vin, bem o cafea, discutam de masini si gata. E o idee buna sa faceti rezumate ale intalnirilor din Bucuresti, poate poate se mai organizeaza vreo una si prin Iasi, starniti interesul oamenilor. Link to comment
Ana Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 ... pentru ca au fost cateva intalniri la rand la care nu s-a facut rezumat. <{POST_SNAPBACK}> stupid question: si ce-au a face una cu alta? daca e acelasi topic sau sunt topicuri diferite, oricum ca sa se faca rezumatul, cineva trebuie sa il faca. iar daca cineva il face, il face si pe acelasi topic si pe topicuri diferite. nu vad decat dezavantaje, anume ca daca ai de cautat o anume intalnire, cu un singur topic browsezi mai mult pana sa gasesti ce cauti. Link to comment
VIPER Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Hai, mai, ca nu sunt intalniri de francmasoni... In general se intampla cam acelasi lucru, daca e ceva special cred ca se poate face o discutie separata... Link to comment
strumfuadi Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 haha.. poate vad un rezumat de genul "ieri nu s'a intamplat nimic" scris de vreunul cu nervi pe el la job.. adevarul ca ce sa scrii pe frigu' asta? ne'am intalnit, am mers in bodega (locatzia alternativa 1), am baut un sook shi am plecat acasa?? veeery funny.. Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Io zic sa postam, cu talent cu netalent, cred ca o sa iasa ceva misto, daca ma gindesc ca aseara a fost cea mai de belea intilnire la care-am fost, he-he! Si rezumatul o sa fie o insiruire de posturi care mai de care mai haioase, ha, ce ziceti? Link to comment
NFS Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 fftopic: Io zic mai bine sa ai grija data viitoare sa vii cu antifurtu la tine, d-ala ambreiaj-volan! Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Riiiiveeeeeengi! Iti dai seama ca vei fi urmarit tot restul vietii! > Link to comment
Alezz Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 (edited) Parca le mai scria ovidiu !!! daca nu facem cu schimbul care ajunge primul acasa si nu are ce face ala baga un rezumat si daca se uita cate ceva mai completam noi dupa aceea . PS.voicule vezi ca la Cielo nu mere ca am incercat si eu ca sa nu imi iau tzapa . Edited June 25, 2005 by Alezz Link to comment
RIon Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Stati linistiti! Le scriu eu... >- Link to comment
FLEX Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Obi va scrie de acum pina la sfirsitul galaxiei ... asta ... cum ii spune ... sfirsitul Imperiului ... Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Multam fain, esti prea bun cu umilele mele deprinderi! Link to comment
remix Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 (edited) Asa sa fie ! Obi, mare kavaler Jedi, Shfortza fie cu tine in incercarea ce te asteapta de acum si pana la abolirea Impreiului. Toti ceilalti sunt rugati sa-l ajute pe om sa-i cunoasca pe toti dupa nume, nick, masina etc. Am observat ca inca nu-i cunoaste pe toti (cum nimeni de altfel nu cred sa-i stie) asa ca recomand adoptarea unui sistem de etichetare a masinilor/oamenilor ca sa ne cunoastem mai bine si pentru a ajuta cronicarul sa ne insemneze ispravile. Propunerea mea este ca la masini sa ne punem cate o foae d-aia cum a fost la Moeciu in bord sa se vada prin parbriz. Asta doar cat sutem acolo in parcare. In ceea ce priveste numele fiecaruia... legitimatii, ecusoane, tricouri... nush, propuneti si voi ceva constructiv. Edited July 1, 2005 by remix Link to comment
ileana Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 incep eu prin a ma prezenta sa ma tina minte cronicaru'... deci, dragul meu Obylică, sunt blonda, miniona, am venit la intalnire cu un C3 si budygardu dupa mine, sa ma apere de rele..am stat retrasa pana la lasarea serii, dupa care m-am urcat in masineta si am admirat dupa perdea un Santa Fe parcat sub duzi..nu stiu daca m-ai observat in puzderia de membre prezente!...pentru informatii suplimentare, contacteaza-ma pe privat propuneti si voi ceva constructiv. ma ofer sa fac ceva ecusoane...sau cel putin sa le tiparesc..si poate ma lipesc si de cateva plastice...as propune sa facem ptr masini afis cu nick-ul stapanului...si pe ecusoane sa scriem nick-ul,tipul(numai Woo-urile!!) si nr de masina...din pacate am imprimanta alb-negru, dar eu cred ca merge..numai ca nu pot face 1246 de ecusoane si afise ptr masina...poate deschidem o lista la care sa ne adaugam fiecare amanuntele ptr acusoane..ne inscriem cei care venim joia Link to comment
VIPER Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Ecusoane in alb si marker cred ca e mai OK. Da cei care nu (mai) au masina, ce fac? Link to comment
arp Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Aduci o copie de pe contractul de leasing/proforma + poza masina si se rezolva... Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 (edited) In ceea ce priveste numele fiecaruia... legitimatii, ecusoane, tricouri... nush, propuneti si voi ceva constructiv. <{POST_SNAPBACK}> V-am luat-o inainte, am o metoda de identificare infailibila! V-am spart la intilnire! incep eu prin a ma prezenta sa ma tina minte cronicaru'...deci, dragul meu Obylică, sunt blonda, miniona, am venit la intalnire cu un C3 si budygardu dupa mine, sa ma apere de rele..am stat retrasa pana la lasarea serii, dupa care m-am urcat in masineta si am admirat dupa perdea un Santa Fe parcat sub duzi..nu stiu daca m-ai observat in puzderia de membre prezente!...pentru informatii suplimentare, contacteaza-ma pe privat <{POST_SNAPBACK}> Deci tu n-ai Matiz, ai Cetrei, nu esti Ileana, esti fata fagure, si cind ai plecat acasa, ai incalecat pe-un patratel galben, care inainte era in Cetrei, cu fata faugre etc. Edited July 4, 2005 by Obi_wan_Kenobi Link to comment
ileana Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 V-am luat-o inainte, am o metoda de identificare infailibila! V-am spart la intilnire! ce-ai mai pus la cale?!..da-ne si noua acolo un amanunt, ceva!..vrei sa mor de curiozitate si nerabdare si sa te astept de miercuri in parcare?! Link to comment
Ndi Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Toata lumea trebuie sa-si spuna numele in continuu. Simplu Link to comment
Recommended Posts